Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
Printable View
Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
Şu anda bir kısmı yüklendi. Birazdan hepsi tamamlanmış olur. Tamamı biraz zaman alıyor malum...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olsun sorun değil. Aslında birçok kişi merak ediyordur ama dile getiren sizsiniz... :)
Yiğidi öldürürüm, hakkını yemem. Sizin sayenizde sağlam kararlar alabiliyorum. Eleme yapabiliyorum. Bunları dile getirmekten de bir an olsun imtina etmem. Takdir edilecek insanlar takdir edilsin, onore edilecekler de onore edilsin. Bunların karşılıklı olarak moral ve motivasyonu arttırdığına inanıyorum. Sizler gibi değerli abilerimizi, hocalarımızı kaybetmek istemeyiz. Bütün bu yazdıklarımın arkasında sizin bir çıkarınız yok. Keşke yazılım dillerini bilseydim de sizinle beraber çalışsaydık, maalesef o da mümkün değil. Napalım size yük olacağız hocam :)
Gerçekten gecenin bu saatinde klimanın verdiği rahatsızlıktan uzaklaşmaya çalışırken, sıcaklarla cebelleştiğim şu anda bu şekile onure edilmek beni çok duygulandırdı. Yaptığım çalışmaların ve verdiğim emeğin boşuna olmadığını bir kez daha sizin bu güzel sözlerinizle duymuş oldum.
Şu aralar güncelleme dışında yeni bir çalışma yapamıyorum. Kendimi işe veremiyorum. Tek başına olunca işler böyle anlarda aksayabiliyor. Havalar biraz serinleyip borsa da düşüşe geçince yeniden çalışmalara inşaAllah hız verebilirim.
Kafamda çok proje var ama malum tek başıma ancak bu kadar olabiliyor...