Dün THY için belirttiğim bugun uygulanıyor , 12.44 üzerinde kalabilirse 12.70 bandına yolculuk devam TURKISH AİR LINES
Printable View
hacim çok düşük. sebebini bilen var mı?
yeni açtım terminali.
Hep tek yönlü yazandan.
Tepeden sattım dipten aldım diyenden.
Hep aynı karakterde olandan.
Her zaman kar edenden hep kazanandan.
Gerçek Trader olmaz.
Geçiniz bu insanlar hakkında konuşmak bile anlamsız.
Teknik bilgim iyidir spot piyasada güzel hisse bulurum ama gün içi trade bana göre değil kaybettiğim gibi kazansamda komisyona gidiyor gir çıkla çoğu. Ama bilmediğimi de dili davranışı duruşu iyi olana sormaya da çekinmem. ABKA ya özelden yazdım tavsiye istedim. Forum mantığı budur. Burada yazanların bazıları bitik tipler tek sorun kendilerinin de farkında olmaması. Benim yıllar önce yaptığım dipten tepeden almaya çalışmalar hep kazanmaya çalışmalar. Aynı gün zarı çıkarmalar düştükçe almalar çıktıkça satmalar bu arkadaşlar daha çok kaybedecekler ama gün gelecek az konuşup iki yönlü plan yapmayı öğrenecekler.
Bu şahısların gerçekten pozisyon taşıdığına inanıyormusunuz ?... :kmk:
Ben 15-20 kontratla kendi derdime düşüyorum, bazısı canlı yayın yapıyor. (Benim kapasitem düşük olabilir orası da var)
Bir de "Crash otobanda" sloganıyla her gün yazan "BOSPOROS" vardı. 6 Kasım 2020 tarihine kadar aralıksız her gün defalarca yazdı.
Bunlar olacak...
TVF Genel Müdürü Sönmez'in Açıklamaları
Sönmez, THY'nin Koronavirüs Salgını döneminde likiditesini çok iyi yönettiğini, dış fonlamaya ihtiyaç duymadığını ifade etti. Dolayısıyla TVF'nin Şirket'in finansal yönden desteklemek, sermaye artırımı yapmak gibi bir planının olmadığını söyledi. Mevcut durumda bir sermaye desteğine ihtiyacının olmamasını THY için olumlu değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde aşılama ile mobilitenin artması ile birlikte THY'nin yolcu trafiğinin kademeli olarak artacağını tahmin ediyoruz. Ancak olumlu yöndeki beklentiler, aşılamanın yaygınlaşma hızı ve mutasyon haberleri dolayısıyla, kısa vadede hissenin göreceli performansına yansıyamayabilir.