Originally Posted by elite1 Spek baba bütçe yakında açık verecek ))) Ama 31 lot ile mesaj veren arkadaş diyorum ki 1,99 a bir 50 K daha! Yatırım tavsiyesi değildir! Şimdi de 2,08 e 31 lot 31 lot satıyor. Kim bu? Sapık herifler! Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by romantictr son 10 dakika reyizden bi hamle bekliyorum :D Spek reis arkandayız! Yürü be!)) Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Şimdi de 2,08 e 31 lot 31 lot satıyor. Kim bu? Sapık herifler! Yatırım tavsiyesi değildir! Ya bir insan niye 31 lot 31 lot satar? Anlamak mümkün değil? Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by romantictr son 10 dakika reyizden bi hamle bekliyorum :D Evet son 10 dakika Hadi reis, tak 5. Vitese artık Yatırım tavsiyesi değildir!
iki kağıdım var endeks eksiyken, biri +8 diğeri +5 di. Endeks artı ya geçti biri +2,5 , diğeri +2
Son düzenleme : exxcalibur; 14-04-2017 saat: 18:06. Sebep: 5 , 2 olacaktı
Originally Posted by elite1 Evet son 10 dakika Hadi reis, tak 5. Vitese artık Yatırım tavsiyesi değildir! Çak artık reis, son 5 dk! Hadi spek baba, emeğini heba ettirme! Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Çak artık reis, son 5 dk! Hadi spek baba, emeğini heba ettirme! Yatırım tavsiyesi değildir! Yeniden Büyük Makina Takım için vur spek baba yukarı vur ))) Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Yeniden Büyük Makina Takım için vur spek baba yukarı vur ))) Yatırım tavsiyesi değildir! Yok yok yapamadı ... şimdi karanlıkta aşağı vericek klasik..
Forum Rules
Yer İmleri