Sayfa 973/1030 İlkİlk ... 4738739239639719729739749759831023 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Oranlari Görelim.
    Benim çoğul rumuzlu forumdaşım bugün açık banka var mı
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu türkçeyle ikna edemeyebilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by ak972 Yazıyı Oku
    Benkm türkçe mi dert etme sen. Gayet güzel konuşur ikna ediciyim dir. Burada telden yazma işine alismadik sıkıntı o.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke göndermeden önce yüksek ses ile bir kez okusanız. Böylelikle kelime hataları sizinde gözünüze çarpar. Diğer yandan telefondan da düzgün ve etkin Türkçe kullanılabilir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Benim çoğul rumuzlu forumdaşım bugün açık banka var mı
    Unutmuşum.

Daha tam olarak arastirmadim FK oranlari dusuk karliligi yuksek ve buyume potansiyeli olan sirketler. Yani XU30 dan sirketleri uzun vadeli simdilik dusunmuyorum.

Bilisim sektorunden INDES hosuma gidiyor. Temettu verimliligi yuksek, FK si dusuk, karlilik iyi ve hisseler cazip noktalara geldi.

Otomotiv sektorunden DOAS. Yine temettu verimliligi iyi, FK dusuk, karlilik yuksek ve FERIT bunu ileride satar

GUBRF riskli ama cazip. Cunku bu ulke bir sekilde tarimi kalkindirmali yoksa millet ac kalacak

KOZAA yine cok begengim ve potansiyel gordugum bir hisse. Devlet bunu allayip pullayip Katar ya da Cinlilere satar

KORDS ve CEMTS daha da gidebilir. Cok sevdigim 2 sirket ama primli olmalari uzun vadede dezavantaj biraz

TMSN den pek emin degilim ama listemde. TTKOM fiyat olarak cazip ama sirket berbat durumda. Kotu beklentilerin cogu gerceklesti.

5. karadağa gidip napacanız? güzel yer ama en fazla tatil için gidilir, şahsi görüşüm.

rxpu nerde forumun güzide isimleri (rxpu, bahri vs.) yazmıyorlar sanki son zamanlarda...

Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    karadağa gidip napacanız? güzel yer ama en fazla tatil için gidilir, şahsi görüşüm.

rxpu nerde forumun güzide isimleri (rxpu, bahri vs.) yazmıyorlar sanki son zamanlarda...
    Yasamak icin degil zaten kisa vadede. Fiyatlar halen cazip ve buyume potansiyeli yuksek.

Ulkenin yuz olcumu belli, katarlilar gibi denize insa edecek halleri yok

Az olan seyin degeri yukselir.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yasamak icin degil zaten kisa vadede. Fiyatlar halen cazip ve buyume potansiyeli yuksek.

Ulkenin yuz olcumu belli, katarlilar gibi denize insa edecek halleri yok

Az olan seyin degeri yukselir.
    Bu konu ile bende ilgileniyorum ,alternatifleri paylasırsanız sevinirim burada ,fiyatlar v.s

8. Karadag doga harikasi bir ulke. Budva ve kotor doksanli yillarin bozulmamis ege kasabalarina benziyor. Fiyatlarinin ucuzlugu da cabasi.

Sayfa 973/1030 İlkİlk ... 4738739239639719729739749759831023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •