Sayfa 489/610 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Ahlaakk amedd ahlak...

Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....

2. 10 sefer düşünüp 1 kere hareket eden ameed.. 5 milyon lotu 5 liradan sanırım 100 sefer düşünüp sattı kiiii 21.5 a gitti. Normal! bir durumda patron hisse satınca (gerçek manada sattı ise! ahlaklı biri ise!) hisse fiyatı aşağı gelir...Ahlakkk amedd ahlakkk...

Arkadaşlar bendede var bu hissede ancak bu Ahmet hisse alıp sattiginda bildirim yapma zorunluluğu yokmu.
    Şayet başkasının üzerine olan hissede yapıyorsa neden yapsın zaten yüzde 75 kendinde değermi bunu yapmaya.
    Şayet bunu yapıyorsa senelerdir aynı şey yazılıyor yüzde 20 daha toplaması veya taplatmasi zor değildir.
    95 oluncada kottan çıkardı.
    Fiyat düşük iken gönüllü çağrı yaparakta hisse alabilirdi.
    Yorumlarınızı bekliyorum.
    Batik şirket fiyatlamasi yapılıyor buna katıldığimida beyan ediyorum.
    Yy.tv.degikdir.
    Sagliklar

4. Evet batık şirket fiyatlaması yapılıyor,gelecek beklentisi değil mevcut bilanço bile fiyatlanmadı yarı fiyatında,tahta yapıcılar bunu nasıl başarıyor hayret..Sisli,belirsiz gelecek beklentileri olan pek çök hissede akıldışı yüksek fiyatlamalar peşinde sürüklenirken,gelecek beklentileri açıkça görünen Ozkgy ki mevcut projeler tamamlandığında garanti getirili bir dev olacak,hala ky ilgisi yoksunu..Yatırımcı olmayıp kısa vade peşinde koşmamız,finansal okur yazarlık düzeyimiz tahta yapıcıların algı oluşturmasını kolaylaştırıyor.

Beşiktaşa butik bir otel rezidans ve 216 tarzı awm yaparmi belki yapar [emoji6]
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Bir de not olarak daha düşeyim buraya ,önceki mesajlarımda bahsettiğim 1-2 küçük süprizlerden bahsedeyim hafta sonu müsaitken.
    Projelerin içerikleri beklenenlerden farklı olacak sadece bunu söyleyeyim [emoji6]
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

6. %98 oldu o kottan çıkma.. Öyle bir niyeti varsa hırsızlığının tescilidir. Ben şirketi halka açtım, finansmanını bedava yaptım, işim bitti, ben kaçar demek arsızlığını kanıtlar. Beklenir mi? Pirhana doyumsuz ve aç olunca niye olmasın..
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bendede var bu hissede ancak bu Ahmet hisse alıp sattiginda bildirim yapma zorunluluğu yokmu.
    Şayet başkasının üzerine olan hissede yapıyorsa neden yapsın zaten yüzde 75 kendinde değermi bunu yapmaya.
    Şayet bunu yapıyorsa senelerdir aynı şey yazılıyor yüzde 20 daha toplaması veya taplatmasi zor değildir.
    95 oluncada kottan çıkardı.
    Fiyat düşük iken gönüllü çağrı yaparakta hisse alabilirdi.
    Yorumlarınızı bekliyorum.
    Batik şirket fiyatlamasi yapılıyor buna katıldığimida beyan ediyorum.
    Yy.tv.degikdir.
    Sagliklar

Tekfen hazır projeyi niye özak’a sattı acaba?
    Kaymak kollestrol yapar korkusuyla,
    “Biz kaymak sevmeyiz, alın kaymağı siz yiyin” mi dediler?....

Alıntı Originally Posted by Gol Kralı Yazıyı Oku
    %98 oldu o kottan çıkma.. Öyle bir niyeti varsa hırsızlığının tescilidir. Ben şirketi halka açtım, finansmanını bedava yaptım, işim bitti, ben kaçar demek arsızlığını kanıtlar. Beklenir mi? Pirhana doyumsuz ve aç olunca niye olmasın..

Yüzde 95 yeterli onu bulursa sorun farklı şekilde
    98 olursa farklı sekikde çıkıyor.
    Yüzde 95 ile çıkan izocam surecini incelerseniz olay daha net anlaşılır.
    Yy.tv.degildir.
    Sagliklar

Sayfa 489/610 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •