https://i.hizliresim.com/taahv8z.jpg
Alla alla kurucu ortaðý olduðumuz, üretiminde bulunacaðýmýz ve ilk teslimat önceliðimiz bulunan, F35 projesine yeniden katýlmaya çalýþacaðýz, gel de bunu bir Akkoyuna anlat.
Printable View
https://i.hizliresim.com/taahv8z.jpg
Alla alla kurucu ortaðý olduðumuz, üretiminde bulunacaðýmýz ve ilk teslimat önceliðimiz bulunan, F35 projesine yeniden katýlmaya çalýþacaðýz, gel de bunu bir Akkoyuna anlat.
https://i.hizliresim.com/42bhoxk.jpg
Hamdolsun uçuyoruz, namkörlük etmeyelim.
Bu patatesi ben, ayný marketten 110 gaymeye almýþtým ~ 1 ay kadar önce.
2015 den beri emek veriliyor..
yakýnda hak ettiðimiz seviyeye geliriz. :yes:
https://twitter.com/mehmetcek06/stat...10252779134980
iyi olacaktý güya :p
Aylýk enflasyon %0.1 e nasýl düþer yýllýk enflasyon nasýl %1 olur bir ara yazacaðým ilerde 1 çuval patatesi alana 2 çuval soðan hediye devrine gidiyoruz - araba alana 1 arabada bizden kampanyasý bine olabilir ilerde stokçularýný.batýþýna þahit olacaðýz herkes stokçu oldu
Peynir zeytin yað stok 1 litre yað var 32 TLçið zeytin aldým 12 TL olmuþ çið zeytun olmuþ
ilerde vatandaþ deposunu 4 $ a bilemedin 5 $ a fulluyexek en spn fmodfel deposu büyük araçlar yada earaç 10$ a dolacak
Haftaya dolar 2 hane açacak TL takýlý kalanýn cebinde aslan balýðý kaldý eli cebe gidip artýk fular alamaz almaya cesaret edemez 9.50 dem en son. ben aldý.m
9.69693169 dan parasý çok alan aldý 🥶
Yelkenler fora 🥶
Zýfýr imla hatadý ile yazdým bu sefer 👀
mecit baba ( maacit ) balýðý öyle kýzartýrsan hele bi de unsuz faydasýnýn çoðu gider. Sen balýðý tavaya diz , üzerine çeyrek bardak su koy kapaðýný kapat haþlama ye...
kesinlikle mýsýrözü yaðý tüketmem . soðuk sýkým da olsa tüketmem. karaciðere gidiyo sonra çýkmýyor.
Laki bey ýslak hamburger yer misiniz? Taksim Kýzýlkayalar büfe
Zeytin yaðý ayçiçek yapýndan daha çok zarar veriyor en tehlikeli yað ðzeytin yaðý ben yemem yemedim hiç kullanmam millete faydalý diyor ömrü uzattyor diyor köylüler hep yer 55 bilemedin 65 gider öbütr tarafa gidiyor hepsi keçe sýkmasý yada ayak basma denilen el yapýmý seytin yaðýnýn içer yer kendi tüketir ömrü çok kýsaltýyor olabilir ayçiçek açýk yaðýn çok tüketirim ikomiili ona yudum Oruçoðllu hangisi en iyi bilmem bilen yazsýn bunladan çok tüketiim haftada 1 litre ayda 4 litre tükettirim balýk kýzartýrlebn çok gider yaðý çok çok koyar kýzartýrým tavada kalan yaðý 2 kez kullanmýyorum diðer baðlýnýn tabii bozar hiç un kullanmam ekmek 1 dilim yerim makarna hiç yemedim hiç almadým almam sadece balýk soðan acý biber pul biber r domates yeþillik yerim sabah ve akþam balýk öðlen yemek yemem hiç doktora gitmedim hiç hasta olmadým diþlerrimi haftada 1 kes bazen 2 haftada 1 kez kesinlikle fýrçlarsrým atlamam fýrçalarým dilerim hepsi saðlam tek çürük yok 200 lük miisineyi diþlilerimle keserim 100 yada 200 iðne baðlarým zokanýn üç kýsýmlarýný diþlþlerimle keserim yaþ 50 iyi devirdi saç uzun simsþyah 1 adet saç telim düþmedi çöm gür çok karýþýk þu yapý kredi bonus reklamýnda çýkan saç gibi nedeni bilmiyorum yalnýz her sabah mutlaka 1 kilo balýk yiyorum hiç atlamam emekliliðe as kaldý aylýk 1500 alacaðým emekli olunca ilk iþim interneti 1gb aylýktan 2 GB aylýða geçmek olacak þimdilik 1Gb yetiyor günde 10 dakika kullanýnca 1 ay yetiyor
Mecit abi, Atalarýn osmanlýnýn aydýn yöresine getirdiði 30 luk uzun namlulu zencidir ondan o
Ama
Zeytunyað harbi köpük
Hiçbi faydasý yok en zararlý þey hatta Doðru
Italyan çeker þarabý onu nötralize eder
Bizde þarap içilmez ben zýkkýmlanýrým da o ayrý
bu akþam týp tarihi yeniden yazýlýyor.
Gýramý 9 kalori yaðyýn kalorisi
Dunyayý bilmiyorumda Tr de o yaðyý zürriyet gazte meþhur etti dediðim gibi þarap çekiyorsan iyi Yoksa bi numarasý yok Mecit babayý alkýþlamalýyýz bu hususta
https://www.google.com.tr/search?q=z...&client=safari
Tabi yazým hatasý kcal kilokalori deðil cal sadece kalori olacak doðrusu
Kalori-fer gibi:)
5 litre zeytinyaðý alýp onu 1 yýlda tüketirsen aç kapa aç kapa artema kof kalori almýþ olursun . niye ? bi düþün ? + zeytinyaðý ýþýk almasýn diye býrak koyu renk þiþeyi normal tenekede bile saklanmasý çok uygun deðil. o tenekenin içini þimdi burda söylemeyeyim , baþka bir malzemeyle daha kaplaman lazým. + zeytini toplayýp sýkarken en faydalý bileþenlerinin gitmemesi için farklý bi yöntem izlemen lazým , olay sadece soðuk sýkýmla çözülmüyor yani. + gerçekten bütün faydalý fenolleri cart curt içinde barýndýran bir zeytinyaðýnýn da litresini 150 kertikten aþaðý alamazsýn kendin üretsen bile o fiyata aþaðý yukaru çýkar maliyeti.... daha bunun özel kaplamalý tenekesi falan var yani... sallamýyorum , iþi biliyorum.
dediðim gibi olan o zeytinaðýný da çok sýk tüketirsen her gün belli bi dozun üstünde çok almaya baþlarsan bu sefer anti -inflamatuar olayýna girersin onun da aþýrýsýna vücut olumsuz tepki verir kansere davetiye ... þu anti-aging e kafayý takanlar var onun da aþýrýsýnda iþte vücut baþka tepki vermeye baþlýyor... organlar diyor ki haným abla ben yaþlanýyom tatlý tatlý sen diyorsun ki yok olmaz dur yaþlanma , genç görünmem lazým magazin dergilerine poz verirken taþ gibi çýkmam lazým . hah sen misin onu diyen kurcalayan , bu sefer organlar baþka bi çýkýþ yolu arýyor kendine ki usulüne uygun yaþlanabilsin o sýrada da hücrelerin çalýþmasý bozuluyor buyur iþte potansiyel kansere davetiye...
Tþþk geçmedimde
Bir Namýk Kemal fýkrasý
Öyle gt e pardon ☝ soruya böyle cvp olur
Der
sayýn bisikletçi geçende finlilerin sosyalleþmesi ile ilgili olan yazýmda dýmdýzlak kalmak ne demek diye sormuþtunuz. o konu netleþti mi kafanýzda ? dýmdýzlak... fin hamamý sauna yani... finliler ... o güzel insanlar... sosyal ortamlarý orasý yani ... önde arkada yaprakla bile örtünmeden , dýmdýzlak eþanlamlýsýnýn baþ harfi Ç ile baþlýyor... adetleri öyle.... þimdi gelelim artema kof kaloriye bakalým ne yazmýþým ( iki nokta üst üste ) ve ..... geldi :
5 litre zeytinyaðý alýp onu 1 yýlda tüketirsen aç kapa aç kapa artema kof kalori almýþ olursun . yazmýþým di mi efem ...
aç kapa ne demek yani hani artema reklamýnda musluk bataryasýný açýyor kapatýyor açýyor kapatýyor... hah iþte zeytinyaðýnýn kapaðýný açýyosunuz kapýyosunuz açýyosunuz kapýyosunuz bunu her yapýþta zeytinyaðý , dýþ dünya ile temasa geçiyor yani hava alýyor . her aðzý açýk kaldýðýnda özelliði azalýyor içindeki faydalý bileþikler azalýyor yani KOF bir gýda tüketmiþ oluyorsunuz. Kof ne demek ? Kof demek bir sýfattýr , Kuruyarak veya çürüyerek içi boþalmýþ olan Boþ, deðersiz anlamýna gelir.
þimdi umarým size verdiðim bu emek ihtiva eden yanýttaki ; '' ( iki nokta üst üste )ve ..... geldi : '' ifadem için , iki nokta üst üste ve geldi ne demek diye sormazsýnýz... velev ki sordunuz ona da yanýt veririm efendim. hürmetlerimle þahsýnýza arz ederim.
TÜÝK : TÜÝK: TÜÝK tarafýndan üretilen istatistikler, Eurostat ve IMF gibi uluslararasý kurumlar
tarafýndan belirlenen yöntem, taným ve kavramlar kullanýlarak hesaplanmaktadýr
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...03f2300aca.jpg
USD/TRY
9,6931
% -0.11
Yoruma hiç gerek yok
Ev iþi bizim oturduðum civarda Bond çanta içinde 1 milyon dolarý koyan ev arýyor .
Yabancý uyruklular
Millet deliye hasret, burada biz akýllýya hasret, alayý çatlak bunlarýn.
