Dolar 5 tl oldu,yarinda geri gelir simdi bu namussuz yine ba doneriz...Ulkemiz 2 gun rahat duramiyor ki...
Printable View
Dolar 5 tl oldu,yarinda geri gelir simdi bu namussuz yine ba doneriz...Ulkemiz 2 gun rahat duramiyor ki...
Günaydınlar, O. Ç. nun kağıdı bayrağı aldı öne çıktı gene😨😨
MU senin bugünde Allah belanı versin inş.süründüğün günleri görelim.
Aşağı doğru düşerken hiç nazlanmıyor, ne serefsiz hisseymiş bu :wu:
Bu dünyada da öteki dünyada da inş. Çok büyük sınavlara çok büyük sorgulara tabi kalırsın.ne zaman dua etsem sanada bu duayı ediyorum.
soyle bir parmak bal caldı 7,20 ye,sonra elimize verdi iki gün boyunca...bilancodan sonra ilk gün 4 milyon işlem hacmı oluyor,sonra puffff...Ne değişti şirket negatife mi dondu iki günde gap ını yiyeyim bunların boyle gap mı olur.ne dolap ceviriyorsun "mü" yıllardır....Yaktın bizi...
Ulen bu haberlerle de pozitife donmuyorsan...ne zaman döneceksin acaba kac yıl daha bekleyeceğiz...Hey Allahım yaaa
Piyasalar şu anda Cumhurbaşkanının açıklayacağı 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısına odaklandı.
Bu yüzden yatay seyir devam ediyor. Açıklamanın saat 15.30'da olacağı Cumhurbaşkanlığı sitesinde belirtilmiş.
O. Ç. nun kağıdı yine patinajda😖😖💩💩
İTO Başkanı Avdagiç, "100 günlük planın en büyük farkı, profesyonel kabine ile uygulamadaki hızı olacak." ifadesini kullanırken, MÜSİAD Başkanı Kaan, "Ekonomiden yargıya, eğitimden sağlığa birçok alanda köklü reformlar içeren eylem planını memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.
https://www.dunya.com/gundem/is-duny...-haberi-424347
Pazartesi piyasaların moralli açılmasını bekliyorum. Hacimli işlemler eşliğinde güzel alımlar olabilir.
İki günde ki marj % 17... Hadi tepeden veremedin, çok rahat 7 den verip 6 dan yerine koyma imkanı vardı.. Bu hareketleri yıldırana kadar bir kaç sefer daha göreceğiz gibi..
Hey memleketimm,BİZİM gıda bize bir vurdu pir vurdu,dusenin dostu olmaz dedi dolar da; vurdu hemde oyle bolde değil...Allah sonumuzu hayır eylesin degerli ortaklar....
Geçen hafta başı 5.87 den başlamıştık. Gene aynı yere geldik. Gün içi gördüğü en düşük fiyattan kapattı arkadaş. 22 olacak derken 2 olası var namussuzun hissesinin.
tutanın elinde kalıyor sayın adanalı bir 2 sene daha bekliycez herhalde....
Bugun 6yi gecmezsen artik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa %2+ bizim essek - de,böyle bir bilanco ile ekside...Nasıl bir hissesin AMK...
kimsede pasta yok mu yahu ?
Maalesef pasta uzun süreden beri yok😨
08/08/18 tarih itibarı ile twitter da görmüş bulunuyorum, yabancı takası 1,9% kadar azalmış ve 29,5% gibi gördüm, İyi bilanço ürkütmüş bizim bıyklı yabancı O rus .. çocuklarını💩💩💩
1.7 mlyr ciro %5 kâr olsa 75 mlyn yapar nerede bu miktar borca mi gidiyor
abi kar oranu %10,4 e yükseldi .. sorun şu ki bu kar rakamına ragmen aynı oranda da satıs pazarlama giderleri kalemi artıyor..
adamlar ülkere 250 milyon tl borç verdiler 15 milyon faz getirisi var son çeyrekte.. nasıl oluyorsa bi bakıyorsun bir anda finansman gideri olarak da 15 milyon zarar yazıyor karşısında..
benim gördüğüm adamlar düzeneği kurmuş , tamamını toplayınca istediği gibi kar ettirecek , şuan için böyle bir derdi yok..
taaa ki yapılandırdığı kredileri ödeme zamanı gelene kadar aşağıdan toplayıp , kar ettirecekler bu firmayı ve yeniden yukardan arz edecekler..
kredi yapılandırması 2 yıllık süre geri ödemesiz şekildeydi.. dolayısıyla nisan ayı itibariyle 2018 de başladı.. geri ödeme süresi 2020 de başlayacak ..
bu 2 sene içerisinde ünlü üzerinden topladıkları hisseleri satacaklar tepede ..
bakalım ne yapacaklar..
Burdan bir ihtimal 510u kirsa 4 lere gelir mi bilemem ama buralardan toplayacağım . Ana hisse nthol idi bu olacak
Bu hissede epey bi dümen döndürüyorlar, uzun süre yerlerde sürüneceğe benziyor
benim için sorun yok, ihtiyacım olmayan bir miktarı yatırdım... dursun bir kaç sene
arkadaşlar toplu takasa ulaşabılecek varsa paylasabilir mi?Ünlünün elineki miktarı merak ediyorum...teşekkürler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86c3461803.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86c3461803.png
Artık birşeylerin olması gerekiyor. Şurada birkaç küçük yatırımcı dışında kimsede hisse kalmadı. Bu kadar uzun zaman düşüş trendi devam edemez. Maddi kayıp büyük. Stres ve zaman kaybını hiç söylemiyorum. İllaki bir dönüş olacak. Mali yapı iyileşti. Mağaza ve müşteri portföyü genişledi.
Düğmeye basın artık.
birisi su dolara bir dur desin artık...İstus bir dur de belki durur...2001 yılına döndük...
Kanka diyeyim demesine ama DOLARES beni dinlermi ki?:Sad:
ölü taklidi yapın , ağlamak fayda etmiyor .. azalarak bittik sansınlar :D
1 Bizim= 1 DOLARES (5,47} olmak üzere💩💩💩
Miktiğimin kağıdı. Sanki bist 10 hissesi. Sanırsın endeksin yönünü bu moktan kağıt belirliyor. Çıkışta çıt yok, gevşerken en önde. Mülker bey tüm sülaleni öpüyorum.
Ulkere muthis bilanco gelmis umarim bizimkinide etkiler
1 DOLARES > 1BİZİM TOPTAN oldu💩💩💩
1 dolares bile değil artık :(