https://i.hizliresim.com/mrxvnzj.png
bak osman
bu ASUZU...23 kasım 2020 rasyoları.
F/K hesaplanamıyor, o kadar berbat
PD/DD Allah kabul etsin
FD/FAVÖK Allah kabul etsin
Fiyat da 16,88
değil mi...
Printable View
https://i.hizliresim.com/mrxvnzj.png
bak osman
bu ASUZU...23 kasım 2020 rasyoları.
F/K hesaplanamıyor, o kadar berbat
PD/DD Allah kabul etsin
FD/FAVÖK Allah kabul etsin
Fiyat da 16,88
değil mi...
https://i.hizliresim.com/41zt1g9.png
1 sene geçmiş. 28 Kasım 2021
F/K hesaplanır hale gelmiş...tamam..
şimdi hikaye burda başlıyor;
FD/FAVÖK 7,73 e düşmüş....
ne demiştik payda önemli ..payda artmış ki rakam düşmüş..paydadaki ne? favök..
yani şirket kar üretmeye başlamış ,,, hem de ciddi.
asıl yere geldik:
PD/DD. 2,72...
yine aynı yerde sayıyor..yani ucuzluktan bahsediyorum..şirket kar üretiyor ama aynı oranda ucuzlamamış
ne kadardır bu vaziyette...1 senedir.
fiyat 19,95.....
bu parametreyi , artı bu şirketi takip eden biri
7 ay sonra baktıki oranlar ve fiyat böyle şirketi toplamaya başlar..
ha sürecin artması da iyi..daha çok toplarsın ..
bak 2 ay içinde ne olmuş
https://i.hizliresim.com/jtqxhk9.png
fiyata bak...
2 katı..
PD/DD artmış...
niye? fiyat da artmış gayet doğal...yani pay şişmiş.
FD/FAVÖK stabil..kar üretemiyor...o tarihten bahsediyorum..
nasıl yorumlanır:
bekleyen, takip eden,tespit eden alacağını almış..
şimdi baksam girmem..
rasyo larda teknik analiz gibidir..
sadece formasyonla amel edilmez teknik analizde, indikatörlerden de teyit alacaksın..
temel analizde teknik analiz gibidir, tek veriden amel edilmez..kombine edeceksin strateji oluşturacaksın..
Asuzuyu 15 te alıp 90 da satmıştım.
Teknik analiz yaparak.
Ama teknikte maharetim cok az.
Demem o ki seni 150 bin zarara ugratan bizi öper.
Ama kuyaş işgyo thyo güzel zamanda girip güzel zamanda çıkmıştım.
Teknik analiz yaptıgım bazı şirketlerdi.
Ford a toplanan para kıyıdan köşeden gelen parayla olmadı😀
14 yılda gelinen nokta bu geldiğim nokta.
Ama şöyle geçmişe baktıgımda uzun vade kısa vade iki sepetle geldik.
Şimdi temettüyle birkaç şirket daha aldım.
Otelden çıktığım para var.Onu da sağlık alanına yatırayım diyorum ama hisse bulamadım.
Belki de bizim yazılım işine koyabilirim.
Ytd syg
sen bana gönder parayı..
hisse bulurum.
Wv transporter üretimimiz başlamış bayilere verilmiş. Hayırlı olsun.
özelden yazıp, teknik ve temel yorum yapan kardeşlerim,,
niye forum a da yazmıyorsunuz?
belli ki, teknik ve temel olarak seviyeniz yüksek...
yazın insanlar da faydalansın..
malında mülkünde sorumluluğun olduğu gibi bildiklerinde de sorumluluğun var..
paylaşacaksın güzel kardeşim.
Allah razı olsun diyen olmayacak, üstüne seni tavaya da yatıracaklar,eleştirip laf da sokacaklar ..ne diye uğraşayım..
o zaman okuma da sinsi sinsi..
hiç bir şeyin zorunluluğu yok, tamam forum bu da,
bildiğinden de sorumlusun kardeşim..
benim bildiklerim bu kadar..
https://eu.freep.com/story/money/car...l/77024126007/ Böyle de bir gelisme var Ford US cephesinde. Ytd
Conilerin kelleri ile büyüttükleri çin tarafından yutulmamak için kıvranıyor olmaları çok komik
Çinli araba üreticileri de lityum madenlerini, dünya geneline yayilan limanları, lityum madenlerini kobalt madenlerini kendi keselerinden yapmadılar.
Devlet yaptı, önlerine koydu, bunlar da ucuza elektrikli araba ürettiler.
Buna karşılık
Bizin devlet de yıllardır kendi heslerinde ürettiği elektriğe sıfır fiyat yazıp enerji piyasasını EPİAŞ'ı darma duman etti. Yükü de özel bankalara yükledi. Iflasları yasakladı, zorla kredi yüzdurttü, batık kredi gösterilmesini engelledi, en son da bankalardaki enflasyon muhasebesini 3 yıldır erteliyor. (Tüm şirketler 1, bankalar 3 yıl olacak)
https://www.instagram.com/reel/DDzVA...Y5dG9qYzk1Y29p
Forttan bi cacık olmayacak belli bi süre sanırım. Aklımızı da lakerdamızı da alacak.
Ford'un iki yeni modeli Türkiye'de yerini alıyor21/12/2024 14:02:05
“Geleceği Bugünden Yaşa” mottosuyla müşterilerini sıra dışı bir yolculuğa davet eden Ford’un geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen premium modeli F-150 Supercab XLT’den sonra iki yeni model daha Ford Store bayilerinde yerini alıyor; Güçlü arazi aracı görünümünü şehirli hatlarla güncelleyen yeni nesil SUV Bronco Sport ile akıllı AWD sistemi ve 2.0L EcoBoost motora sahip Ford Edge.
Şehirli ve maceraperest: Yeni nesil Bronco Sport
Güçlü arazi aracı görünümünü şehirli hatlarla güncelleyen Bronco Sport, Türkiye’de SUV araç sınıfına yeni bir soluk getiriyor.
Performans açısından etkileyici olan Bronco Sport gelişmiş motor teknolojileriyle, 1.5L EcoBoost motoru ve 8 ileri otomatik şanzımanı ile 258 Nm tork üreterek güçlü ve akıcı bir sürüş sunuyor. Her türlü arazide konforlu ve pratik bir sürüş deneyimi için geliştirilen SUV, ‘G.O.A.T’ modunu (‘Goes Over Any Terrain’-Her Arazide Gider) fazlasıyla hak ediyor. Çeşitli arazi ve hava koşullarına uyum sağlayarak beş farklı sürüş modu arasında geçiş yapabilen araç; Normal, Eko, Spor seçeneklerinin yanı sıra kumlu ve kaygan zeminlerde üstün performans göstermesi için tasarlandı.
Nefes kesen Bronco Sport; Big Bend ve Outer Banks seri seçenekleriyle birlikte geliyor
Zorlu arazi koşullarına daha kolay uyum sağlaması için kare şeklinde tasarlanan Bronco Sport Big Bend, geniş siyah renkli ön ızgarası ve LED farlarıyla her türlü maceraya göz kırpıyor. Arazi maceralarının yanı sıra şehir içindeki günlük rutinlere de eşlik edebilen ferah ve işlevsel iç mekanı; ısıtmalı ön koltuklar, 8 yönlü otomatik ayarlı sürücü koltuğu, 4 yönlü manuel ayarlı yolcu koltuğu ve deri direksiyonuyla rahat bir sürüş deneyimi sağlıyor. Ön koltuk arkasındaki esnek eşya tutma kayışları ise küçük boyutlardaki eşyaları düzenli ve kolayca erişilebilir tutuyor. Bagaj çerçevesine entegre şişe açacağı, bagaj kapağı kamp ışıkları gibi akıllıca düşünülmüş detaylar fonksiyonelliği artırırken özellikle açık hava etkinlikleri ve kamp gezileri sırasında kullanım kolaylığı sunuyor.
8 inçlik ekrana sahip SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi, 4.2 inçlik dijital yol bilgisayarıyla birleşerek sürüş sırasında ihtiyaç duyulan tüm bilgileri ve eğlence seçeneklerini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Bu sistemler, yolculuğu daha keyifli hale getirirken Apple CarPlay ve Android Auto uygulamaları her an bağlantıda kalmayı sağlıyor.
Tavanda ve öz ızgarada siyahın hakim olduğu Bronco Sport Outer Banks ise tüm bunlara ek olarak, yolculuk keyfini artıracak 10 hoparlörlü Bang&Olufsen ses sistemi, çift bölgeli otomatik klima, ambiyans LED ışıklandırma ve ısıtmalı deri direksiyonla birlikte geliyor.
Her iki seri de Çapraz Trafik Uyarılı Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Otomatik Dur/Kalk Sistemi, Yokuş Kalkış Desteği ve Ön/Arka Disk Frenler gibi gelişmiş sürücü destek özellikleriyle donatılmış durumda.
Lüks ve gücün buluşması: Ford Edge ile üstün sürüş deneyimi
Performansı lüks tasarımla desteklemek isteyenlerin tercihi Ford Edge, üstün bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanan ve 4x4 akıllı AWD sistemi ile 2.0L EcoBoost motora sahip. 8 ileri otomatik şanzımanla 380 Nm tork sağlayan Ford Edge, ayrıca ön ve arka bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde her tekerleğin bağımsız hareket etmesini sağlayarak sürüş konforunu ve yol tutuşunu artırıyor.
Güvenlik açısından da donanımlı olan bu model, Çapraz Trafik Uyarılı Kör Nokta Sistemi, Şerit Takip Sistemi, , Otomatik Dur/Kalk Sistemi, Yokuş Kalkış Desteği, Arka Park Sensörü, Adaptif Hız Kontrolü ve Geri Görüş Kamerası gibi önemli özelliklerle sürüş deneyimini daha verimli hale getiriyor.
Ford Edge, SEL ve Titanium olmak üzere iki farklı seri seçeneğiyle sunuluyor
Ford Edge SEL dış tasarımında açılabilir panoramik cam tavanı, petek tasarımlı ön ızgarası, 18 inç alüminyum jantlarıyla fark yaratırken; aracın işlevselliği LED farlar, gündüz yanan ayarlı LED farlar, elektrikli yan aynalar, akıllı bagaj kapağı ile bir üst seviyeye taşınıyor. Ayrıca kullanım kolaylığını arttıran anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği Ford Edge SEL donanımında standart sunuluyor.,
Üstün bir stilden izler taşıyan iç tasarımda ise teknoloji ve konfor öne çıkıyor. Farklı yönlere otomatik olarak ayarlanabilen ön yolcu ve sürücü koltukları, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon detaylara verilen özeni gösteriyor. 12 inçlik ekrana sahip SYNC 4A bilgi-eğlence sistemi, 4.2 inçlik yol bilgisayarıyla destekleniyor ve sürüş sırasında ihtiyacınız olan tüm bilgileri kolayca erişilebilir kılıyor. Kullanıcılar Apple CarPlay ve Android Auto sayesinde telefonlarındaki uygulamalara araç ekranından rahatça erişebiliyor. Kablosuz şarj özelliği ile elektronik cihazlar yolculuk esnasında kolaylıkla şarj edilebiliyor.
Ford Edge Titanium ise stil detayları ve donanımıyla bu lüks tasarımı bir adım ileri taşıyor. Krom çıtalı öz ızgarası, 20 inç jantlarıyla çarpıcı bir dış görünüme sahip olan Ford Edge Titanium paketi aynı zamanda Yağmur Sensörü, Ön Park Sensörü ile hafızalı, elektrikli, katlanabilen ve sinyalli yan aynalarıyla son derece pratik bir sürüş sağlıyor. Ford Edge SEL paketine ek olarak ayrıca iç mekânda ambiyans LED ışıklandırma, , yol keyfine eşlik eden 12 hoparlörlü Bang&Olufsen ses sistemi ile konfor ve lüksü bir arada sunuyor.
Dün ilk defa bende biraz aldım. Pek borsadan da anlamam ama, kademeli alışlardan edindiğim,fiyatı 3,4 kademe alttan verdiğim halde, fırsat buldukça mal boşaltmak istercesine fiyatı aşağı çekiyor. Veriyor.Sonra tekrar yukarıda baraj kuruyor. Ya da bana öyle geldi. Diger husus, benim Froto aldığımı gören aracı kurumum, adeta ''Lan salak ne yapıyorsun.Hisse her açıdan sat veriyor'' mesajı vermek istercesine, kantitatif analiz gönderiyor. Ne bileyim. Epey yatayda sürünecek hissi veriyor. Gerekçem yok elbette.Teknik analiz çalışır inşallah.Psikoloji işte. Genelde her yeni aldığım hisseden pişmanlık hissetmek. Hep kötüye hazırlanmak.Katlanmayı kolaylaştırmak için mi nedir.
Taşıt kredilerinde taksitlerin daha da azaltılmasına ilişkin yeni düzenleme geliyor galiba.
@logologo en son 29 Kasım tarihinde bu sayfaya yazısını yazmış ve bir daha da foruma girmemiş. Umarım iyidir, hayattadır.
Duruyor maalesef.Portföyün %70 tupras.Marjlar beklediğim gibi olmadı. Ben al-sat yapamıyorum.Döngüsel hareket ediyorum. O yüzden sabretmekten başka aksiyonum olamıyor.
Temettülere 5% daha stopaj saplamışlar. Hayırlı uğurlu olsun:)
Beyan veren yatırımcılar için twitterda estirildiği gibi korkunç bi durum yok ama bunu fırsat bilip ptesi kan gölüne çevirebilirler endeksi.
Du bakalım
https://eksisozluk.com/entry/171239947
Bu vatandaş güzel anlatmış
300 bin altında temettü geliri olanlar etkileniyor sadece. Üzerinde geriri olup da beyan verenleri etkileyen bir şey yok
Teşekkürler. Patrick..
Tl varlıklarına yatırımı özendireceklerine daha da vergi koyuyorlar.
Zaten temettü yatırımı yapan yok onu geçtim tl varlıklarına uzun vade yatırım yapan yok.
Belli limiti geçene değişen bir şey yok ama ne fonlar ne şirketler tatmin edici değil.
Emlak arsa altın döviz kıskacında bir ekonomi gelişebilir mi?
Ytd
Peşin ödemekle 10-12 ay sonra ödemek bir olmaz.Ayrıca o rakam 300 bin ti değil o bir sene öncesi için idi.2024 gelirlerinde brüt temettüsü 460 bin tl üstünde olanlar beyanname veriyorlar.Ama mesela 462 bin tl temettüsü varsa onun için bir şey değişmez değil daha fazla vergi verir.Ama mesela 550 bin tl gibi yüksek bir temettüsü varsa onun için dezavantajı vergiyi erken ödemek olur.Örneklerle anlatabilirim uzun sürer.
Ayrıca bu kanun yeni çıktığı için 2025 gelirleri için 2026 da verilecek beyanname ile ilgili.Yani toplam brüt temettü geliri sanırım 580 bin tl üstünde olanlar ile ilgili olacak yani 460 bin tl değil.
Özetle bu uygulama çok az kişinin vergisini artırmayacak.Ama onların da erken ödeme gibi bir zararları olacak.Erken ödemese onun getirisi vergiyi rahat ödüyor
Yani herkes için olumsuz bir uygulama olacak.Senelik 10 milyon temettü alana da
zarar verecek uygulama olacak.En çok da 2025 te 600 bin tl altında temettü alacak olana zarar verecek
benim gibi umarsız ve amansız uzun vadeciler için problem yok ancak borsadan millet kaçsın diye ne kadar yapılmaması gereken düzenleme varsa yapılıyor :thumbdown:
umalım ki bu hatalardan geri dönülür, borsa kurumsallaşmış sağlam ekonominin vitrinidir, inşallah halk ve yönetimler olarak bunun bilincine bir gün erişiriz.
ülkemizde borsanın imajı, bul karayı al parayı oyunu imajından bu bilinç olmadıkça kurtulamayacak.
Basit bir örnek vereyim anlaşılsın diye.
Diyelim ki 2025 temettü gelirinde beyan sınırı 600 bin tl olsun.Ve ben diyelim ki 600 bin tl temettü kazandım.
2026 martta vereceğim beyanname:
a)Stopaj yüzde 10 olsaydı beyanname vermeyecektim ve sadece 60 bin tl vergi(stopaj) ödemiş olacaktım.
b)Stopaj yüzde 15 olunca 90 bin tl vergi vermiş olacağım ve erken verme dezavantajı olacak.Ödediğim 30 bin tl vergi için geri almakla uğraşıcam.Başabaş olması için atıyorum mesela 750 bin tl temettü gelirimin olması gerekecekti.Yani tekrar vergi ve alacağımın çıkmaması için.Bu da şu demek 750 bin tl ye yüzde 10 stopajda 75 bin tl stopaj öderken yüzde 15 stopajda 110 bin tl vergi ödeyeceğiz.Ve beyanname ile tekrar vergi de çıkmayacak,devletten alacağımız da çıkmayacak.
Her türlü sıkıntı getirecek yani
Ben de uzun vade temettücüyüm ama hepimize zarar verecek maalesef.Dediğim gibi senede 10 milyon dan fazla temettü alana da zarar verecek.10 milyon tl ye 1 milyon TL yerine 1,5 milyon stopaj ödeyecek.100 milyon temettü alan 10 yerine 15 milyon tl temettü ödeyecek.Aradaki 5 milyon tl nin 10 aylık getirisi çok büyük değil mi
Vergi artarsa küçük yatırımcı kaçar borsa bir miktar düşer, sonra yine seve seve indirirler. Etkiye tepki bu işler. Yüzde 15ten 10a nasıl indiyse daha önce yine iner. Şimdi vergiyi arttırıyorlar demek ki kümesteki tavuklar çoğaldı:) Kesip yiyelim birazını diyor memecan bey
Temettüden önce sat, ertesi sabah al...
Iş beyannameye dönerse kira vergisi gibi, vergi dilimleri de artacak %15ten fazla vergi ödeyeceksin.
Diyelim 30bin lira emekli maasin var, yıllık.360 bin gelir. 500bin de temettu gelirini, varsa kira gelirini de toplar.. hepsini ilave edip %30'luk dilimden saplar bunlar.
Vergiyi stopaj cinsinden daha toplam tutarı belli olmadan ödemek faiz gideri yazar doğru. Stopajın da amacı bu zaten. Devlet zamandan kazanmak için önden alıyor bir kısmını.
İşletmeler de aynı şekilde önden gv stopajı ödüyor yıl içinde. Sonraki sene mahsuplaşma oluyor.
Neticede ortada herkes için bir miktar zarar olduğu doğru. Yine de su akar yolunu bulur diyorum. Stopajı daha önce 15 ten 10 a getiren güç yine gereğini yapar zamanı gelince.
Bu temettü vergisini sırf borsada hissesi olanlar mı ödüyor? Adamın kendi şirketi var mesela. Şirketten para alması temettü olarak mı gözüküyor. O zaman o aldığından da mı stopaj ödüyor?
Milyon dolar üstü 35 bin kişi var.yanlış hatırlamıyorsam.
Onun da kaçı temettülü hisselerde duruyor Allah bilir.
Çok boş bir hamle.
5 yıl sermaye piyasalarında hisse tutacağım diyen adamdan sıfır stopaj beyan limitini de 10 milyona çıkarman lazım ki derinleşen ve tl havuzunda kalan bir yatırım denizi olsun.
Nerde bu düşünce.
Temettüleri tekrar kagıda gömüp kağıt satıp ödeyen- ki geçmişte öyle yapıyordum- karlı olur gibi.
Arkadaşların dediği gibi önden alınması can sıkıcı.
Beyan limitlerini de arttırmayabilirler.
Üstüne üstlük şirketler temettü vermeyi de kısabilirler ki bana göre de kısmalılar.
Bugüne dek hiçbir mali işimde bir lira bile vergi kaçırmadım bundan sonra da kaçırmam zaten ama vergilerin bu derece olması can sıkıcı.
Sahne ve müzik devam ettiği sürece hisselerimi tutacağım.
Temettümü alırım hissede değerlendirmeye devam ederim.