Originally Posted by jmk99 Offf bu dunyada iki sey super. Biri yemek digerini anladiniz siz. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Dunya kadar malin olacagina bir kac pay fonun olsun daha iyi Anlamismiyim emmim
Originally Posted by Webster Oh 264 tl mis ppf ye bak Hergün artýyor deðeri üstadým
Originally Posted by jmk99 Ppf mi kaldi ya. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi bunlar eski nesil Bunlar riski sevmez Yasli yasli 😃
Originally Posted by admustafa Beslenmede alýþkanlýkla alakalý üstadým. 41 yýllýk alýþkanlýðý nasýl deðiþtireceðiz 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksýnýz deðiþime. Neyse konu dýþý meseleler bunlar kovulmayalým baþlýktan.
Originally Posted by admustafa Hergün artýyor deðeri üstadým Gram altin gibi 😃
Originally Posted by myfinans Hergün büyük bir merakla kontrol ediyorum.Kaç kuruþ kazandým diye. Tutuyorsunuz yazacaktým asýlýyorsunuz diye düzeltmiþ klavye
Originally Posted by myfinans Herþey beslenmeyle alakalý. Ne zamanki beslenme tarzýmý düzelttim, önce 20 kilo verdim. O zamandan bu yana da grip olmuyorum. Baðýþýklýk sistemiyle kilonun ilgisi yok . Arkadaþým kapýlara sýðmýyor kilolu heybetli . Hayatýnda hastaneye eþinin doðumunda gittiðini söylüyor sadece Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Originally Posted by myfinans 6 ay sabrederseniz çözülüyor Siz bile inanamayacaksýnýz deðiþime. Neyse konu dýþý meseleler bunlar kovulmayalým baþlýktan. News uyuyor sanirim yoksa simdiye coktan gelip cafeye demisti...
Forum Rules
Yer Ýmleri