Sayfa 481/1200 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    sende ihlas dimsh vadır
    Dmish in 7, büyük ortağı benim çekyat v.s lazım olur sa söyleyin kamyon la yıkarım peder de ihlas ta batırmış tı tüm parasını) kumarbaz lık baba dan

2.  Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Dmish in 7, büyük ortağı benim çekyat v.s lazım olur sa söyleyin kamyon la yıkarım peder de ihlas ta batırmış tı tüm parasını) kumarbaz lık baba dan
    düşenlerde gördüm ne iş yaptığını bilmiyorum bakim bi frreksy laf atıyom dümen yapip duruyo
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3. Biriside çıkıp şuraya bi şekerbank analizi çızıktırmıyor [emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Beetlejuice sözlerinde kinaye sezinledim. HAYIRDIR...
    aselsan'a şelale denilince biraz titredim ;
    dönün bakın bir 2008lerden buraya gelinceye kadar ne yapmış aselsan diyesim var

sewgiler,
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Biriside çıkıp şuraya bi şekerbank analizi çızıktırmıyor [emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SKBNK uccuz mu ucuz bir hisse. Pahalidir vardir hikmeti, ucuzdur vardir illeti. SKBNK nin illeti banka özsermaye karliligi dusuk 2.5 milyar ozsermaye ilk 3 ay 25 milyon kar getirmis. Bankayi kapat , herseyi sat 2.5 milyari faize koy 3 ayda 90 milyon civari kar getirir.

Detayli incelemek gerekir neden karlilik dusuk, batik kredi orani mi yuksek, kaynak maliyeti mi yuksek, banka karli ama varsa istirakleri mi karsiz vs vs

Ama yine de ucuz 3 tlye giderse de kimse niye gitti demez.

6. Sacro hocam TSKB De macd sizin istediğiniz gibi haftalikta dirsek dediginizden.eğer yanlış anlamadiysam sizin daha önceki orneginizi.

düşüncelere kurşun işlemez.

7. Akrep4401 hocam buralara ugrarsaniz bu mesajı alintilayin bantas tarzı bir hisse var hareket yakındır.ama bu kez üstünde bir ay oturucaz bantas takı gibi erken kacmayacagiz.

8.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Akrep4401 hocam buralara ugrarsaniz bu mesajı alintilayin bantas tarzı bir hisse var hareket yakındır.ama bu kez üstünde bir ay oturucaz bantas takı gibi erken kacmayacagiz.

Soyle hocam nedir nedir)
     Alıntı Originally Posted by BağkurEmeklisi Ninja Yazıyı Oku
    SKBNK uccuz mu ucuz bir hisse. Pahalidir vardir hikmeti, ucuzdur vardir illeti. SKBNK nin illeti banka özsermaye karliligi dusuk 2.5 milyar ozsermaye ilk 3 ay 25 milyon kar getirmis. Bankayi kapat , herseyi sat 2.5 milyari faize koy 3 ayda 90 milyon civari kar getirir.

Detayli incelemek gerekir neden karlilik dusuk, batik kredi orani mi yuksek, kaynak maliyeti mi yuksek, banka karli ama varsa istirakleri mi karsiz vs vs

Ama yine de ucuz 3 tlye giderse de kimse niye gitti demez.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 481/1200 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •