Oysa hemen altındaki kademelerde alıcı var neden vermiyor acaba? :)
Taşlar sivri, lastiği keser.
Printable View
Zamanında dağıtmayacaktınız. Şimdi öyle beleşe mal yok! Elinizdeki ile yetinmeyi bilin.
KZGYO kimbilir hangi F/K ve PD/DD üç gündür tavan kilitli işlem görüyor.
Sizler 1 F/K ve 0,5 PD/DD (Büyükyalı bilançoda iç edildiği için böyle yoksa daha düşük bu değerler!) ile OZKGY istiyorsunuz. Utanın!
Halk böyleleri için "gözünüzü toprak doyursun" der. Aynen öyle olsun! :)
PS: Dimyat yolları taşlı.
Ben satarak dağıtmam ama alırsam dağıtırım o denli :whistling:her daim özak aldım, alırım , alacağımda ...
yeni gelenler beni pek bilmez, ama ahmet patron alımlarımdan çok iyi anlar ....
kzgyo da bilgilenmeniz için söyleyeyim fk hesaplanamaz, pd/dd 0,75 civarında defter değerinden yani yüzde 25 ucuz...
9,40 lardayken aşağı gelemez benim alımlarım var deyip, 9 un altında isyan edenlerin gözünü ters manyel verdikleri için toprak doyuracak inşallah....
Eşe dosta herkese ama 3 ama 5 aldırıyorum net. Ama bunun yatırım tavsiyesi olmadığını eş dost hariç herkes biliyor ki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba, sizin mesajınızın üstüne geldiği için herhalde üstünüze alınmışsınız.Hitabım size değildi. Buraya yazdığım mesajlarda şahısları muhatap almadan yazarım. Birine bir diyeceğim olursa da şimdi olduğu gibi mesajını alıntılar öyle yazarım.
Hala bu hisseyi aşağı yönlü baskılayan manipülatör(ler)e seslenmiştim. Duyarlarsa tabi:)
kuşluda yazana çizene bakınca ucuz diye çok atlayan olmuş.. :kahkah:
AHLAK amedd AHLAK!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Yukarda belirttiğim durumdan şikayetçi değilim en nihayet amma ve lakin her daim gitmiştir gidecek olan en gitmezi bile 😉
Bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterirken , altın yumurtlayan Özak ise ara ara Günyüzü gösterecektir ama bu Çin işkencesini kaldırabilene diyelim …
Bazen tadını kaçırıyor bu günlerde onlardan evet ky biraz fazla aldı belki ama suç sende patron çok fırsat verdin ozaktakilerin bence %95 yatırımcı ve bunu hak etmiyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tren durdukça atlayan çok olacaktır , Ahmet patronun kendi tercihi daha çeksin el frenini …
Parası da sabrı da çok olana ekmek var …
Yeni projeler açıklanmasa da son hazırlıklar yapılıyor , gereken son şartlar da yerine gelince start verilecek . Bunları yazmaya gerek yok biraz inceleme yapılsa herşey apaçık ortada dostlar…
Farkındaysan artık süpriz haber vs sormuyorum nasılsa hepsini iç ediyor halkalıda proje ruhsati gelmeli artik 1 yıl oldu yafSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında bu sene için sürprizlerle dolu olabileceğini tahmin etmiştim , olması gerekenler olmuyor , ama akılda olmayan yerler işler alınıyor . Daha 1-2 ufak süpriz daha bekliyorum senenin son çeyreğine merdiven dayamış olmamıza mütevellit. Sonrasında ya nasip …
Ama özaksa koy sepete uzun yıllar devam edeceğe benzer, hep bir sürpriz hep bir heyecan…
Adrenalin yaşarken para kazanmak işte özakın vizyonu :)
Ahmet patron ve ekibi ister kabul edelim ister kabul etmeyelim bu şirketi profesyonelce yönetmektedirler. Her hareketi 10 defa düşünüp 1 kere aksiyon almaktadırlar . Dünyada ve Türkiye’de ekonomik şartlar an be an değişirken kılı kırk yararak kararlar alıp gerektiğinde anında rotayı çevirmektedirler .
Mesela tekfenden alınan ruhsatı hazır, satışı kolay olan proje . 700 küsür para verildi cepten değil mi ? Hayır verilmedi tabiki, Temmuz sonunda 600 milyonluk kredi alınmıştı işletme kredisi, ordan finanse edildi. Hem de ilk yılı ödemesiz çalkantılı geçmesi çok muhtemel ilk yılı…
Bunun gibi birçok şey var , Herşeyi benden beklemeyin sağa bakın sola bakın dijital dünyadayız 😉
Birde tahtasıyla uğraşmasa başımıza taç yapıcaz ama aması var işte artık selbest bırakmalı ki bu guzellikler hisse fiyatına yansımalı... 0.50 pd olmamalı ayıptır SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de not olarak daha düşeyim buraya ,önceki mesajlarımda bahsettiğim 1-2 küçük süprizlerden bahsedeyim hafta sonu müsaitken.
Projelerin içerikleri beklenenlerden farklı olacak sadece bunu söyleyeyim 😉
Selâmımızı söyle asla satmayacakmış de o beni biliyor eminim....SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahlaakk amedd ahlak...
10 sefer düşünüp 1 kere hareket eden ameed.. 5 milyon lotu 5 liradan sanırım 100 sefer düşünüp sattı kiiii 21.5 a gitti. Normal! bir durumda patron hisse satınca (gerçek manada sattı ise! ahlaklı biri ise!) hisse fiyatı aşağı gelir...Ahlakkk amedd ahlakkk...
Arkadaşlar bendede var bu hissede ancak bu Ahmet hisse alıp sattiginda bildirim yapma zorunluluğu yokmu.
Şayet başkasının üzerine olan hissede yapıyorsa neden yapsın zaten yüzde 75 kendinde değermi bunu yapmaya.
Şayet bunu yapıyorsa senelerdir aynı şey yazılıyor yüzde 20 daha toplaması veya taplatmasi zor değildir.
95 oluncada kottan çıkardı.
Fiyat düşük iken gönüllü çağrı yaparakta hisse alabilirdi.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Batik şirket fiyatlamasi yapılıyor buna katıldığimida beyan ediyorum.
Yy.tv.degikdir.
Sagliklar
Evet batık şirket fiyatlaması yapılıyor,gelecek beklentisi değil mevcut bilanço bile fiyatlanmadı yarı fiyatında,tahta yapıcılar bunu nasıl başarıyor hayret..Sisli,belirsiz gelecek beklentileri olan pek çök hissede akıldışı yüksek fiyatlamalar peşinde sürüklenirken,gelecek beklentileri açıkça görünen Ozkgy ki mevcut projeler tamamlandığında garanti getirili bir dev olacak,hala ky ilgisi yoksunu..Yatırımcı olmayıp kısa vade peşinde koşmamız,finansal okur yazarlık düzeyimiz tahta yapıcıların algı oluşturmasını kolaylaştırıyor.
Beşiktaşa butik bir otel rezidans ve 216 tarzı awm yaparmi belki yapar [emoji6]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%98 oldu o kottan çıkma.. Öyle bir niyeti varsa hırsızlığının tescilidir. Ben şirketi halka açtım, finansmanını bedava yaptım, işim bitti, ben kaçar demek arsızlığını kanıtlar. Beklenir mi? Pirhana doyumsuz ve aç olunca niye olmasın..Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Tekfen hazır projeyi niye özak’a sattı acaba?
Kaymak kollestrol yapar korkusuyla,
“Biz kaymak sevmeyiz, alın kaymağı siz yiyin” mi dediler?....
Varsayımla ne kadar çok yazmışsınız millet vergi avantajı için halka acilmaya çalışırken uyanık amed neden çıksın keşke çıksa adil bir değerleme stoklar dahil üzerinede spk uygun göreceği bir yüzde ilave edilir çıkar gyo lar varlık şirketleridir başka hisselerle karşılaştırmayın
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumu bile öldürmüşsün ciğerinden yan amed [emoji849]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahlak amed ahlakkk....
Ne saçmalamışsınız ya gece ne kottan çıkması adam elinde ki fazla lotları boca ederken milletin üzerine. Bu hissede sıkıntı elde ki sıfıra yakın maaliyeti bol lotun olması. %98 i bırak %90 i bile bulamaz vampir almak için. Bu hisseye sağlam Bi Flow ( para akımı ) lazım şöyle 250-300 Milyon TL kadar. Sonra oda mücadeleden vazgeçer. Bu Flowda ancak bist 100 e dahil olursa onlardan gelir 25 Eylül civarında endeks değişiklikleri açıklanacak bilanço kapanışı var bu tarihlere dikkat. Bist 100 e girmeden bu kağıtta sert hareketler ötelenebilir ama elinde sonunda gidecek Ytd.
Bence patron malı elimize vermek için 6 aylık değerleme yaparak hisse ucuz algısı oluşturdu.Bilanço ile beraber yaklasık 20 milyon lotu
yatırım fonları şemsiyesi altında gelene geçene dağıttı.Toparlanması zaman alacak gibi.Olumlu haber gelmesi nerdeyse imkansız çünkü hikayeyei yazan-oynayan ve yöneten kendisi.Bu tahta benım zamanım bol , acelem yok ,sinirlerim sağlam diyen yatırımcıların yeri.Yoksa hergün söver her gün ağlarız burada ve sonunda pes ederiz.
Ahlak ameddd ahlak.
%70 ini verdim %30 la devam. Az sabret %70 x 2 olarak geri dönecem...