Spk kanunu degisikligu icin teklif verilmis ayrilma hakki son 30 gun ortalamasi deil de adil bedel olmus bu konuda adil bedelin ne oldugunu bilen var midir? Degerleme fiyati mi?
Spk kanunu degisikligu icin teklif verilmis ayrilma hakki son 30 gun ortalamasi deil de adil bedel olmus bu konuda adil bedelin ne oldugunu bilen var midir? Degerleme fiyati mi?
Sirketin ortagi olmaniz sahibi oldugunuz anlamina gelmiyor. Mevzuatla belirlenmis bunlar. AORT ya da degerlemenin yuksek olanindan ayrilma hakki, ya da alinan karara uyma. Yoksa 300 bin ortak (simdi 300 milyon olmustur zaten) her biri birsey isterse ne olacak.
1) Olmuksa konusunda kac sene harcadiniz mahkemelerde? Minimum 5 sene degil mi?
2) Bu sure icerisinde sirketin fiyati sabit kalmadi mi?
3) Sirketin kendisi uygulamadi aldigi karari anladigim kadariyla, aleyhine birseyler oldugu icin degil.
4) Sirket siz mahkemelerle ugrasirken 2 kere bedelli yapmadi mi?
5) Sirketin 7'den ayrilma aciklamasi var, ama 12 ile ilgili aciklamayi gormedim. Bu yonde bir aciklama var mi, yoksa aradan 7 sene gectgi icin piyasanin islem gordugu, yani sattiginiz fiyati mi kabul ediyorsunuz?
6) Enflasyondan 7 ile yapilan cagriya katilmayan birisinin 7 sene sonra 12 ile cikmasi kulliyen zarardir. Ilk ayrilma fiyatini secmis olsa cok daha karli olurdu.
Benim gorusumce bunlar bos isler. Sirketin 36 milyon lotunu almis yatirimci dururken vakit harcamaya degmez.
Ayrıntısını bilemem ama Kubilay bey en azından kendisi eyleme geçmiş bir şeyler yapmış. Bir de sağdan soldan link yapıştırıp milleti galeyana getirmeye çalışan tipler var.
Git kendin ver mahkemeye o zaman niye burda yazıyosun? Kendine yandaş arıyosun? Gerçekten mahkemeye veren insan gider verir, bu kadar basit. Forumlarda internette twiterde ağlamaz, mahkemeye verecem, asacam, kesecem demez.
Adil fiyat nedir bu kanun bize uygulanırmı bilen varmıdır
Mahkemeye gerek kalmadı mevzuat değişti.
Şirket 7 dedi biz uğraşınca cari fiyatı 12 TL ye çıktı zaten gerek kalmadı.
Spek panda mız malları topladı şirket bölünmeden )9,60 lara kadar aldım diye haber yolladı bu durumda çagrı fiyatı bu oldu.
%150 bedelli yapmadan önce 12 üzeri rakamları gördü.
Bedelliden sonra 3,20 lere kadar düştü.
Sonra bu 2.%200 bedelliden önce 9 TL leri gördü.
Hikaye bu
Asıl korkuncu yatırım yapmış açıklama geriden geldi.
Bedelli için gece kapa haber gönderdi bist yönetiminden döndü.
Hatice netice al satlarımı yaptım yüklü maldan normal mala kadar düştüm.
3,40 lardan da aldım 8 lerde verdim.tekrar 6 larda topladım.
Dolar hesabı yapalım 1,80 olan dolar bende şimdi 11 TL lakin egeen alaydım yada soda
Bakalım ne olacak durum bu şirket çıkamadı kottan bu net yani.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
SIRA YATIRIMCILARA GELİNCE ÇARPAN DEĞİŞTİ
Mart 2011’de BNP Paribas’ın %20,35 TEB hissesini 2,2 Fiyat/Defter Değeri çarpanıyla satın almasına rağmen azınlık yatırımcılar için adil değerin 0,89 Fiyat/Defter Değeri çarpanıyla değerlenmiş olması bir hayli düşündürücü olmakla birlikte küçük yatırımcının ciddi şekilde zarara uğratılmaya çalışıldığı algısını yaratıyor.
Bu görüşlerle SPK’ya başvuran yatırımcıların, Otoriteden konunun objektif sonuçları yansıtacak şekilde gözden geçirilmesi talebinde olduğu ifade ediliyor.
https://www.borsagundem.com/haber/te...at-soku/206991
sonuçta ağlamayana mama yok.
Burada İşbank yöneticilerine pek takılmayın.
Dürüst insanlar hep İyiliklere nail olsun.
Yeni dönemde konuşmak yasak hak aramak yasak sorgulamak yasak.
Katılmıyorum.Hakkımı yedirmem uğraşırım.
500 yatırımcı üşüşsün işbanka yada spk ya bakalım ne oluyor.YTD.
Yer İmleri