Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Offf bu dunyada iki sey super. Biri yemek digerini anladiniz siz. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Dunya kadar malin olacagina bir kac pay fonun olsun daha iyi Anlamismiyim emmim
Alıntı: Originally Posted by Webster Oh 264 tl mis ppf ye bak Hergün artıyor değeri üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ppf mi kaldi ya. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi bunlar eski nesil Bunlar riski sevmez Yasli yasli 😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Beslenmede alışkanlıkla alakalı üstadım. 41 yıllık alışkanlığı nasıl değiştireceğiz :) 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksınız değişime. Neyse konu dışı meseleler bunlar kovulmayalım başlıktan.:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hergün artıyor değeri üstadım :) Gram altin gibi 😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hergün büyük bir merakla kontrol ediyorum.Kaç kuruş kazandım diye. Tutuyorsunuz yazacaktım asılıyorsunuz diye düzeltmiş klavye
Alıntı: Originally Posted by myfinans Herşey beslenmeyle alakalı. Ne zamanki beslenme tarzımı düzelttim, önce 20 kilo verdim. O zamandan bu yana da grip olmuyorum. Bağışıklık sistemiyle kilonun ilgisi yok . Arkadaşım kapılara sığmıyor kilolu heybetli . Hayatında hastaneye eşinin doğumunda gittiğini söylüyor sadece Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by myfinans 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksınız değişime. Neyse konu dışı mese:)leler bunlar kovulmayalım başlıktan. News uyuyor sanirim yoksa simdiye coktan gelip cafeye demisti...