Sabredip beklediyse hesap ortada.Bu hisse bence uzun vadeci iþi arada kafa karýþtýrýr bunaltýr býktýrýr ama beni yýldýramaz.
Sabredip beklediyse hesap ortada.Bu hisse bence uzun vadeci iþi arada kafa karýþtýrýr bunaltýr býktýrýr ama beni yýldýramaz.
Yarini merak ediyorum
"Hisseye ilginin artabilmesi için daha aktif bir pazar koþuluna kavuþabilmesi þart. Bunun ön þartý ise sermaye artýrýmýndan geçiyor. Aksi taktirde düþük iþlem hacmi devam edecektir."demiþler.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Hissenin pazarýndan çok o sermaye artýrým kararýnýn alýnmasý deðil mi bizi cezbeden zaten. O noktaya gelsin de ondan sonra hangi pazarda iþlem görürse görsün,beni ilgilendirmiyor. BÝRÝSA-GODYEAR-NETAÞ sermaye artýrým sonrasý çokta iyi örnekler olmadý. En son YONGA 3.600'ü gören hisse bu gün hangi halde gerçi ÝÞBÝR bir YONGA deðil de yinede bizim þimdilik hedefimiz galiba sermaye artýrým öncesi kaðýtta olabilmek olmalý.
Ýþte o arttýrým ne zaman.Ucu açýk.
1964 yýlýndan beri millet bekliyor,,,daha ne zamana kadar bekliyecek belli deðil,,ben netaþ da 1 yýl bekledim sansýmýz yaver gitti,,20 den 304 yaptý,,
burdada þans olsa hemen yarýn olur ama,,,hep umut iþte,,,,bugün yarýn bugün yarýn millet 55 sene ömür çürütmüþ,,biz daha 1 yýllýðýz,,bakalým biz de 40 sene mi bekleriz,50 sene mi Allah bilir.,,,115 yaþýmýzda belki bedelsiz verir.![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yonga dada benim þansým vardý hadi bakalom 2 þanslý var gerisi.👀
Yalnýz iyi aldý osmanlý 200 lot
Yer Ýmleri