Sayfa 488/1005 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Temettü de dağıtmaya başlarsa şirket borsada ön plana çıkabilir
    önce yatrımcıya güven getirmesi gerekir...

50 liraya çıkıp sonra 25 liraya düşmekle olmaz o işler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Viop L

Hatalı gönderi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yeğenim özel okulda okuyor.Tabi çocuklarda siyasete bulaşmışlar...Evden haber veriyorlar..

Babası esnaf olan,galerici,müteahhit vs...bunların hepsi AKP yi destekliyormuş..Onlar giderse babamın işi azalır vs...diyorlarmış..

Ama sabit ücretliler Muhalefeti destekliyor..Kimse bana son MODELLE esnaf zarar atti demesin..ESNAF, ENAG GİBİ zam yaptı..%120 ama sabit ücretli %50 aldı(tuik)..esnaf krallar gibi...Ha kıyıda köşede kalan esnafa demiyorum..

Bunu 2 yıl yaparsan nufusun en zengin %20 sinin pastadan aldığı pay artar..zaten rakamlar bunu söyledi...
    Son düzenleme : ABKA; 10-05-2023 saat: 13:23.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İstenirse ARABADAKİ spekulasyonu engellenir mi..elbette..Ama birileri istemiyor...

-Alınan araba hiç bir sebeple 12- 18 ay boyunca satılamaz...şeklinde yönetmelik olsa...

-Avrupadan 2. el ithal araba alabilme yönetmelik-kanun çıksa...3-5 yıllık tertemiz arabalar varmış..

Herkes 2. el işi ile uğraşıyor..emekli asker-öğretmen...400 k ya alıp 450 k ya satıyor..

AMA KRİTİK YERLERDE OLANLAR bunu ister mi?...Güçlü eller, inşaat-galeri-araba işine yakındır.Orada para çok...
    Son düzenleme : ABKA; 10-05-2023 saat: 13:31.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ÇAĞIN OLAYI-ÇILGIN PROJE; KANAL İSTANBULU seçim vaatlerinde gören oldu mu?

Temel de atılmıştı..Neden işlenmiyor..?

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yeğenim özel okulda okuyor.Tabi çocuklarda siyasete bulaşmışlar...Evden haber veriyorlar..

Babası esnaf olan,galerici,müteahhit vs...bunların hepsi AKP yi destekliyormuş..Onlar giderse babamın işi azalır vs...diyorlarmış..

Ama sabit ücretliler Muhalefeti destekliyor..Kimse bana son MODELLE esnaf zarar atti demesin..ESNAF, ENAG GİBİ zam yaptı..%120 ama sabit ücretli %50 aldı(tuik)..esnaf krallar gibi...Ha kıyıda köşede kalan esnafa demiyorum..

Bunu 2 yıl yaparsan nufusun en zengin %20 sinin pastadan aldığı pay artar..zaten rakamlar bunu söyledi...
    %100 doğru dediğin. Esnaf bu süreçten zenginliğine zenginlik katarken ücretli orta sınıf cidden eridi gelir olarak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

10 numara zekice yorum...

yeni ekonomik model fakirden alıp zengine verme üzerine kurulu...

tuzum kuruydu şimdi kup kuru oldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kimse bana son MODELLE esnaf zarar atti demesin..ESNAF, ENAG GİBİ zam yaptı..%120 ama sabit ücretli %50 aldı(tuik)..esnaf krallar gibi...Ha kıyıda köşede kalan esnafa demiyorum..
    Dükkanında mal tutabilen esnaf kazançlı çıktı.

Şu an kazançlı olan bir kesim de hayvancılık yapanlar. muazzam fiyatlar dönüyor piyasada. Hem süt hem et kazanıyor.

Sayfa 488/1005 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •