Millet deliye hasret, burada biz akıllıya hasret, alayı çatlak bunların.
Millet deliye hasret, burada biz akıllıya hasret, alayı çatlak bunların.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Her sabah 1 kilo balık. İlginçmiş. 47 yaşımdayım. 1 kilo bile balık yemediğim yıllarım olmuştur. Hele İstanbulda sırf sahtekar balıkçı esnafına para kazandırmamak için özellikle almam. Bazen A101 den donmuş balık alırım, ki o da yılda bir iki kez ancak olur. Ama önceki hafta 10 gün içinde tam 60 yumurta yedim. Haftaiçi her gün günde tam 8 yumurta. 2 sabah 6 akşam tereyağında. Bu hafta da kan tahlillerimi yaptırdım. Kolesterolüm de öyle fazla yükselmemişti. Herkesin beslenme tarzı farklı oluyor işte.
yumurtanın beyaz kısmısını icabında günde 20 tane de yersin de , sarısı ile birlikte günde 8 tane yersen 1 yıl küsür gün sonra bi kan tahlillerine baktır istersen ....bak bakalım ne çıkıyor ? safrakesesi de önemli karaciğer de pankreas da ... günde bi kilo havuç ye bi seneye kalmaz bak bakalım başıNA ne gibi sağlık sorunu açmış olursun. Bİ de önceki hafta 10 gün içinde ne demek? benim bildiğim bir haftada toplam yedi gün var.
her gün 1 kilo balık yersen , derin dip balığı olmasa bile , vücuduna ağır metalleri yükleme kapısını açmış olursun. kim civa ile dolaşmak ister ? sen termometre misin , tansiyon aleti misin ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Üniversitedeyken bi gazetecilik öğrencisi arkadaşım vardı. Habere göre para kazanan bazı gazeteciler özellikle yasaya uygun olmayan gösterilere gidip özellikle polislere alabildiğine ana avrat küfür ediyorlarmış, ki polisi tahrik edip gazeteci dövdürüp haber yapsınlar diye. Tabi ki küfür etmek medeni birine yakışmaz ama milletvekilinin çok ağır bir şekilde tahrik edildiği de yüksek olası.
5 gün Yumurta, haftasonu makarna, sonra 4 gün yumurta. Toplamda 11 gün içinde 9 günde 60 yumurta yedim. Bekar yaşantıda kolaya kaçma olayı işte. İşten gelince 6 yumurtayı tereyağına kır, 5 dakikada yemek hazır.
Günde 1 kilo balığı ise yukarıdaki başka arkadaş yiyormuş.
Yer İmleri