Bir insanın ölümü ile sayfa mi kirlenir, ne biçim açıklama o öyle, ölen kisi senin yakının da olabilirdi.
Müslüman isen allah rahmet eylesin der geçersin, yok değil isen sessiz kalırsın
Su kötü zamanda Allah tüm müslüman aleminin yardimcisi olsun
Printable View
Pegasus.un 82 uçağından 7.si çalışıyor
Pegasus CEO.su Mehmet Nane. corona virüsü salgını nedeniyle 83 uçaktan sadece 7.sini kullandıklarını açıkladı.
Asıl ben cevap vermiyorum günlerdir yazdıklarına. Verirsem siyasi tartışma cikar. Senin değerlerin ayrı benim ayrı bir başkasının değeri ayrı. Konu halkbankası. Halkbankası ile ilgili paylaşım yapıyor ve yapılan paylaşımları okuyoruz. Senin bu paylaşımları yapacagin başka topicler var. Ne cevabi vereceksin , küfür mu edeceksin. Saatlerce konuşarak anlasamiyacagimiz konuları burda 1-2 satırla nasil konuşacağız. Siyasete gerek yok bu başlıkta. Herkesin zararı çok. Millet burnundan soluyor. Halkbank ile ilgili ilk güzel haberi veren sen ol
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu kardeşim bir beklentin olmasa halkbankasınsa olmazsın. Benim beklentim şu dava. Ben bu davanin olumlu sonuclanacagini düşündüm ve yeniden girdim. Yoksa şu kredi ertelemelerine bende karşıyım. Bunlar siyasi konu değil. Halkbankasini direk ilgilendiren konular. Halkbankası ozelinde değil genel olarak piyasada paniğe sebep olmaya çalışanlar var. Bu para babaları canları istese milyonlarin ölümünü umursamaz. Şu an operasyon var.
Yapıkredi 5.22 , merill 5.27 ortalama ile satışları yapmışlar. 1 aydır hergun bu ikili 2-3 kademede alim satim yaparak dehşet para kazanıyorlar. Bir dur diyen yok. Gerçek bir alıcı gelse o da yok
Anladım ortak anladım. Allah gönlüne göre versin. Umarım istediğin seviyeye cıkar kağıtların. Düşmanım bile zarar etmesin bu arada.
Dipnot. bu sayfaya katılmamın sebebi burdaki arkadaşların olgun ve aklı başında yorum ve analiz yapmaları.. diğer sayfalarda görüyorumki çoluk cocuk hayali olarak alıp satıyor dünyayı.
666 Ortak şunu izle gülmekten yerlere yıkılırsın .
https://twitter.com/Filiz_BJK_/statu...616501256?s=20
Dow biz kapandıktan sonra yükselişe geçti. Bilerek mi yapiyorlar
Neyse kuşlarımız tüyleniyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt tarafı 500 ile 800 milyon dolar işi çözer.... arkadaş topla malını kalan kalsın 50-60 milyon sonra deki benim amacım kar elde etmek değil kamuyu fonlamak batıkları kurtarmak sonra kalan kısmı için defterden çağır çık s... ol çık git borsadan.... ben yabancı olsam gider afrikaya yatırım yapar bu ülkeye zerre kuruşumu sokmam şuna bak ya 4.94 ne ulannnnnn:)
Yabanci 2018 seciminden beri sokmuyor birsey zaten little treyder.
sen de sürekli zam yapıyorsun.
hani bir seneydi.
Devletin tek bankası olur o da merkezdir bizde tam 3 tane hadi ziraatı kullanıyom da halka açıkları bırak madem kullnnacan milletin parasını ver ne halt yiyorsan ye demi ha bire kredi kredi verse başka birşey yok.... babamın deyimi ile turp gibi 2bin gayme cebimize cash versene yok...
Devletin tek bankasi olsa mahkeme mahkeme salon salon dolasip diz cokup el etek yalayacakti simdi ABD'de.
Boyle olunca yumurtalari degisik sepetlere dagitmis oluyor. Ilerde baska bir ulkenin mahkemelerinde surunmek istedigi zaman onlardan birini kullanir.
3-5 ayda basladik sahna. Duruma gore not artiriyoruz iste. TAv o zaman 25'ti. Soluksuz satis yeyip 20'ye gelince 6 aya artirdim. Korona her tarafi yeyince 1 seneye. 2 sene de de fazla beklentiye girmemis olalim. Bu hikayeler, yani eski zirveler uzun zaman alacak gercekten.
Kredi kartları ödemesi haziran sonuna kadar ertelenecek, şuandan 125 gün sonraya. KOVİT nedeni ile bugüne kadar gelen en ilginç karar bu bence. Bankaları ayakta tutmak bence daha doğru olurdu, sanki bankalara aşırı yükleniyoruz gibi.
ben de didim de karşı çıktılar.merkez para bassın.
herkesin cebine 5 bin lira koyun
.ama senet imzalatın dolar almayacağına
Ziraat Halk Vakıf, işe devam kredisi. Bununda ucu açık, ben dahi alabiliyorum, 100 bin tl alsam, yıllık %7,5 faiz, 36 ay vade. Gün geçtikçe teşvikler büyüyor, süreleri uzuyor, bankalara yük artıyor. Teminatı olmayanda alacak, kgf fonu teminat olacak.
Okul tatili uzatılmış, milli eğitim açıklacak, iyide özel okullar para ödedi, nisan-mayıs haziran 3 ay paramız gitti. okuldan geri alsan bir dert, almasan hizmet görülmedi. Karışık bir durum, en güzeli bu özel okulların ödenmeyen rakamlarını gelecek yıl indirim gibi görmek ama muhtemelen bu gidişle, ziraat halk ve vakıf bu 3 ayı karşılayacak gibi, devlet bu üç bankaya yaslanmadı resmen çöktü. Bunun çarpan etkisi çok fazla. Krizi büyük evet ama bu 3 bankaya 4-5 yılda düzelemeyecek tahribatlar açacağız. Bu kanunlar diğer bankaları kapsıyor mu, mesela işbank 3 ay bireysel krediyi ertelemiş, diğerleri kredi ve kredi kartlarına nasıl refleks verecekler merak ediyorum.
vakıf ziraat halk bence haziran sonuna kadar para alamaz, adam 5 lirayı karttan çekiyor, şimdi 1 lirayı çekecek, zaten icra haciz yok, üstüne bddk diğer bankalar derse hesabı iyi yapmak gerekir. benim kart 8 bin harcasa kişi başına 2 bin olsa, 82 milyon x 2 bin tl = 164.000.000.000,00 tam okuyamadım böyle bir rakam çıkıyor, bunu 3 ayla çarpacağız. oda 492.000.000.000,00 hadi bu rakamlar abartılı olsun iyimser ihtimalle 3 veya 4 e bölsek bile bankalar batar. daha bunun bireysel dışında ticarileri var, devletin kendi ödeyeceği köprü yol var, enerji ihalesi yol ihalesi var.
toplamda 45 günlük bir tatil garantilendi. özel okul taksitleri ne olacak. keza son 5 yıldır yani feto beyefendi gittiği günden beri her yer özel okul oldu. benim 6 bin borcum var, ödeyeyim mi ödemeyeyim mi. 3 binde servise borcum var, onu hiç ödemem valla.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca. Virüse karşı elimizde büyük bir koz var.Yakalanmamak.
Ne diyeceğimi şaşırdım Vallahi harika bir koz. Aşı bulmak kadar önemli fikir verdi sayın bakanımız.
abd den gelen yada avrupadan gelen verilere göre ülkemiz 4-5 kat daha düşük derecede atlatacak. sorun şu ki ticaret net olarak bitti.
dow coşuyor
bu endeks bankalarla da gitmeyecekse.
hangi sektörle gidecek.
buldum
hubv
endekse göre bugün yapı iş garan vakıf halkbanka göre daha fazla gerilemiş. kredi kartı açıklamasını muhtemelen biliyorlardı. krizi bankalar üzerinden çözmeye çalışacağız. Kolay bir iş değil, 82 milyonun canı ile uğraşılıyor, karar almak zor. Trupm 12 nisanda her şey biter demiş ki abd halkı trump sağlığı bir kenara atarak ticareti önemsiyor dedi. Bilmiyorum şuan yapılan yanlış değil, hem adamın ticareti bitmiş, hemde para akışı durmuş, destekler güzel destekler, etkili destekler, ama bankalara bu kadar yüklenmek yerine başka şeyler yapılmalıydı, çünkü durumu iyi olanda kötü olanda bu işten eşit faydalanacak. 2001 yılında biz bankaları kaybettik, cem uzan, murat demirel bavullara 40 milyar dolar koyup götürdü. bankaları bu kadar risk altına almak beni kaygılandırdı. Bu arada ülkenin ileri gelenlerinden devlete aşıya sağlığa yardım duymadık, yabancı ülkelerde bunlar yapıldı.
abd-suıtler petrolde rusyayı oyundan düşürmeye çalıştılar.
ellerinde patladı.
Adese ile değişeyim dedim yine değişemedim ne olcak benim halım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD'de bankalar iyi, %5+ .
Havacilar da iyi. %20+
Biraz da tombige yarasin artik.
Butun korona yuku Sulune ve bankalara kaldi gibi. O yuzden pek tepkili degiliz simdilik.