Sayfa 489/790 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.7 mlyr ciro %5 kâr olsa 75 mlyn yapar nerede bu miktar borca mi gidiyor
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

2.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    1.7 mlyr ciro %5 kâr olsa 75 mlyn yapar nerede bu miktar borca mi gidiyor
    abi kar oranu %10,4 e yükseldi .. sorun şu ki bu kar rakamına ragmen aynı oranda da satıs pazarlama giderleri kalemi artıyor..

adamlar ülkere 250 milyon tl borç verdiler 15 milyon faz getirisi var son çeyrekte.. nasıl oluyorsa bi bakıyorsun bir anda finansman gideri olarak da 15 milyon zarar yazıyor karşısında..

benim gördüğüm adamlar düzeneği kurmuş , tamamını toplayınca istediği gibi kar ettirecek , şuan için böyle bir derdi yok..

taaa ki yapılandırdığı kredileri ödeme zamanı gelene kadar aşağıdan toplayıp , kar ettirecekler bu firmayı ve yeniden yukardan arz edecekler..

kredi yapılandırması 2 yıllık süre geri ödemesiz şekildeydi.. dolayısıyla nisan ayı itibariyle 2018 de başladı.. geri ödeme süresi 2020 de başlayacak ..

bu 2 sene içerisinde ünlü üzerinden topladıkları hisseleri satacaklar tepede ..

bakalım ne yapacaklar..

Burdan bir ihtimal 510u kirsa 4 lere gelir mi bilemem ama buralardan toplayacağım . Ana hisse nthol idi bu olacak
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

4. Bu hissede epey bi dümen döndürüyorlar, uzun süre yerlerde sürüneceğe benziyor
    benim için sorun yok, ihtiyacım olmayan bir miktarı yatırdım... dursun bir kaç sene
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. arkadaşlar toplu takasa ulaşabılecek varsa paylasabilir mi?Ünlünün elineki miktarı merak ediyorum...teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    arkadaşlar toplu takasa ulaşabılecek varsa paylasabilir mi?Ünlünün elineki miktarı merak ediyorum...teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Saddamhuss Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    cook tesekkurler

8. Artık birşeylerin olması gerekiyor. Şurada birkaç küçük yatırımcı dışında kimsede hisse kalmadı. Bu kadar uzun zaman düşüş trendi devam edemez. Maddi kayıp büyük. Stres ve zaman kaybını hiç söylemiyorum. İllaki bir dönüş olacak. Mali yapı iyileşti. Mağaza ve müşteri portföyü genişledi.
    Düğmeye basın artık.

Sayfa 489/790 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •