Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Millet deliye hasret, burada biz akıllıya hasret, alayı çatlak bunların.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ev işi bizim oturduğum civarda Bond çanta içinde 1 milyon doları koyan ev arıyor .

Yabancı uyruklular
    yabancı ağırlıklı olarak istanbul içün konuşuyorsan daima avrüpa yakasını tercih eyliyor... su akar yolunu bulur...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Zeytin yağı ayçiçek yapından daha çok zarar veriyor en tehlikeli yağ ğzeytin yağı ben yemem yemedim hiç kullanmam millete faydalı diyor ömrü uzattyor diyor köylüler hep yer 55 bilemedin 65 gider öbütr tarafa gidiyor hepsi keçe sıkması yada ayak basma denilen el yapımı seytin yağının içer yer kendi tüketir ömrü çok kısaltıyor olabilir ayçiçek açık yağın çok tüketirim ikomiili ona yudum Oruçoğllu hangisi en iyi bilmem bilen yazsın bunladan çok tüketiim haftada 1 litre ayda 4 litre tükettirim balık kızartırlebn çok gider yağı çok çok koyar kızartırım tavada kalan yağı 2 kez kullanmıyorum diğer bağlının tabii bozar hiç un kullanmam ekmek 1 dilim yerim makarna hiç yemedim hiç almadım almam sadece balık soğan acı biber pul biber r domates yeşillik yerim sabah ve akşam balık öğlen yemek yemem hiç doktora gitmedim hiç hasta olmadım dişlerrimi haftada 1 kes bazen 2 haftada 1 kez kesinlikle fırçlarsrım atlamam fırçalarım dilerim hepsi sağlam tek çürük yok 200 lük miisineyi dişlilerimle keserim 100 yada 200 iğne bağlarım zokanın üç kısımlarını dişlşlerimle keserim yaş 50 iyi devirdi saç uzun simsşyah 1 adet saç telim düşmedi çöm gür çok karışık şu yapı kredi bonus reklamında çıkan saç gibi nedeni bilmiyorum yalnız her sabah mutlaka 1 kilo balık yiyorum hiç atlamam emekliliğe as kaldı aylık 1500 alacağım emekli olunca ilk işim interneti 1gb aylıktan 2 GB aylığa geçmek olacak şimdilik 1Gb yetiyor günde 10 dakika kullanınca 1 ay yetiyor
    Her sabah 1 kilo balık. İlginçmiş. 47 yaşımdayım. 1 kilo bile balık yemediğim yıllarım olmuştur. Hele İstanbulda sırf sahtekar balıkçı esnafına para kazandırmamak için özellikle almam. Bazen A101 den donmuş balık alırım, ki o da yılda bir iki kez ancak olur. Ama önceki hafta 10 gün içinde tam 60 yumurta yedim. Haftaiçi her gün günde tam 8 yumurta. 2 sabah 6 akşam tereyağında. Bu hafta da kan tahlillerimi yaptırdım. Kolesterolüm de öyle fazla yükselmemişti. Herkesin beslenme tarzı farklı oluyor işte.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Her sabah 1 kilo balık. İlginçmiş. 47 yaşımdayım. 1 kilo bile balık yemediğim yıllarım olmuştur. Hele İstanbulda sırf sahtekar balıkçı esnafına para kazandırmamak için özellikle almam. Bazen A101 den donmuş balık alırım, ki o da yılda bir iki kez ancak olur. Ama önceki hafta 10 gün içinde tam 60 yumurta yedim. Haftaiçi her gün günde tam 8 yumurta. 2 sabah 6 akşam tereyağında. Bu hafta da kan tahlillerimi yaptırdım. Kolesterolüm de öyle fazla yükselmemişti. Herkesin beslenme tarzı farklı oluyor işte.
    yumurtanın beyaz kısmısını icabında günde 20 tane de yersin de , sarısı ile birlikte günde 8 tane yersen 1 yıl küsür gün sonra bi kan tahlillerine baktır istersen ....bak bakalım ne çıkıyor ? safrakesesi de önemli karaciğer de pankreas da ... günde bi kilo havuç ye bi seneye kalmaz bak bakalım başıNA ne gibi sağlık sorunu açmış olursun. Bİ de önceki hafta 10 gün içinde ne demek? benim bildiğim bir haftada toplam yedi gün var.

her gün 1 kilo balık yersen , derin dip balığı olmasa bile , vücuduna ağır metalleri yükleme kapısını açmış olursun. kim civa ile dolaşmak ister ? sen termometre misin , tansiyon aleti misin ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    2015 den beri emek veriliyor..
    yakında hak ettiğimiz seviyeye geliriz.

https://twitter.com/mehmetcek06/stat...10252779134980
    iyi olacaktı güya
    Üniversitedeyken bi gazetecilik öğrencisi arkadaşım vardı. Habere göre para kazanan bazı gazeteciler özellikle yasaya uygun olmayan gösterilere gidip özellikle polislere alabildiğine ana avrat küfür ediyorlarmış, ki polisi tahrik edip gazeteci dövdürüp haber yapsınlar diye. Tabi ki küfür etmek medeni birine yakışmaz ama milletvekilinin çok ağır bir şekilde tahrik edildiği de yüksek olası.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yumurtanın beyaz kısmısını icabında günde 20 tane de yersin de , sarısı ile birlikte günde 8 tane yersen 1 yıl küsür gün sonra bi kan tahlillerine baktır istersen ....bak bakalım ne çıkıyor ? safrakesesi de önemli karaciğer de pankreas da ... günde bi kilo havuç ye bi seneye kalmaz bak bakalım başıNA ne gibi sağlık sorunu açmış olursun. Bİ de önceki hafta 10 gün içinde ne demek? benim bildiğim bir haftada toplam yedi gün var.

her gün 1 kilo balık yersen , derin dip balığı olmasa bile , vücuduna ağır metalleri yükleme kapısını açmış olursun. kim civa ile dolaşmak ister ? sen termometre misin , tansiyon aleti misin ?
    5 gün Yumurta, haftasonu makarna, sonra 4 gün yumurta. Toplamda 11 gün içinde 9 günde 60 yumurta yedim. Bekar yaşantıda kolaya kaçma olayı işte. İşten gelince 6 yumurtayı tereyağına kır, 5 dakikada yemek hazır.

Günde 1 kilo balığı ise yukarıdaki başka arkadaş yiyormuş.

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ev işi bizim oturduğum civarda Bond çanta içinde 1 milyon doları koyan ev arıyor .

Yabancı uyruklular
    Bodrumdami yasiyorsunuz?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Millet deliye hasret, burada biz akıllıya hasret, alayı çatlak bunların.
    Bana mı dediniz efendim mesajım üstüne yazmışsınız

Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •