Sn. Sacrosant Durdo da golden cross baþladý, yorumunuz ne yönde olur hisseye
Sn. Sacrosant Durdo da golden cross baþladý, yorumunuz ne yönde olur hisseye
Þimdi bu izmdc kýrdý mi kýrmadý mi ? Krdmd coþkusu buna da yansýr mi yansýmaz mi![]()
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Hatta endekse göre ucuz kalmadý mý ?
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yalnýz netas da iyi görünüyor hee. Arkadaþ paylaþmýþtý gecen sayfada
piyasadan tokat yiye yiye insan öðrenir sözünün ne kadar doðru olduðunu bugün size bir resimle göstereceðim. tokat yedik de attýk da. son ralliyi tüm portföyü boktan bir kaðýda yýkarak ve de bekleyerek kaçýrdým. borsaya baþlayalý yaklaþýk 1,5 yýl oldu. bu benim kaçýrdýðým ilk ralli. geçen yýlki ralliyi yakalamýþ ama sell in may and go away falan bilmediðimizden biraz kar býrakmýþtýk.
bu ralliye girmeden önce açýkçasý darbe, rus uçaðý vs. çok baský altýnda bunaldýðým için portföyü yarýya indirmiþtim. ama kaçan kaçtý tabi artýk yapacak bir þey yok, öðrendiðimiz kar kalýr.
borsanýn %70'i psikoloji ve sacro üstad'ý okuduðum zaman diyorum vay be, adam bu iþin psikolojisini çözmüþ. gerçi üstad tekniði de aðlatýyor) zaten bunu baþardýðýnýz zaman olay biter.
alýþ satýþ zamanlarým 2016 yýlýnýn son çeyreði oluyor.
Yer Ýmleri