Her sabah 1 kilo balýk. Ýlginçmiþ. 47 yaþýmdayým. 1 kilo bile balýk yemediðim yýllarým olmuþtur. Hele Ýstanbulda sýrf sahtekar balýkçý esnafýna para kazandýrmamak için özellikle almam. Bazen A101 den donmuþ balýk alýrým, ki o da yýlda bir iki kez ancak olur. Ama önceki hafta 10 gün içinde tam 60 yumurta yedim. Haftaiçi her gün günde tam 8 yumurta. 2 sabah 6 akþam tereyaðýnda. Bu hafta da kan tahlillerimi yaptýrdým. Kolesterolüm de öyle fazla yükselmemiþti. Herkesin beslenme tarzý farklý oluyor iþte.
yumurtanýn beyaz kýsmýsýný icabýnda günde 20 tane de yersin de , sarýsý ile birlikte günde 8 tane yersen 1 yýl küsür gün sonra bi kan tahlillerine baktýr istersen ....bak bakalým ne çýkýyor ? safrakesesi de önemli karaciðer de pankreas da ... günde bi kilo havuç ye bi seneye kalmaz bak bakalým baþýNA ne gibi saðlýk sorunu açmýþ olursun. BÝ de önceki hafta 10 gün içinde ne demek? benim bildiðim bir haftada toplam yedi gün var.
her gün 1 kilo balýk yersen , derin dip balýðý olmasa bile , vücuduna aðýr metalleri yükleme kapýsýný açmýþ olursun. kim civa ile dolaþmak ister ? sen termometre misin , tansiyon aleti misin ?
Üniversitedeyken bi gazetecilik öðrencisi arkadaþým vardý. Habere göre para kazanan bazý gazeteciler özellikle yasaya uygun olmayan gösterilere gidip özellikle polislere alabildiðine ana avrat küfür ediyorlarmýþ, ki polisi tahrik edip gazeteci dövdürüp haber yapsýnlar diye. Tabi ki küfür etmek medeni birine yakýþmaz ama milletvekilinin çok aðýr bir þekilde tahrik edildiði de yüksek olasý.
5 gün Yumurta, haftasonu makarna, sonra 4 gün yumurta. Toplamda 11 gün içinde 9 günde 60 yumurta yedim. Bekar yaþantýda kolaya kaçma olayý iþte. Ýþten gelince 6 yumurtayý tereyaðýna kýr, 5 dakikada yemek hazýr.
Günde 1 kilo balýðý ise yukarýdaki baþka arkadaþ yiyormuþ.
Balýkçýsý, yaðcýcý, hosafcýsý, alayý burada zýrvalýyor, daha da vardýr da sadece göz atýp geçiyorum, herhalde engelleyeceðim hepsini, yoksa küfredeceðim.
valla benim nazarýmda hepsi ayný..
tahrik filen diye de bahane aramaya da gerek yok...
ülke politik ekosistemi belli.
faunasý belli
seviye/desturu belli.
vakti zamanýnda aþaðýdaki afiþ asýlýrdý..
neydi sloganlarý seni baþkan yaptýrmayacaðýz.
https://files.catbox.moe/vqsszd.jpg
neydi ne oldu malum...
çatýr çatýr muhalefeti daðýttýlar o yýllarda.
sonra hop iþlerine baktýlar..
malum konu olan parti ldieri de
2016 da...
“Ben, Ýçiþleri Bakanlýðý yaptýðým dönemde tarihin en uzun, en geniþ, en kapsamlý sýnýr ötesi harekâtýna imza atmýþ bir bakaným. Utanarak söylüyorum bazýlarý diyor ki sosyal medyada 'Meral Akþener MHP’ye genel baþkan olmasýn, faili meçhullerin sorumlusu O’dur' diyorlar. Ne derseniz deyin hepsi kabulümdür. Bu ülke için, bu milletin birliði beraberliði için bir þey yapýlmasý gerekiyorsa yapmýþýmdýr, sorumluluðunu da sonuna kadar alýyorum."
ps:
forumda bolca kavga gürültü çýkýyor..
deymez.. aralarýna ne karar aldýlarsa döner dolaþýr o olur.
kýsacasý
gereði neyse yaprlar yapartýrýrlar. :he:
hegemonya da oyla filen devredilmez, tarihte hele hele türk tarihinde yok böyle bir þey.
umut acýmasýz bir hastalýktýr,
ýþýðý insan üstünde parlar durur. :yes:
:yahoo:Mecit abi hakkýnda 2kelam:
Adam bogazda yalýda puro ve viski
Röptoþambýr(Ýpek) tabi bonfilesini yemiþ
Sonra
Sýkýntý dan bizle baþak geçiyo
Milyonda 1 ihtimalli kupon:
Dediði gibi sabah 1 akþam 1 total 2 kilo balýk hüpletiyosa var ya
Umarým normal kanalizasyon giderine etmiyodur :halay::bravo::halay:
antik yunan asabiyet tanrýsý rehaus'un gene öfke nöbeti tuttu. , çabuk kurban sunma ve hediye verme ritüeli baþlasýn...
þimdi bisikletçi gelir ne demek istediniz rehaus ne ritüel ne diye sorar.