Originally Posted by EMLAK pala istediği şeyi bulamadı belki başka bir haber sürerler.. başka bir haber falan gelmezse bugün böyle debelenir durur akşama kadar. Kurumsallık bitti deniyor. Anca bizim gibi ufak parası olanları kandırır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ariston Kurumsallık bitti deniyor. Anca bizim gibi ufak parası olanları kandırır. ülke bitti abi. koltuk sahibi olan herkes mafya usulü iş yapıyor.
Originally Posted by EMLAK ülke bitti abi. koltuk sahibi olan herkes mafya usulü iş yapıyor. Üst akıl yeni bir şeyler deneyecek olabilir ama ne?
Originally Posted by ariston Üst akıl yeni bir şeyler deneyecek olabilir ama ne? bazen diyorum demekki hakediyoruz. en kötüsü olsa hala alkış tutacak tonlarca kişi var. ne olacağının pek önemi kalmıyor.. bilal gelsin oy vericem diyorum daha ne diyim..
geçen bahsetmiştim escrow com sitesini.. abd şirketi. buraya üyeliğimi onaylatmak için 3 gün uğraştım . güvenmiyorlar türkiyeye. e devlet çıktıları vs yolladım anca kabul oldu. tc kimlik kartını yolluyorum kabul etmiyorlar
Originally Posted by EMLAK geçen bahsetmiştim escrow com sitesini.. abd şirketi. buraya üyeliğimi onaylatmak için 3 gün uğraştım . güvenmiyorlar türkiyeye. e devlet çıktıları vs yolladım anca kabul oldu. tc kimlik kartını yolluyorum kabul etmiyorlar Nijerya'dan vs altınlarımı çıkarmak istiyorum mailleri geliyordu. O seviyede görüyorlar belki.
Forum Rules
Yer İmleri