Originally Posted by
hkm
Şimdi mhp yüzde 11 aldı ,anketçilerin yüzde 5 dediği mhp 6 puan attı.Memlekette parti kararına en çok bağlı seçmeni olan hdp yüzde 3 oy kaybetti,bir anda akpye veya mhp ye oy vermeye karar verdi,yrp hiç bir ankette yüzde 1 bile değilken cumhura bağlandı aniden yüzde 2.5 aldı,tüm gece sinan oğanın oyu sabit kaldı bir milim gece boyunca oynamadı,kk öndeyken aniden rte öne geçiverdi ne hikmetse yüzde 49.5 a sabitledi milim oynamadı,tüm bu istatistiğe ve mantığa aykırı işler bize yutturuldu ve chp seçimlerde hile yok dedi.Tuncay özkan yerinde anka yerinde finale kk nın mutfaktan ofise geçerek yenilikte devrim yaptığı atılımla gidiyoruz.İmamoğlu ve yavaş a ne dendiyse korktular mı nedir onlar da kayıp.Neyse chp liyiz gene tıpış tıpış oy vereceğim ama bu son seçimdir,ben bir daha oy kullanmam,chp ile başlayan oy kullanma maceram onla bu son başkanlık seçimi ile biter.Hadi bakalım kk 10 gün sonra bir surpriz yap ,benim seçmenlik hayatım bitmeye biter de senin genel başkanlık işi de artık sanırım mümkün değil devam etmez.