Dmish in 7, büyük ortağı benim çekyat v.s lazım olur sa söyleyin kamyon la yıkarım peder de ihlas ta batırmış tı tüm parasını) kumarbaz lık baba dan
Printable View
Biriside çıkıp şuraya bi şekerbank analizi çızıktırmıyor [emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SKBNK uccuz mu ucuz bir hisse. Pahalidir vardir hikmeti, ucuzdur vardir illeti. SKBNK nin illeti banka özsermaye karliligi dusuk 2.5 milyar ozsermaye ilk 3 ay 25 milyon kar getirmis. Bankayi kapat , herseyi sat 2.5 milyari faize koy 3 ayda 90 milyon civari kar getirir.
Detayli incelemek gerekir neden karlilik dusuk, batik kredi orani mi yuksek, kaynak maliyeti mi yuksek, banka karli ama varsa istirakleri mi karsiz vs vs
Ama yine de ucuz 3 tlye giderse de kimse niye gitti demez.
Sacro hocam TSKB De macd sizin istediğiniz gibi haftalikta dirsek dediginizden.eğer yanlış anlamadiysam sizin daha önceki orneginizi.
düşüncelere kurşun işlemez.
Akrep4401 hocam buralara ugrarsaniz bu mesajı alintilayin bantas tarzı bir hisse var hareket yakındır.ama bu kez üstünde bir ay oturucaz bantas takı gibi erken kacmayacagiz.
düşüncelere kurşun işlemez.
Soyle hocam nedir nedir:))
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://https://tvc-invdn-com.akamaiz...a211b92af0.png
bu sefer tamam gibi hacim baya iyileşti ..50 günlük ortalama 200 günlüğü kesmek üzere...hacim fiyat hareketleri bir şeyler olacakmış gibi...sacro hocam bir bakarmısın :)
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a211b92af0.png
bu sefer tamam gibi hacim baya iyileşti ..50 günlük ortalama 200 günlüğü kesmek üzere...hacim fiyat hareketleri bir şeyler olacakmış gibi...sacro hocam bir bakarmısın :)
Sacro senin sevdiğin oluşumlardan, macd sıfırın üstünden kesti kesecek..
İkili dibini yaptı, düşeni kırdı, macidin duruşu güzel.. Yarın önemli, uzun ince bir çubuk dikerse devamını hızlı bir şekilde getirebilir..
https://i.hizliresim.com/29mbvq.png
Dostum dusuncelerimi paylastim zaten sadece grafik paylasmadim emlak ile ilgili.
Ekgyo nun bilancosunu ac bak hersey orda.
Bu kagidin bu kar ile bu fiyatlarda durmasi imkansiz. Ancak buyuk bir manuplasyon ile durur.
Esyanin dogasina aykiri ;)
Kipada 2.05 i gecince sert kirar diye dusuniyodum ama tekrar trend kanalina dondu.
Sanirim yukselisi yavas yavas olacak.
[emoji35][emoji26]🤠
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Telefondan bakiyorum grafiginize.
150 liradan gelen dusen onemli.
O sanirim 138 lerde falan yani daha dusen kirik degil. Tam gorunmuyor.
Ama macdin konumu falan iyi tabiki.
Bana gore cok hizli yukselmez ama duse kalka bir aci ile trend yapar.
Aynen guzel tesbit.
Sanki bir cisim yaklasiyormus gibi duruyor hisse :)
Bence en buyuk donus sinyali nedir biliyomusun abi.
Herkesin 100 bine kesin gozu ile bakiyor olmasi. 1 2 haftadir hep bir kac gune 100 oluyoruz oluyoruz diye kesin gozle bakiliyor.
Ve durum boyle iken isc 4.70 lerden bu yana ilk defa seanslik bir ortalamayi asagi yonde kirmaya calisiyor. ;)
[emoji35][emoji26]🤠
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu isin teknik kismi hocam, ustad olan sizsiniz. :) Biz tecrubelere ve gozlemlere dayali gordugumuzu anlamaya ve paylasmaya calisir, geri kalan zamanda da veririz mehteri; dostlarimizin gonlune emniyet tesis ederken, dusmanlarin kalplerini titretiriz......
Deli mehter, deli rally, deli semsiye, deli vana....
:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Yarın yükselişte satışa geçeyim sonra şemsiye acilmaz
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iii geceler ne örüyonuz :wave:
Hocam gercekten dogru.mesela bende neredeyse sifirlamistim.3 yil oluyor borsaya gireli ama simdi sukur duz yola girdim hatta hizimi artirdim.Borsa fena aliskanlik yapiyor insan birakamiyor
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen benim dedigimi yapin yaptigimi yapmayin.
Mesela ekgyo alin ekrani kapayin diyosam yapin. Ama hergun emlak sormayin. :))
Fener alin ekrani kapayin. 48 50 den babanizin ogluna satcaniz. :))
Duzeltme gelirse petkim alin.
Benim gunlukcu ruhuma gore hareket etmeyin. :)
Sacro hocam ittifak holding e istersen bir göz at
send by selectra
EKGYO / Günlük / YTD
Hisse 3.25 direncini geçemediği taktirde 2.85 - 3.25 arasında gezecektir. Şuan EMA50 EMA200 u kesmek üzere. Bu hareketle hizlica 3.25e doğru gidecektir. Sonrasını ise göreceğiz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...69ceb2d898.jpg
Kurumsallık rakamla '0' yazıyla 'sıfır' olan bir fimadır kendileri ancak cüzi de olsa kar edebilen, defter değerinin nerdeyse 1/3 ünden işlem gören bir hisse. 1.80 den beri almak için takibimde uzun vade de 5 tlden okutulabilecek çapsız bir hisse. Şirketin hikayesi ucuz olması ve el-mahkum tahtasını yapacak olmaları. Tekke çorba korelasyonu, formasyonu ne derseniz diyin.
Link hareketlendi Sn sacro direnç nerelerde var grafik bakamıyorum
sacrosant abi;dünkü dünkü açıklamalarınız için teşekkür ederim.sağolun.
@sacrosanct hocam link için sağol
az daha birazını verdim 6,57 den sonra kalanını vazgeçtim 7 den sattım
bu uyuz gerel yüzünden sabah 1.93 maliyetti satmadım 91 e düştü
o arada lınke karar verdim 6.37 den alamadım gerel tam ben sattım bu sefer dürzü 95 yaptı.
gerel ve adese zararını çıkardım
dünde derimde ipten döndüm kütüphanede kaynak araştırıyordum sıkıldım 72 den sattım
sonra 9.32 olmuş ama ben hedefi yüksek tutar satamazdım bugünde kol gibi zarar olurdu.
link deli trade koydum devre kesiciden.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağzın bal yesin sacro hocam