Sayfa 975/1004 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    12.30 üzerinde saatlik kalırsa uzun yeşil bar bekliyorum.
    Dün THY için belirttiğim bugun uygulanıyor , 12.44 üzerinde kalabilirse 12.70 bandına yolculuk devam TURKISH AİR LINES

hacim çok düşük. sebebini bilen var mı?
    yeni açtım terminali.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün THY için belirttiğim bugun uygulanıyor , 12.44 üzerinde kalabilirse 12.70 bandına yolculuk devam TURKISH AİR LINES
    Alıp satanlara bakınca nefesi kuvvetli birinin çıkması lazım Sindoma, yoksa klasik gün içi denemesiyle tekrar 12.25 lere...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum sana en son açtığın GARAN pozisyonu hoşuma gitmedi dediğimde ne olduğunu hatırlıyorsun değil mi ???

Gerçi 6 kademeye stop koymuşsun, belki çok acıtmaz, ama bu pozisyonun da hiç hoşuma gitmedi...
    Üç günde yoncadan 60.000 aldım 3 saatte dün 6.000 verdim ,
    Verge 6.70 lerden 10.80 lere kadar trede ederek geldim , oyunum farklıdır .
    Bu süre için kar al , sat la dönerim tahtanın içinde .
    Arada ara dayağı yedik , oda kardan.

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Mesela bana göre en büyük thebigbatık şu an halen aramızda...

Halen aktif bir şekilde yazıp millete akıl veriyor, piyasa şöyle düşecek, böyle düşecek diye...

İki kere çok kallavi batışına şahit oldum, bakın terste kalma demiyorum, bildiğiniz batma...

İlkinde 45.000 ikincisinde 23.000 puan terste kaldı bana mısın demiyor...

Şimdi diyeceksiniz ki 45.000 puan terste kalan adam nasıl yazıyor ??? Ben de onu anlamıyorum yazıyor işte...

Kimse de demiyor ki ya hu arkadaş sen ikidir batıyorsun hayırdır diye...

Allah akıl fikir versin ne diyelim...
    Hep tek yönlü yazandan.
    Tepeden sattım dipten aldım diyenden.
    Hep aynı karakterde olandan.
    Her zaman kar edenden hep kazanandan.
    Gerçek Trader olmaz.

Geçiniz bu insanlar hakkında konuşmak bile anlamsız.

Teknik bilgim iyidir spot piyasada güzel hisse bulurum ama gün içi trade bana göre değil kaybettiğim gibi kazansamda komisyona gidiyor gir çıkla çoğu. Ama bilmediğimi de dili davranışı duruşu iyi olana sormaya da çekinmem. ABKA ya özelden yazdım tavsiye istedim. Forum mantığı budur. Burada yazanların bazıları bitik tipler tek sorun kendilerinin de farkında olmaması. Benim yıllar önce yaptığım dipten tepeden almaya çalışmalar hep kazanmaya çalışmalar. Aynı gün zarı çıkarmalar düştükçe almalar çıktıkça satmalar bu arkadaşlar daha çok kaybedecekler ama gün gelecek az konuşup iki yönlü plan yapmayı öğrenecekler.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Mesela bana göre en büyük thebigbatık şu an halen aramızda...

Halen aktif bir şekilde yazıp millete akıl veriyor, piyasa şöyle düşecek, böyle düşecek diye...

İki kere çok kallavi batışına şahit oldum, bakın terste kalma demiyorum, bildiğiniz batma...

İlkinde 45.000 ikincisinde 23.000 puan terste kaldı bana mısın demiyor...

Şimdi diyeceksiniz ki 45.000 puan terste kalan adam nasıl yazıyor ??? Ben de onu anlamıyorum yazıyor işte...

Kimse de demiyor ki ya hu arkadaş sen ikidir batıyorsun hayırdır diye...

Allah akıl fikir versin ne diyelim...
    Bu şahısların gerçekten pozisyon taşıdığına inanıyormusunuz ?...

Ben 15-20 kontratla kendi derdime düşüyorum, bazısı canlı yayın yapıyor. (Benim kapasitem düşük olabilir orası da var)

Bir de "Crash otobanda" sloganıyla her gün yazan "BOSPOROS" vardı. 6 Kasım 2020 tarihine kadar aralıksız her gün defalarca yazdı.

Bunlar olacak...

7. TVF Genel Müdürü Sönmez'in Açıklamaları

Sönmez, THY'nin Koronavirüs Salgını döneminde likiditesini çok iyi yönettiğini, dış fonlamaya ihtiyaç duymadığını ifade etti. Dolayısıyla TVF'nin Şirket'in finansal yönden desteklemek, sermaye artırımı yapmak gibi bir planının olmadığını söyledi. Mevcut durumda bir sermaye desteğine ihtiyacının olmamasını THY için olumlu değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde aşılama ile mobilitenin artması ile birlikte THY'nin yolcu trafiğinin kademeli olarak artacağını tahmin ediyoruz. Ancak olumlu yöndeki beklentiler, aşılamanın yaygınlaşma hızı ve mutasyon haberleri dolayısıyla, kısa vadede hissenin göreceli performansına yansıyamayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Alıp satanlara bakınca nefesi kuvvetli birinin çıkması lazım Sindoma, yoksa klasik gün içi denemesiyle tekrar 12.25 lere...
    Burası dibine kadar badem spor bu yüzden istedikleri gibi oynuyor ,
    Şöyle banka gitmiyor ya buradan basıyorlar oyuna , boofa satışta idi kayboldu tahta yürümeye başladı.
    Kısa vade paslaşmalar diyelim e bizde vurkaç oyuncusuyuz sıkıntı olmuyor

Sayfa 975/1004 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •