Benim çoğul rumuzlu forumdaşım bugün açık banka var mı :)
Printable View
Daha tam olarak arastirmadim FK oranlari dusuk karliligi yuksek ve buyume potansiyeli olan sirketler. Yani XU30 dan sirketleri uzun vadeli simdilik dusunmuyorum.
Bilisim sektorunden INDES hosuma gidiyor. Temettu verimliligi yuksek, FK si dusuk, karlilik iyi ve hisseler cazip noktalara geldi.
Otomotiv sektorunden DOAS. Yine temettu verimliligi iyi, FK dusuk, karlilik yuksek ve FERIT bunu ileride satar :)
GUBRF riskli ama cazip. Cunku bu ulke bir sekilde tarimi kalkindirmali yoksa millet ac kalacak :)
KOZAA yine cok begengim ve potansiyel gordugum bir hisse. Devlet bunu allayip pullayip Katar ya da Cinlilere satar
KORDS ve CEMTS daha da gidebilir. Cok sevdigim 2 sirket ama primli olmalari uzun vadede dezavantaj biraz
TMSN den pek emin degilim ama listemde. TTKOM fiyat olarak cazip ama sirket berbat durumda. Kotu beklentilerin cogu gerceklesti.
karadağa gidip napacanız:)? güzel yer ama en fazla tatil için gidilir, şahsi görüşüm.
rxpu nerde forumun güzide isimleri (rxpu, bahri vs.) yazmıyorlar sanki son zamanlarda...
Karadag doga harikasi bir ulke. Budva ve kotor doksanli yillarin bozulmamis ege kasabalarina benziyor. Fiyatlarinin ucuzlugu da cabasi.