adil fiyat bence soda için çok iyi olacak
Printable View
adil fiyat bence soda için çok iyi olacak
1 e 1,15 mi verecek.
Bende 6,34ortalama ile geldim.
Bakalım nereye kadar gidecek.
İNA değerlemesi bahsediyorum. O dediğin ayrılma fiyatı. Kaldiki sanmıyorum ama ayrılma öncesi verirse ayrılmadan extra temettü almış olursun nasıl farketmez
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse birlesme raporunu bir gorelim, aleyhimize somutlasirsa elbette hem burada hem twitter da orgutlenir beraber hareket ederiz. Benim sorunum yurtdisinda calisiyor olmam ama ortaklasa hareket edecegimiz arkadaslar olduktan sonra konsolosluk araciligi ile vekalet yollar, avukatlik ve mahkeme masraflarina katilirim.
Once bir durum netlessin, aleyhimize olursa siz o zaman gorun bakalim nasil birlikte hareket edecegimizi. Ilgilenen arkadaslar simdiden bana ozel mesaj yollayabilir.
Kapitalizm böyle işte. İnsanın ruhuna bireyselliği işletir. Örgütlü toplum olmanının, hukukun dayanışmanın gücünü unutturur.Şu an kullandığınız forum bile ortak aklın kullanılması için araçtır. Aslında insanlık tarihi de sayısız örneklerle doludur. Söylesem faydası yok söylemesem gönül razı değil. Kusura bakmayın.
Magdur duruma dusersek, bence de birlik olup hareket etmeliyiz.
Ayrilma hakkini kullanmak icin genel kurula katilmak, olumsuz oy kullanmak ve bunu toplanti tutanagina isletmek sartmis.
Genel Kurul Tarihi 08.03.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım icin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 07.03.2019
Adres icmeler Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi No:44/A 34947 tuzla istanbul
Örgütlü olmayalim demedim ki ben. Dava acin, dava acin, hakkinizi arayin diye yazip kendisi geri planda kalanlar var. Onlar icin dedim ben. Milleti galeyana getirmeye calisanlar var.
Siz dava acin, siz.ugrasin mahkemelerle, dava kazanilirsa benim hisselerim de kurtulsun. Ohh ne guzel.iş.
Ali yazar, Veli bozar,
Küp suyunu çeker azar azar
Üzülmüşüm, neye yarar
Keskin sirke küpüne zarar…
Amma yazıldı çizildi arkadaş yahu...
Şişe bir KAP alalım lütfen yoksa millet devre kesecek.
INTEGRAL
BIST 100 Endeksi
Güne yükselişle başlayan BİST 100 endeksinin yükselişini sürdüremeyerek eksi bir kapanış yaptığını izledik. Aşağı yönlü hareketin devam etmesi halinde 121.500 ve 119.300 seviyeleri destek olarak karşımıza çıkıyor. Yukarı yönlü hareketlerdeyse 124.500 ve
126.700 seviyelerini direnç olarak takip ediyor olacağız.
Destekler: 121.500 - 119.300 - 118.300
Dirençler: 124.500 - 126.700 - 127.600
ŞEKER YATIRIM
Şeker Yatırım Tarafından Hazırlanan BIST 100 Teknik Analizi:
"Güne pozitif başlayan BIST-100 endeksi gün içinde yükseliş eğilimini devam ettirse de kar satışlarıyla kazançlarını geri vererek günü %0,03 düşüşle 122.284’den kapattı. Endeks gün içinde
121.500, kısa vadede 120.700 üzerinde tutundukça geri çekilmeler olsa yükselişini ilk hedef 123.800-123.900 aralığı olmak üzere zirve seviyeler olan 124.500’lere doğru devam ettirmesi beklenmektedir.
MACD gibi orta vadeli göstergeler negatif bölgede yer almaya devam etse de kısa vadeli göstergelerdeki pozitif eğilim geri çekilmeler olsa da yükseliş eğiliminin düşük momentumla devam edeceğine işaret etmektedir. Endeksin 121.500 altında 120.700’lere gerilemesi beklenir. Bu seviye altındaki kapanışlarda ise kısa vadeli yükseliş eğiliminin sonlanarak endeksin 117.700-11.200 aralığını hedefleyerek kar satışlarını güçlendirmesi beklenmektedir. Gün içinde 121.500 ve altına gerileme trade amaçlı alım fırsatı, 123.900 ve üzerine düşük hacimli yükselişler ise trade amaçlı satış fırsatı olarak takip edilebilir. Endeksin güne yatay yakın bir eğilimle başlaması beklenmektedir. "
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
07/02/2020 09:23:16
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini -68, ortalama tahmin ise 0 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +740 puan olurken, en düşük beklenti -575,50 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 18'i pozitif, 17'si ise negatif açılış tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 36,90 puan düşüşle 122.283,87 puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -68
Ortalama : 0
Maksimum : +740
Minimum : -575
Katılımcı: 35[(+18)(-)17]
Aha benden bu kadar. İzleme vakti. Siz yine başlayın mahkeme koridoru voltalarına :)
6.44 aşılırsa, 7.02 denenir... er yada geç...
hisse yoğun el değiştirdi. maliyetler 6.06 oldu... zaten ayrılma hakkı bu seviyeler.. yani düşme riski yok... yatayda kalıp sürünme riski var sadece.
boşluk dolduruyor kademeler. maldan kaçmak isteyen oyuncunun hacimli doldur boşaltları sona erdi.. tahta yapıcısının ortalaması 6.36... maestro belli oldu tahtada. bugün hangi aracı kurum yogun alım yaparsa, maestro batonu onun elinde diyeceğim. açığa satışları yapanlar, tahtada baskı kuran ve bu seviyeye gevşetende kendisidir. tahtada açığa alıişları sopalayanda kendisidir.. zincir ordino referans no ile çok basit gösterdi kendini.. bulaşanı yakarım dedi.. kendini ifşa ettiyse,demek ki yüklü malı var.. haber öncesinde insider ile 5.30 dan beri pozisyon alanların satışları bitti..
şahsi kanatimdir,... yatırım maksatlı değil,,, sadece bi öngörü.. yanlış tahmin yapma ihtimalim var.
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul’da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 300 milyon TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2020 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.
Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.
bu haber 1.5 aydır ekranımda sabit... unutmamak için
külcü gidici
https://i.resimyukle.xyz/HQ99AU.jpg
iyi top çeviriyorlar işte BARBA. dar alanda kısa paslaşmalar.
Merril lynch devamli aliyor
Sent from my iPhone using hisse.net
Açıkça kimi hedeflediğini yazsana. Beni kastediyorsun ama yazdığın iftiralarla benim ilgim yok. Açıkça yazdım, yurtdışında çalıştığım için Türkiye'deymiş gibi hareket edemem ama hukuki yollara başvurmayı düşünen ve destek arayan herhangi birinin avukatına vekaletimi de yollarım. Mahkeme ve avukatlık masraflarına da katılırım.
Benim bildiğim bir insan bir şirkete ortaksa, şirketinin menfaatini ve dolayısıyla kendi menfaatini düşünür. Başka bir şirketin ve dolayısıyla başka bir şirketin hissedarlarının menfaatini değil.
Yok dava açarsanız, Şişe'de size itibarını bozduğu için dava açar. Burnunuzdan getirir tarzı ıvır zıvır saçma sapan yazılar yazıp, insanları hakkını aramaması gerektiği konusunda galeyana getiren sensin.
Soda hissedarlarının menfaatine bir şey yazamıyorsun, bari en azından saçmalama.
Günlük aracı kurum alım/satımları ile orta vade fiyat tahmini yapmak mümkün değil.
Soda'nın trendi geçen Haziran ayında dolar bazlı 200 haftalık ortalamayı aşağı kırması ile bozuldu. Bakın grafiğine 2010'dan bu yana 200 haftalık ortalama hiç kırılmamış. Yaklaşık 6 ay bizlere kabusu yaşattıktan sonra geçen ay 200 haftalığı yukarı kesti. Hem de tarihi bir işlem hacmi ile.
Herşey düzeldi, yeniden yükseliş trendine giriyoruz derken, önemli bir direnç olan 0.382 direncinden geri döndü.
200 haftalık 1.05 usd direncini kırıp, 1.12 usd de olan 0.382 direncine kadar olan kısa yükselişte Citi 8.8 milyon lot hisse toplamıştı. 1.12'ye gelince buradan satışa başladı ve birkaç gün içerisinde aldığı 8.8 milyon lotun tamamını sattı.
Kısacası kısa vadeli hareketlerin pek bir önemi yok, önemli olan ralliyi başlatacak dirençlerin yüksek hacimle geçilmesi.
0.382 direncinin kırılması ilk şart. (1.12 dolarda)
Soda sayesinde takas takip uzmanı olmaya başlayacağım. Günlük aracı kurum alım-satımları ile kimin aldığından %100 emin olmak mümkün değil. Yabancı her gün farklı bir aracı kurum kullanıyor. Merrill ile çok fazla alım yapmıyor, Merrill'i daha çok fonlar kullanıyor.
Yabancı bir gün Yapı Kredi Yatırım ile alıyor, ertesi gün Hsbc Yatırım ile satıyor. Başka gün Gedik ile alıyor sonra çok alakasız küçük bir aracı kurum ile satıyor.
Demek istediğim aracım kurum dağılım takibi fayda sağlamıyor, takas takibini düzgün yapmak lazım.
Oraya buraya saldirarak birsey elde edemezsin syilmaz. Sadece 5 sene oraya buraya saldirmislikla kalirsin. Bir de unlu olursun. Oldun bile.
Git ac bir dava, 5 senede birsey ciksin, 1000 lot Soda benden. Yazimi bulur forum huzurunda istersin karsiligini. Aynisini ben de isterim ama.
Koca sirket sanki cingar cikarilacaginin hesabini yapmadi.
Sodada akşam mesaisi başlıyor. 6.38 e in eşe sasarim
6,57 vay be... hadi deli oğlan hadi.
https://i.resimyukle.xyz/ycRIGd.jpg
naçizane öngörüm
tahtada onlarca bankanın yatırım fonu varken, bizim dava açmamız , gereksiz manevradır.
bana kalırsa, bu birleşmede gerçekleşmez. dava açmayada gerek kalmaz..
mevzu belli... işbankasında ki ata hissesinin hazineye devredilme olasılığına karşı munzam sandığın bol bol iştirak hisselerini ucuzdan toplama gayreti.
soda akar, yolunu bulur...
bilançosu sağlam olan bir hisse,,, temel göstergeler ideal. teknik desen kıvamda..tahta sahibi zaten patron.sektöründe ağa...
kapa ekranı, yat üzerine...
kıymet bilen biri çıkar elbet... alırlar tahta sahibinin anahtarını elinden.. öyle fonlar var kii, adamın aklını alırlar..
mızrak çuvala sığmaz..
şişe nin yatırımcısı, trakya'nın yatırımcısı , ciner bey, prens, öib, işbankası, işbankası munzam sandık , yerli fonlar, ingiltere'den alım veren bıyıklı amca, hazine bakanlığı...
çok taliplisi var.. kolay olmayacak... dalacaklar birbirlerine... kim güçlü ise kazanır...
2 milyar usd lik bir hatun benim gözümde... kime varırsa varsın, kız güzel
https://i.resimyukle.xyz/L0G9BM.jpg
Şu an için 6.70'e kadar kademeler fazla dolu değil.
6.70'de 1.12 dolara denk geliyor, bir önceki mesajımda yazdığım meşhur dirence. Buranın hacimli ve kalıcı kırılması normal şartlar altında ralli başlangıcı ama mevcut spekülasyon altında ne olur bilemem.