Sayfa 96/309 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 761 - 768 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yeni yatırımcı Guest
    ne dedimse çıktı deyip boş boş hava atmaya çalışıyorsun, sözde küçük yatırımcıyı ve garibanı düşünüyorsun ne olacak garibanın elinde patlayan hisseler buna mı seviniyorsun, sen mi karşılayacaksın milletin zararını

2. Anel binasının 47.5 bizimse bu bina araç gereç v.s şuan kullanılıyor. Doğrumu doğru. Ortada faliyetsiz bir şirket var ve hissedarı olduğumuz bu binaya giren çıkan kullanan birileri var. Savcılığa suç duyurusunda bulunamazmıyız. Ben anele nin asansöründen çıkıyorum onların malını kullanamıyorum diyecek halleri yok. Ayrıca su elektrik bakım bunlar hep bizim de ortak olduğumuz şeyler değil mi. Bir suç duyurusu olamazmı.

3. Baatmis bitmiş eksi 500 milyon ozsermayeli davalar açılmış tahvilleri odiyemeyen Bimeks kotta anelt kotdisi akıl erdirmek zor.hafta içi bakalım çaba sergiliceklermi bistten süre isteme durumları varmı arayalım soralım.

4. Bu zamana kadar ki faliyetsizlik bilançolarında zarar yazmasının sebebi binanın kullanılmış olması ve % 47.5 nu bizim karşılamamız. Dolayısıyla şuan hissedarı olduğum bina kanunsuz şekilde kullanılıyor şeklinde bir suç duyusu olabilir mi?

5. Dikkatimizi çeken bir tarafı dile getirelim. Hisse kapanışları 1.76 ya 0.44 tam 4 kat. Yarın gelin kapanış fiyatı üzerinden size 4anelt karşılığı 1 anele vereyim der mi diye sesli düşünüyoruz?

6.  Alıntı Originally Posted by yorumsuz61 Yazıyı Oku
    Dikkatimizi çeken bir tarafı dile getirelim. Hisse kapanışları 1.76 ya 0.44 tam 4 kat. Yarın gelin kapanış fiyatı üzerinden size 4anelt karşılığı 1 anele vereyim der mi diye sesli düşünüyoruz?
    Konunun anele ile ilişkisi yok artık. Birleşme olayı yok. Bizim için sadece anel yapı önemli. Olumsuz bir hava yaratmaya çalışmasın kimse. Batmış bir firma değil bu.

Ancak şu var ki, şirketi bu duruma düşürenlerin bir gram şeref ve haysiyeti var ise derhal istifa etmelidir. Eğer o ahlaka sahip değilseler de, patron tarafından derhal kovulmalıdır.

Yenilik ve çözüme odaklı davranmak şart. Bundan sonra sesimiz daha gür çıkmalı. Artık tescilli bir aymazlık var ortada. Her yere yazın. Şahsen ben geceden yazmaya başladım.

Hakkımızı kesin alacağız ama bu süreci hızlandırmak bizim elimizde.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Fesih davası zamanında açmamız bizi rahatlatdi.simdi olsa yüzde 10 lazım olacakmış.disarda kalanlar yüzde 10 bulursa açarlar 5 milyon lot tanıdığı m baya var 5 de bulunur 6 da ama sağlam adam olması lazım ytd biz yola tam gaz fesih olmadan sizi süründürür . işiniz zor moral bozmak istemem ama dost doğru söyler.80 kurusdan alayım diyecek.belkide 60 ama bize sokmez BIST bizim kucağımiza verdi Adnan bey hatır larsa size birşey hesabım var neymiş tehdit mi ediyorsun demişti.evet olay kotdan atılmaları idi kurulda demiştim elimden geleni yapcam diye çobaniniz diye umursamadilar .belinizi 3 defa kırdım sıra 4 ardından 5 var az bekleyin.

Yeni yatırımcı Guest
    şirket artık halka açık konumda değil, mahoney bey emin misin davanın düşmeyeceğinden, şirket belki de bunu hesaplayıp kottan atılmaya oynadı ytd...

Sayfa 96/309 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •