Sayfa 487/844 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Değerini bulacak tabi bizim ömrümüz yeterse

2. Hissenin dünkü hareketini bana izah edecek biri var mı? Ben bulamadım. Çok düşündüm araştırdım ve hakikaten bulamadım. Böyle hareketlerle bu borsada artık kumar bile oynanmaz. Çok saçma çok saçma çok saçma. Bu sistem kimler tarafından icat edildiyse galiba çuvallamış bir sistem. Kimse bu saatten sonra bana grafik analiz anlatmasın. 10 Yaşındaki bir çocuk harçlık parasını cebine koysun koskoca holdingle topaç oynar gibi oynasın. Üç kuruşa beş köfte.........

3. Az lotla olan işlemleri kaale alma.Bu gün öylen tekrar dönüş olur.Rahat ol.Aman ha tavsiye değildir fikşrdir yatırım danışmanı değilim o nu sölimde.

Bir zamanlar 80-120 lerde iken de böyle top çeviriyordu,, ayni serjenişler,şikayetler o zamanda vardı,,hisse 400-440 aralığına geldi,yine ayni.
    Bu hissede sabır şart,3 günde 5 günde gitmez,aylar yıllar gerekli,,,ha,ne zaman istediğimiz güzel yerini bize verir o zaman başka.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by hilal66 Yazıyı Oku
    Hissenin dünkü hareketini bana izah edecek biri var mı? Ben bulamadım. Çok düşündüm araştırdım ve hakikaten bulamadım. Böyle hareketlerle bu borsada artık kumar bile oynanmaz. Çok saçma çok saçma çok saçma. Bu sistem kimler tarafından icat edildiyse galiba çuvallamış bir sistem. Kimse bu saatten sonra bana grafik analiz anlatmasın. 10 Yaşındaki bir çocuk harçlık parasını cebine koysun koskoca holdingle topaç oynar gibi oynasın. Üç kuruşa beş köfte.........
    Ben yollardır bu sorunu dile getirdim

6. Bitmedi satışlar bu nedir yaaaa

7. 410'dan da attik sepete 10 tane
    sen gevşe yeterki biz toplariz.
    acelemiz yok nasilsa.en az 3 sene buradayiz.
    102 den beri toplamaya devam
    maliyet
    121 oldu.
    Rastgele diyelim
    bugün de toplamaya devam.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Eşleşme varmı arkadaşlar?

Sayfa 487/844 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •