Bizim memleketin yüksekleride öyle,çoz az yağıyor.
Printable View
Apple Watch kullanan var mı, bunun 3 ü 5 i 7 si arasında ne fark var ben anlamadım, donanımlar üç aşağıya beş yukarı aynı gibi, niye bu kadar fiyat farkı var?
Kendi kendine oluyor mu öyle Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalara dün ayar çekildi.. hatta muhabir bankalardan rezervleri de getirin demiş Şahap.. akbabalar zaten yeni sortiler için tekrar doldurmaya başladılar bile..daha 6,85’den çıkanların bir bölümü de gelecek bu kurdan..
Kur konsolide oldukça trene binenler artacak.. şu kovid döneminde kolay paraya kimse hayır demez 🙂
Bu arada yeni varyantın zamanlaması enteresan oldu; powell’dan iki gün sonra.. bari arayı birkaç hafta yapsaydınız hani...
JP Morgan Mart Nisan aylarina kadar 500 baz puan faiz artisi ve 2022 sonu yuzde 22 politika faizi bekliyormus. Tam bir hayin tam bir dis minnak.
Teşekkürler Sn Culpable, bakmıştım bu karşılaştırmalara aslında, aradaki fiyat farkını çok anlamlandıramadım, EKG O2 olmasa da olur, kalp zaten var aslında bu da bir süre sonra kullanımı azalan bir şey ilk başlarda merakla bakılıyor, asıl önem verdiğim, müzik dinleme, whatsapp mesajlaşma, Siri v.s. bu da en alt seçenekte dahi var. Asıl sorun pil, ki o pil sorunu hepsinde var, şu an diğer markalar 10 güne çıktılar.
ps.:Hediye alacağım, bana kalsa Huawei Gt 2/3 veya Samsung almalı, ama illa Apple isteniyor.
Teşekkürler...