Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kanada'da yoğun nüfusun olduğu bölgelere, henüz pek kar yağmadığı söyleniyor, iklimle işimiz var.
    Bizim memleketin yüksekleride öyle,çoz az yağıyor.

2. Apple Watch kullanan var mı, bunun 3 ü 5 i 7 si arasında ne fark var ben anlamadım, donanımlar üç aşağıya beş yukarı aynı gibi, niye bu kadar fiyat farkı var?

3. Kendi kendine oluyor mu öyle
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tospa abi hakkaten bu yılanoğlu hiç durmuycak gibi hareket ediyor, tek ihtimalimiz kaldı o da 13.50 lerde ikili tepe yapıp 10 tl altına gitmesi,oralarda altı ay ile dokuz ay sürünmesi ve doğum sonrası ordan da 20 tl ye yolculuk yaparak çok uzun vadeli grafikisine devam etmesi temennimiz
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    13 leri önümüzdeki 3- ay boyunca bir daha tekrar göremeyebiliriz..

Sonrasında tekrar bakmak lazım; denklem karmaşıklaşıyor gittikçe..
    Bankalara dün ayar çekildi.. hatta muhabir bankalardan rezervleri de getirin demiş Şahap.. akbabalar zaten yeni sortiler için tekrar doldurmaya başladılar bile..daha 6,85’den çıkanların bir bölümü de gelecek bu kurdan..

Kur konsolide oldukça trene binenler artacak.. şu kovid döneminde kolay paraya kimse hayır demez 🙂

Bu arada yeni varyantın zamanlaması enteresan oldu; powell’dan iki gün sonra.. bari arayı birkaç hafta yapsaydınız hani...

5. https://www.apple.com/tr/watch/compare/

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Apple Watch kullanan var mı, bunun 3 ü 5 i 7 si arasında ne fark var ben anlamadım, donanımlar üç aşağıya beş yukarı aynı gibi, niye bu kadar fiyat farkı var?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. JP Morgan Mart Nisan aylarina kadar 500 baz puan faiz artisi ve 2022 sonu yuzde 22 politika faizi bekliyormus. Tam bir hayin tam bir dis minnak.

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    https://www.apple.com/tr/watch/compare/

Apple in bu seneki lansmaninda cok onemli bir detay vardi aslinda
    Butun lansmanlarinda karsilastirmayi digerleri ile yaparken ilk defa bu yil Apple 1 onceki nesil ile kiyaslama yaptilar
    Teşekkürler Sn Culpable, bakmıştım bu karşılaştırmalara aslında, aradaki fiyat farkını çok anlamlandıramadım, EKG O2 olmasa da olur, kalp zaten var aslında bu da bir süre sonra kullanımı azalan bir şey ilk başlarda merakla bakılıyor, asıl önem verdiğim, müzik dinleme, whatsapp mesajlaşma, Siri v.s. bu da en alt seçenekte dahi var. Asıl sorun pil, ki o pil sorunu hepsinde var, şu an diğer markalar 10 güne çıktılar.

ps.:Hediye alacağım, bana kalsa Huawei Gt 2/3 veya Samsung almalı, ama illa Apple isteniyor.

Teşekkürler...

Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •