Sıkıntı yok sayın Viking bezdirme politikası devam ediyor.:)
Printable View
Sıkıntı yok sayın Viking bezdirme politikası devam ediyor.:)
O konuda gayet başarılılar.İşleri güçleri can sıkmak.Sabrımı denemek ama seneler bana sabır etmeyi öğretti.O nu bilmiyorlar sanırım😀😀
netaş ve yonga dan sonra,,ybtas,işbir,p.kent de de bir yakalayabilsek süper olurdu.
ama şirketin bu konudaki ketum tutumu dikkat çekici,,ne demişti ceo,,"sermaye ihtiyacımız yok",,,yok ama kredi çekebiliyorsun.
İŞBİR CEO'SU GÜLTEPE: ŞU ANDAKİ PROJEKSİYONLARIMIZDA SERMAYE ARTIŞ İHTİYACI YOK - BLOOMBERG HT
7.11 2018 de bunu demişlerdi,,aradan 1 yıl geçti,,hala ayni fikirdeler mi bilmiyoruz.
429.50 dende attik sepete 5 tane.sabah 439.70 den 3 taneyi'de ben aldim.malum maaş aldikmi gömüyoz işbir ve yibitas'a.102 den de aldik zamaninda simdi 429 oldu almaya devam. uzun vade beklentim olmasa ne işim var işbir yibitas merit petro karsusan ' da.
2,888.20 dende 1 tane yibitaş attik sepete
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek kurumdan mi aldiniz?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ok,bol kazanclar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerini bulacak tabi bizim ömrümüz yeterse
Hissenin dünkü hareketini bana izah edecek biri var mı? Ben bulamadım. Çok düşündüm araştırdım ve hakikaten bulamadım. Böyle hareketlerle bu borsada artık kumar bile oynanmaz. Çok saçma çok saçma çok saçma. Bu sistem kimler tarafından icat edildiyse galiba çuvallamış bir sistem. Kimse bu saatten sonra bana grafik analiz anlatmasın. 10 Yaşındaki bir çocuk harçlık parasını cebine koysun koskoca holdingle topaç oynar gibi oynasın. Üç kuruşa beş köfte.........
Az lotla olan işlemleri kaale alma.Bu gün öylen tekrar dönüş olur.Rahat ol.Aman ha tavsiye değildir fikşrdir yatırım danışmanı değilim o nu sölimde.
Bir zamanlar 80-120 lerde iken de böyle top çeviriyordu,, ayni serjenişler,şikayetler o zamanda vardı,,hisse 400-440 aralığına geldi,yine ayni.
Bu hissede sabır şart,3 günde 5 günde gitmez,aylar yıllar gerekli,,,ha,ne zaman istediğimiz güzel yerini bize verir o zaman başka.
Bitmedi satışlar bu nedir yaaaa
410'dan da attik sepete 10 tane :)
sen gevşe yeterki :) biz toplariz.
acelemiz yok nasilsa.en az 3 sene buradayiz.
102 den beri toplamaya devam
maliyet
121 oldu.
Rastgele diyelim
bugün de toplamaya devam.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme varmı arkadaşlar?
440 ın yukarı kırılarak 454.50 kapatması önemli,,yukarıda 800 lere doğru hareket yapabilir,,yıl sonu da geldi,,değerlemeler,güzel bilanço kokuları speklerin iştahını artırmaya yeter.
Saat 17,50 de 21 lot 461 e aliş yolladom ama şu anda iscepte hic bir aliş satiş islemi yapamiyorum emirlerimi göremiyorum 11 lit islem olmuş alt rakamlardan sâskinim
454,50 den alan kurumu görebilen varmı 11 lotu
Benim degil o zaman
Yada demiş kalmışım cinali hocam tamamlamış
Bence sizin emir gitmedi
Sizden daha yüksek yazabilirler ama sanmıyorum çünkü satıcılar görse neden aşağıdaki fiyata versin
Tek fiyat sisteminin mallığı
600-700 lere doğru yolculuk yakın gibi.ytd
3 lot alan halkyatırım benim alışım.toplam 25 adetim oldu, 50 ye kadar alıma devam. derinlik ekranını görmeden bu tip hisselerde al-sat çok zor. son birkaç saniye kala eşleşmeyi görüp alış yada satışı girebiliyorsun anlık fiyattan. ancak işbir, al-yat hissesi olursa uzun vade çok iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. 2019/12 bilançoya kadar bakalım nerelere çıkacağız.
Sabah hesaplarım görünmeye başladı benim emir gitmemiş muhtemelen gitmiş olsaydı benim uzerimde fiat vermiş olsalar bile islem aşagidan oldugu icin mutlak gerceklesirdi nasip degilmiş bereketli kazanclar dilerim
Anlık eşleşmeleri nasıl görebilirim arkadaşlar?
Anlık eşleşme biraz sıkıntılı emir silme işini son saniyede yapıyorlar.Ama aylık bir fiyat karşılığında arkadaşların dediği sistemden bakabilirsin.
Yıllık %200 den bile mutlu olamıyorsun hpcam sende.Gerçi haklısınbu fiyat bile az
Cok şükür ilk hedefim olan 10 lotu 372 tl ortalama ile tamamyalabildim. Artik her ay 2 tane garanti alim fiyata takilmadan eger diger kagitlardan fazlaca kazanirsam ekstra alacam. Nihai hedef 50 lota tamamlamak fiyat hedefim ilk basladigi fiyat olan 1200 civari.
Haftalik aylik ve yil kapanisi insallah 500 ustu olur...
Şöyle bistteki hisselere bakın arkadaşlar çoğu 1 e 15 1 e 20 prim yaptı.ISBIR HOLDİNG normal sartlarda zaten bu fiyatlardan işlem yapmalıydı.Böylesine değerli bir hisse bedelsiz verirse ve sürekli işlemde işlem görürse nerelere gider tahmin edemiyorum.Daha öncede söylemiştim bir Yonga gibi olmaması için sebep yok er geç güzel şeyler olacak. Ytd
Hissede hikaye çok önü açık altın değerinde bir hisse.ytd