milletde gelip buralarda ağlıyor
bütün acemi borsacıalr buraya yığılmış
Printable View
var var teknik ..bu volatil ortamda çok da güvenmemek lazım ...burda kılı kırk yaran arkadaşlar kadar olmasa da bakıyoruz tekniğe
burda kimsenin yorumuyla işlem yapan olacağınıda sanmıyorum ..hepsi cin gibi
öngörü diyelim ..çuvallama ihtimali herzaman var ..teknikçiler içinde geçerli
Bugün bilançolara bağlı işlemler var gibi.
Öğleden sonra veri varmış, ondan sonra hareketlilik olabilir bence.
https://i.hizliresim.com/aeqkqce.jpg
Hisse vadelilerde durum
https://i.hizliresim.com/9x4neer.jpg
çağrı dediğinde tukaş alıp taşıdıydık acık.
23 liralara kadar gitmişti
kaat 11 e inmiş. bugün de dip.
yok artık lebron ceyms.
Çağrının büsküütü iyi bu sıralar
Koçu kim satıyor? Tesekkurler.
malı satıp dolara geçmek için son gün...
Hatalı gönderi
Yeğenim özel okulda okuyor.Tabi çocuklarda siyasete bulaşmışlar...Evden haber veriyorlar..:)
Babası esnaf olan,galerici,müteahhit vs...bunların hepsi AKP yi destekliyormuş..Onlar giderse babamın işi azalır vs...diyorlarmış..
Ama sabit ücretliler Muhalefeti destekliyor..Kimse bana son MODELLE esnaf zarar atti demesin..ESNAF, ENAG GİBİ zam yaptı..%120 ama sabit ücretli %50 aldı(tuik)..esnaf krallar gibi...Ha kıyıda köşede kalan esnafa demiyorum..
Bunu 2 yıl yaparsan nufusun en zengin %20 sinin pastadan aldığı pay artar..zaten rakamlar bunu söyledi...
İstenirse ARABADAKİ spekulasyonu engellenir mi..elbette..Ama birileri istemiyor...
-Alınan araba hiç bir sebeple 12- 18 ay boyunca satılamaz...şeklinde yönetmelik olsa...
-Avrupadan 2. el ithal araba alabilme yönetmelik-kanun çıksa...3-5 yıllık tertemiz arabalar varmış..
Herkes 2. el işi ile uğraşıyor..emekli asker-öğretmen...400 k ya alıp 450 k ya satıyor..
AMA KRİTİK YERLERDE OLANLAR bunu ister mi?...Güçlü eller, inşaat-galeri-araba işine yakındır.Orada para çok...
ÇAĞIN OLAYI-ÇILGIN PROJE; KANAL İSTANBULU seçim vaatlerinde gören oldu mu?:)
Temel de atılmıştı..Neden işlenmiyor..?
Muharrem İNCE'nin o fotoları ne yahu??:)
Mükemmel yorum etrafımda çok memur var hepsi bitik durumda sabit ücretliler ölsün zengin daha zengin olsun modunda yönetilen bir ülkede eğitim, sağlık vb kamu hizmetlerin iyi olması ne kadar mümkün..Kamu işçileri ile memurlar arası bile uçurum var okuldaki paspas çeken hizmetli öğretmenden yüksek maaş alırsa. Hastanedeki temizlikçi hemşireler fazla alırsa işler ona göre olur..
Bizim ülkemizde bu seçim zamanları çıkan ifsalar iğrenç. Milimetrik hesaplar yapılıyor lanet olsun. Halkın kafasını degistirmedikten donra "ki okumuşu bile cahil ben dahil" siyasetçi değiştirsen ne olur. bir çoban gelir diğeri gider. Bu ülkeden cacık olmaz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/Ali_Yesilda/stat...38003184971778
ayağındaki bene bakmalı:)
istihbarattan bir grup cevheri ve yeşildağı kullanıyormuş.. kimbilir daha neler neler var??
kalırsa ne olacak abi?
insanlar 15 gün sonra bir oy daha verecek.
mayışlara belki zam gelir falan.
çok da bişi olmaz.
seçmen kararını vermiştir artık şu saatten sonra karar değişmez.
anketçiler nasıl hala kararsız buluyor bilmiyorum.
benim etrafımda kararsız kimse yok sizin etrafınızda var mı?
bence millet ittifakı seçimi kazanırsa seçim kanununu değiştirmesi lazım mutlaka. çifte vatandaşlar, Türkiye'de yılda 6 aydan daha kısa bulunanlar oy kullanamamalı, vatandaşlık alanlar minimum 5 yıl oy kullanamamalı.
illerin vekil sayıları da bence tek başına nüfusa göre değil nüfus+ülke ekonomisindeki sıralamasına göre olmalı.o şehirden vekil çıkan kişi de şehrinin vekil sayısını yani temsil gücünü yükseltmek için seçim bölgesinin ekonomisini büyütmek için çalışmalı.
bence seçim net olarak RTE ve Kılıçdaroğlu arasında. Hiç diğer adaylar bile olmamalıydı. Kazanan net bir şekilde kazanıp ülkeyi yönetmeli. Diğerleri de sonuç ne çıkarsa çıksın saygı duymalı.İnce ve Oğan'ın CB seçilmeleri zaten imkansız. Diyelimki seçildiler, kadroları belli mi? Kime görev verecekleri belli mi? Bu seçimde kusura bakmasınlar ama tavşan aday durumundalar.
Kchol de feci silkeliyorlar..
bu sistemde az oyu olanlar çok kıymetli.
adını duymadığım partyleri bu sistemle birlikte duydum.
bu adamlar da yüzde 2 de alsalar yüzde 3 de alsalar 2.tura kalırsa gayet de çok önemli bir pozisyona gelecekler.
kimi destekleyecekleri önemli olacak.
belki de destek karşılığı makam isteyecekler.
bunların hepsi olabilir.
ortada çok abes bir durum yok. demokrasi büle bişi.
Bu gün çarşamba...DOLAR almak -HALKA ARZ-SEÇİM ÖNCESİ nakit için (SATIŞ YAPAMAK) son saatler...
Akşam pazarı olursa 2 kilo alırım...
Geçen seçimlerde SMS geldi şu partiye verin diye, sonra başka SMS geldi diğer partiye verin şeklinde söylemler vardı. Tarikatlar, cemaatler, oluşumlar vs SMS ile bilgilendirme yapıyor olabilir.
Bana kalsa muhalefet 3 aday gösterip ikinci turda en kuvvetliyi desteklemeliydi, iktidarın sevdiği aday çıkarıldı. Şu anki 2 aday bence iktidara yarıyor.
küçük partiler %3'ü geçerse hazine yardımı alacak. 2024 yerel seçimlerine daha iyi imkanlarla girecek.
başka planları daha varsa bilemem.
Ne kadar hazine yardımı geliyor, 24 parti seçime giriyormuş
Çok değil mi yahu