Yok öyle bir dünya adaletten kaçacak hee rıdvan efendi bu başına gelecekler senin için hafif kalacak ky cebine elini atmak neymiş yakın zamanda görürsünüz 27 aralıktaki davayı bekleyin
Dava niye dusecekmis adam açmış halka iflas etmemiş yüzde beş ile zamanında açmış son davayı Adnan Eke sizin bir aciginiz var.dedim neymiş söylese ne bizde bilelim dedi söylersem ne anlamı kalır gerekirse onuda yapcam dedim sen tut 36 kurusdan mal al ugandami burası şirketi perişan et .ortada gayri menkul var dava kazanmak su içmekden kolay .artık yüzde 10 bulursanız sizde açar siniz. Mağdur davası açanlar tazminat alır ona yüzde 10 gerek yok.ytd
kottan atıldıktan sonra %10 aranıyor ya acaba sizin davayı da etkiler mi, avukata sordunuz mu emin misiniz kottan atıldıktan sonra da dava önceden açıldığından %5in yeteceğine onu ifade etmeye çalıştım ytd...
Yüzde 5 leri bosverin bu tahta böle kalırsa herhalde SPK ridosa yeni bir ceza kesip yeni bireysel dava açma hakkı tanıyacaktır.burasi dingonun ayırımı.yuzyilin en pislik basiretsiz yöneticisi bırak dedik yönetimi milletin anasını aglatiyon kadın ağır konuşuyor utanmadan iboş pişmiş kelle gibi sırıtiyor.
tahtanın böyle kalmaması için ne yapabilir ki ancak ky getirsin hisselerini alayım derse olur, onu da der mi demez mi bilinmez
ya da rıdvana gıcık olan biri hisseleri toplamanın peşine düşecek, milletten hisse toplayacak, bu da olur mu olmaz mı belli değil çok zor bir ihtimal
biz perisan olmuşuz tahta kapanmış sen tassak pesindesin.10 TL ye sat burda sanki meşe oynayan çocuk gibi yok biz sole olcak yok siz sole ne bu ya millet ne halde perişan bir umut ben dahil sen çocuk gibi davraniyon.davan var susman lazim .senin burda hiç yazmaman lazım.davayi bekle davanın konuşsun al parayı git.hadi hayırlı olsun sana.