yavaş al be hayvan be.. :drunk:
Printable View
yavaş al be hayvan be.. :drunk:
TCMB: Kurul, faiz kararlarının yanı sıra, parasal sıkılaştırma sürecini destekleme amacıyla, kullandığı sterilizasyon araçlarının çeşitliliğini artırarak miktarsal sıkılaştırmaya devam edecektir
bence beklenti bitti faiz artirimi daha da zor gibi tam yol ileri
Yabancıdan takdir ediyoruz devamını da bekliyoruz mesajları gelebilir.
Seçimlerin ortodoks politikalardan sapma olacağına ihtimal vermek istemiyoruz diye de eklerler.
525 ve 550 shortlarda gelseydi iyiydi :he:
:drunk:
Spotify'da yakında ücretsiz kullanım bitecektir anonsu geldi panik oldum.
düşüşü engellemek için 60 lık bolingeri daralttıkları için bu seferde yukarı açamıyorlar
Yavaş ver.Long olan vardır...''Roket'' diyen olur vs....:)
Kısa bir noel baba rallisi yapsa da 2024 e keyifli girsek fena olmaz
Merkez Bankası, Türk Lirası depo alım ihaleleri düzenleneceğini açıkladı
"Türk Lirası Depo Alım İhalesi; Merkez Bankasının, Türk lirası likidite fazlalığını giderme konusundaki etkinliğini artırmak için bankalardan ihale yöntemi ile Türk lirası depo alma işlemleridir."
Miktarsal sıkılaşmaya adımları da geliyor.
Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kamu bankaları kızılaya çalışıyor. Yerli ve yabancı özkaynak biriktiriyor.
https://i.hizliresim.com/bqmsgho.jpg
son dakika.
Noel buba bu sene Türkiye üzerinden geçmiyecekmiş.:)
Bundan sonra çok bişi olmaz artık. Hem faiz yüksek hem kur baskı altında. Bilançoları görünce perişan olacak gibi çoğunlukla
Sadece banka ve belli tahtalarda ortalamalar arası Trade ediyorlar kalan para ile bu para belli dirençleri tahtalarda kıramıyor bu yüzden oyun bu şekilde .2024 gelsin diyecez:)
Bu faiz ile borsada sadece gün içi oynanır.
geçen bahsetmiştim escrow com sitesini.. abd şirketi. buraya üyeliğimi onaylatmak için 3 gün uğraştım .
güvenmiyorlar türkiyeye.
e devlet çıktıları vs yolladım anca kabul oldu.
tc kimlik kartını yolluyorum kabul etmiyorlar :he:
Komplo teorilerime göre ne yaptığın değil, ne niyet ile yaptığın önemli.
Bir yanda Tanrı, bir yanda Üst akıl, bir yanda diğer insanlar, bir yanda da doğa. 3 harfliler de vardır.
Balkonda serçe beslemeye başladım çok mutlu ediyor. Sir Alfred Joseph Hitchcock zamanında korkutmuştu.
8495 üstünde 1-2 tane 15dk kapanış görürsem, Long açar, stobu 8495 koyarak ilerlerim. Vadeyi yukarıdan kapar diye oyun kurarım.
Adamlar ne makinalar yapmış ortalamadan milim şaşmıyor :drunk: emmoğlu
yavaş ver be hayvean kısmına gelmiş olabiliriz :he:
:drunk:
Alıyomu veriyomu
Bana numara yapıyor gibi geldi :)