Printable View
Alıntı: Originally Posted by elite1 Spek baba bütçe yakında açık verecek :)))) Ama 31 lot ile mesaj veren arkadaş diyorum ki 1,99 a bir 50 K daha! Yatırım tavsiyesi değildir! Şimdi de 2,08 e 31 lot 31 lot satıyor. Kim bu? Sapık herifler! Yatırım tavsiyesi değildir!
Alıntı: Originally Posted by romantictr son 10 dakika reyizden bi hamle bekliyorum :D Spek reis arkandayız! Yürü be!:))) Yatırım tavsiyesi değildir!
Alıntı: Originally Posted by elite1 Şimdi de 2,08 e 31 lot 31 lot satıyor. Kim bu? Sapık herifler! Yatırım tavsiyesi değildir! Ya bir insan niye 31 lot 31 lot satar? Anlamak mümkün değil? Yatırım tavsiyesi değildir!
Alıntı: Originally Posted by romantictr son 10 dakika reyizden bi hamle bekliyorum :D Evet son 10 dakika Hadi reis, tak 5. Vitese artık :) Yatırım tavsiyesi değildir!
iki kağıdım var endeks eksiyken, biri +8 diğeri +5 di. Endeks artı ya geçti biri +2,5 , diğeri +2 :)
Alıntı: Originally Posted by elite1 Evet son 10 dakika Hadi reis, tak 5. Vitese artık :) Yatırım tavsiyesi değildir! Çak artık reis, son 5 dk! Hadi spek baba, emeğini heba ettirme! Yatırım tavsiyesi değildir!
Alıntı: Originally Posted by elite1 Çak artık reis, son 5 dk! Hadi spek baba, emeğini heba ettirme! Yatırım tavsiyesi değildir! Yeniden Büyük Makina Takım için vur spek baba yukarı vur :)))) Yatırım tavsiyesi değildir!
Alıntı: Originally Posted by elite1 Yeniden Büyük Makina Takım için vur spek baba yukarı vur :)))) Yatırım tavsiyesi değildir! Yok yok yapamadı ... şimdi karanlıkta aşağı vericek klasik..