Sayfa 483/624 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 4989 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Dün ilk defa bende biraz aldım. Pek borsadan da anlamam ama, kademeli alışlardan edindiğim,fiyatı 3,4 kademe alttan verdiğim halde, fırsat buldukça mal boşaltmak istercesine fiyatı aşağı çekiyor. Veriyor.Sonra tekrar yukarıda baraj kuruyor. Ya da bana öyle geldi. Diger husus, benim Froto aldığımı gören aracı kurumum, adeta ''Lan salak ne yapıyorsun.Hisse her açıdan sat veriyor'' mesajı vermek istercesine, kantitatif analiz gönderiyor. Ne bileyim. Epey yatayda sürünecek hissi veriyor. Gerekçem yok elbette.Teknik analiz çalışır inşallah.Psikoloji işte. Genelde her yeni aldığım hisseden pişmanlık hissetmek. Hep kötüye hazırlanmak.Katlanmayı kolaylaştırmak için mi nedir.
    Tupraşlarınız duruyor mu Salih bey?

2. Taşıt kredilerinde taksitlerin daha da azaltılmasına ilişkin yeni düzenleme geliyor galiba.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. @logologo en son 29 Kasım tarihinde bu sayfaya yazısını yazmış ve bir daha da foruma girmemiş. Umarım iyidir, hayattadır.

4. Duruyor maalesef.Portföyün %70 tupras.Marjlar beklediğim gibi olmadı. Ben al-sat yapamıyorum.Döngüsel hareket ediyorum. O yüzden sabretmekten başka aksiyonum olamıyor.

5. Temettülere 5% daha stopaj saplamışlar. Hayırlı uğurlu olsun

Beyan veren yatırımcılar için twitterda estirildiği gibi korkunç bi durum yok ama bunu fırsat bilip ptesi kan gölüne çevirebilirler endeksi.

Du bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Temettülere 5% daha stopaj saplamışlar. Hayırlı uğurlu olsun

Beyan veren yatırımcılar için twitterda estirildiği gibi korkunç bi durum yok ama bunu fırsat bilip ptesi kan gölüne çevirebilirler endeksi.

Du bakalım
    Beyan verenler nasıl oluyor? Direk kesilmiyor mu? Beyan verenler için %5 ek etkilemiyor mu?

7.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Beyan verenler nasıl oluyor? Direk kesilmiyor mu? Beyan verenler için %5 ek etkilemiyor mu?
    Vergi dilimine girmişse ödenen stopaj toplam ödenecek vergiden düştüğü için 10 veya 15 olmasının önemi yok

8. https://eksisozluk.com/entry/171239947

Bu vatandaş güzel anlatmış

300 bin altında temettü geliri olanlar etkileniyor sadece. Üzerinde geriri olup da beyan verenleri etkileyen bir şey yok

Sayfa 483/624 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •