Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Fakat akp’de daha öncekilerden farklı olarak şöyle bir ihtimal mevcut; seçimi kaybetse bile gitmemek..

Şimdi olur mu öyle şey demeyin, olabilir. Nasıl olabilir orasını bilemem. Yakın tarihte yaşadıklarımız, böylesi bir ihtimalin de yabana atılamaz bir senaryo olabileceğini düşündürüyor..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Fakat akp�de daha öncekilerden farklı olarak şöyle bir ihtimal mevcut; seçimi kaybetse bile gitmemek..

Şimdi olur mu öyle şey demeyin, olabilir. Nasıl olabilir orasını bilemem. Yakın tarihte yaşadıklarımız, böylesi bir ihtimalin de yabana atılamaz bir senaryo olabileceğini düşündürüyor..
    Olasılığı en yüksek senaryodur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim için sevindirici olan gene de iyice şirazesinden çıkmış sistemimizin iyi kötü doğru yola sokulması kararinin verilmis olduğunu düşünmem.akp olayı ve temsil ettiği hemen hemen her şey gidici.iste başörtüsü falan kalır o da zaten anlamsız bir yasaktı.
    Ben bir şey mi kaçırdım. Kim vermiş ekonomiyi doğru yola sokma kararını? Adamların son hız hortumlamaktan başka düşündüğü bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Olasılığı en yüksek senaryodur.

Ben bir şey mi kaçırdım. Kim vermiş ekonomiyi doğru yola sokma kararını? Adamların son hız hortumlamaktan başka düşündüğü bir şey yok.
    Ben sadece ekonomiyi kastedmedim.Şu anda bambaşka bir mecraya sürükleniyoruz,problem maalesef sadece ekonomi değil.Artık yavaş yavaş sistem tehlikeye giriyor gibime geliyor.Misal lübnana bakın artık sistem tehlikede.Irak suriye falan zaten artık konu dışı oldu,oralarda sistem gitti.Acilen sistem kurtarılmalı aksi durumda bambaşka bir mecrada buluruz kendimizi.Biz doğal kaynakları falan olan bir ülke değiliz,sistem tıkandı mı sorun bambaşka bir hale taşınır.Kimbilir belki de plan ve amaç budur.Yaşayacağız göreceğiz.Özellikle devlet demiyorum,devlet dendimi kutsiyet şu bu konunun özü kaçıyor.Kurulan her devlet hükümran olduğu dönemde vatandaşları için kutsaldı,ama tarih yıkılmış yok olmuş devletlerle dolu.Devlet dediğin sağlıklı bir sistem olmalı,güven veren uğruna fadakarlık yapabileceğin seni kollayan gelecek vaad eden bir sistemin olmalı.Bu giderek bizden uzaklaşıyor.

Yahu adam eski başbakanın oğlu gemileri ile uyuşturucu taşıyor dedi.Bu konuda soruşturma açılmadı.Böyle bir sistem devam edebilir mi.

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Fakat akp’de daha öncekilerden farklı olarak şöyle bir ihtimal mevcut; seçimi kaybetse bile gitmemek..

Mümkün değil. Seçimi kaybettiğinde koltukta otursalar dahi hiçbir devlet tarafından tanınmaz. Ticaret, havayolları. finansal işlemler hepsi rafa kalkar tüm sınırlar kapatılır. Hatta diğer ülkelerin müdahelesi meşru hale gelir. Yakın geçmişte afrika mıydı neresiydi biri seçimi kaybetti ve koltuktan kalkmak istemedi komşu devletler neredeyse savaş açıyordu. Adam kaçmak zorunda kaldı.

6.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Mümkün değil. Seçimi kaybettiğinde koltukta otursalar dahi hiçbir devlet tarafından tanınmaz. Ticaret, havayolları. finansal işlemler hepsi rafa kalkar tüm sınırlar kapatılır. Hatta diğer ülkelerin müdahelesi meşru hale gelir. Yakın geçmişte afrika mıydı neresiydi biri seçimi kaybetti ve koltuktan kalkmak istemedi komşu devletler neredeyse savaş açıyordu. Adam kaçmak zorunda kaldı.
    Üstat, niyet bozuksa bu yazdıklarınızın hepsinin çözümü bir şekilde bulunur. Sadece yakın tarihe bakmanız bile yeterince fikir verir..
    ytd..

7. Bir ülkede 60 milyon çalışıp , 20 milyonun 3-5 yerden aldığı maaşını ne kadar zaman ödeyebilir ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Deveye diken !!!
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    4 duvar evin fiatı olmuş 1 milyon orta halli bir araba 250 bin
    ülkenin ortala maaş oranı 5 6 bin
    ikdidarı alkışlayan yüzde 40
    demekki beter olmaya daha çok var
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •