Sayfa 975/1009 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ya tüm anket şirketleri satın alınmış, ya da bilimsellik yalan, ya da açıklanamayan bir şeyler oldu?

(İktidar yanlısı algı için sonuç açıklayanlar dışında) Tüm Anketlerde RTE yüzde 42-45, KK yüzde 52-55 çıkarken HEPSİ NASIL TERSİ ORANDAN 10 PUAN YANILABİLİR?

Yabancı yatırımcılar en az 100 milyonlarca dolarlık pozisyonlarını bu anketlere göre ayarlarlar. Terse düşmemek için kendileri de anket yaptırırlar.

Başta borsa olmak üzere, yabancı para ile ilgili olan tüm enstrümanlarda seçim sonrası nasıl tam terse düştüler?

Seçimden 2 gün önce 2-3 kez tavan yapan BİST-30 hisseleri seçimden sonra 2 gün taban yapabilir.

Aynı şey dolar içinde geçerli

Cumartesi 22.50 lerde alış yapılan dolar p.tesi nasıl 20 lerde satışta olabiliyor?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi mhp yüzde 11 aldı ,anketçilerin yüzde 5 dediği mhp 6 puan attı.Memlekette parti kararına en çok bağlı seçmeni olan hdp yüzde 3 oy kaybetti,bir anda akpye veya mhp ye oy vermeye karar verdi,yrp hiç bir ankette yüzde 1 bile değilken cumhura bağlandı aniden yüzde 2.5 aldı,tüm gece sinan oğanın oyu sabit kaldı bir milim gece boyunca oynamadı,kk öndeyken aniden rte öne geçiverdi ne hikmetse yüzde 49.5 a sabitledi milim oynamadı,tüm bu istatistiğe ve mantığa aykırı işler bize yutturuldu ve chp seçimlerde hile yok dedi.Tuncay özkan yerinde anka yerinde finale kk nın mutfaktan ofise geçerek yenilikte devrim yaptığı atılımla gidiyoruz.İmamoğlu ve yavaş a ne dendiyse korktular mı nedir onlar da kayıp.Neyse chp liyiz gene tıpış tıpış oy vereceğim ama bu son seçimdir,ben bir daha oy kullanmam,chp ile başlayan oy kullanma maceram onla bu son başkanlık seçimi ile biter.Hadi bakalım kk 10 gün sonra bir surpriz yap ,benim seçmenlik hayatım bitmeye biter de senin genel başkanlık işi de artık sanırım mümkün değil devam etmez.
    Bundan sonra ben YSP o zamanki adı ne olur bilemem , meclis oyumu basar gelirim...Ülkeyi yönetmeye aday bir parti görene kadar...Çok şey bilip halka birşey söylemeyen CHP den ben şahsen ümidi kestim...

Tükürdüğümü yalamamak adına bu seçimde oyumun arkasında duracağım..Hepsi bu...

3. Dolar-ALTINKAYNAK
    20.2540 20.4580

Geçen hafta fx den alıp serbest piyasada karla satıyordunuz.

Bugün tam tersi.

Serbestte dolar daha ucuz.

Ülkeye bir yerlerden yüklü dolar mı geldi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dolar-ALTINKAYNAK
    20.2540 20.4580

Bugün tam tersi.

Algı sadece. Üç gün beş gün devam eder.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dolar-ALTINKAYNAK
    20.2540 20.4580

Bugün tam tersi.

Piyasaya dolar yükselirken girdi onlarda borsada malları boca edip gittiler...

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    CHP Sözcü, Halk, Fox, KRT de, mitinglerininde meydanlarda neden dev ekranda bunu kullanmamış?

Diğerleri sahtesi, montajı ile seçim kazanırken...

Hizbullahın işkence ile öldürdüklerinin resimlerini tüm büyük kentler ellerinde olduğu halde neden bilboardlarda kullanmadılar.

Birisi size yumruklarken siz söz ile ikna edemezsiniz.
    tekrar soruyorum allahınızı, kitabınızı, tüm şehitlerinizi ... deseler oyları ne kadar etkilenir..?
    kendi halkınızı tanıdığınız ölçüde % 90 düşer mi diyorsunuz yoksa % 5 anca fark eder mi..?

Özçelebi: CHP, kayıtlı tutanakları halka açmadıkça kuşkular giderilemeyecek
    https://tr.al-ain.com/article/suat-o...V_JnL7Tj1FNSmI

Bende aynen böyle düşünüyorum...Islak imzalı tutanaklar açılmalı..........

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Burada bayağı anlatılmış ama bilemiyorum...

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...tiyor-7686728/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 975/1009 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •