güzel bir bilanço gelecek sanırım
oldukça hareketli bir gün oldu
Printable View
güzel bir bilanço gelecek sanırım
oldukça hareketli bir gün oldu
290 milyon ciro 20 milyon kar
bütün yıl boyunca bir arpa boyu yol alınamamış
bu nasıl iş yahu
bir de kısa vadeli borçlar kalemini büyütmüşler
benim için büyük fiyasko
enteresan güzel bir gün oldu
taaa en başa dönmüş olmak üzücü !
ortada ne hacim var , ne birşey var ?
yazık ! hareketli geçen 1 haftalık takas
kim karda bu işte anlamadım gitti
https://i.hizliresim.com/7mlk9a4.jpg
Evet. Sadece iki hafta sonra
DOGUB : 19.90
BERKOSAN : 9.15
Yani fark daha acık.. O kadar cok küfür hakaret beddua , dahası ah aliyorlarki ; nasil baslarini rahatlikla yastiga koyuyorlar ? Nasil bogazlarindan bu kadar haram lokma giriyor ? Nasıl es dost evlatlarının yüzüne bakabiliyorlar piskin piskin ?
Hayatları YALAN HİLÉ HARAM SAHTEKARLIK ...üzerine ! KARAKTER , AHLAK edinilmiş ne desen fayda vermez bu gibilere..
Gecen iki yılda da sirket satilacagı yalani ile bu yilda norvecli sirket yalanı ile hissede manipülasyon haram kazanç insanlar üzerinden...Fazla birsey yazmayada gerek yok artık.. Allah bu millete ülkeye bir daha boyle acilar felaketler gostermesin..Ramazan ayı hürmetine..nurundan ilminden feyzinden uzerimize bolca ihsan etsin..Haddi asanlardan ileri gidenlerden etmesin..Döndursün...MÜNAFIKLIKTAN , FITNE FESATCILIKTAN , KOGUCULUKTAN , HILEKARLIKTAN , TARTIDA HILE YAPMADAN , NANKÖRLUKTEN , IFTIRA ATMAKTAN , HAMD VE SÜKURSUZLUKTEN , HARAMDAN ! Bizi kurtarsin ve temize cıkarsın ..Hidayet ile insallah..
DOGUB aldı başını gitti. Aradaki fark son yazılandan sonra yaklasık 3 katına cıktı. Oysaki kentsel dönüşüm projeleri bütün hızıyla ulke genelinde devam etmekteyken.
Özellikle de istanbulda harıl harıl cok büyuk oranda kentsel dönüşüm projeleri ve yapılanmalar devam ederken..BERKOSAN ın bu bölgelerin hemen dibinde 2 tane fabrikası ve lojistik fiyat avantajı varken sirketin hisselerinin bu kadar düşuk seyretmesi ve fiyatlamaması hic reel degil !
Akıl sahipleri piyasa aktorleri ve az biraz bilgisi olanlarda bunları cok iyi biliyorda...Bir korku güvensizlik...Artık fazla birsey yazmayada gerek bırakmıyor. Ytd
Evet. Cok güzel gelen bir ilk ceyrek bilancosu ile etkisini gormeye baslıyoruz. Artarakta devam edecektir bu iyilesme insallah..
Bu haliyle bile cift rakamlarda olması gerekiyor hissenin fiyatının..piyasa yakinda fiyatlayacaktir bu olumlu bilancoyu ve sirketin gelecek potansiyelini..ytd
Su DOGUB u gordukce bu fiyatlamaya dayanmak elde degil ! Sermayesi muhtesem gelen 3 aylik kârı fabrikaları ihracatı ve muhtesem bir ic pazar payı ciro ve hasilat artısı yeniden degerleme ve buyume beklentisi ile BERKOSAN ın fiyat olarak DOGUB u 3 e katlaması gerekirken DOGUB , BERKOSAN ı 3 e katliyor. Olacak sey degil ! Nerde bu piyasa aktorleri sarraf yatirimcilar fon yoneticileri ? ..Ille spek mi gerekiyor ? Elbet kesfedilecek bu potansiyel ..Hak ettigi degerlere BERKOSAN da.. yakindir..izleyip gorecegiz. Ytd
2023 yilı ilk ceyrek buyumesi yaklasık % 4 geldi. BERKOSAN ı ilgilendiren tarafı bunun yaklasik % 12 sinin hizmetler % 5 inin de İNSAAT sektörunde olması. Hizmetler sektorunde de tuketim kaleminde..BERKOSAN Insaatta ozellikle kentsel donusumle ve yalitıma verilen tesviklerle onemli bir ciro ve hasılata ve yine hizmetlerde de özellikle yasam malzemeleri satisiyla ihracat dışında ic pazarda yıl boyu surebilecek yuksek ciro ve hasilat artislarina neden olacaktır.
Bu durumda gelecek 6...9...ve de özellikle 12 aylik bilancolarda yuksek kâr artislarina neden olacaktir.
Yine bugünlerde Tekirdag sarayda Berkosan ın bir arsa satisı soylentileri var..Teyit edilmeli yada varsa boyle birsey sirketten acıklama yapilmali.
Ayrıca Berkosan sirketi gecmiste TOPLU KONUT IDARESI , AGAOGLU GRUP ve SUR YAPI gibi firmalarla is yapmıs. Bugünde acaba EMLAK KONUT , SUR YAPI ... ya da benzeri gruplarla is iliskisi var mi ? Ya da hangi grup ve sirketlerle ? Bu konuda da bir bilgi acıklama iyi olacaktir. Yıne Paritedeki artista ihracat kaleminde kâr artısına ve maliyet düsusune sebep olacaktir.
2023 yili sanki de BERKOSAN icin karlilik büyume ve atilim yili olacaktır. Sabirla izleyip gorecegiz insallah..ytd
Berkosan da bu yıl dıs talepteki artışla birlikte ic talep patlaması ve bunun hasilata ciroya ve kâra etkisi yüksek oranda olacak gibi görünüyor...sürpriz bilancolar gorecegiz insallah bu yıl..Ayrıca degerleme artisı , satın alma , ortaklik yeni sermaye artisı gibi ihtimallerde her an..ytd
Kimse okumaz ama tahta bayaa altta kalmış be yaa.
Areketlendirmek lazım.
Verileri gayet iyi. Biraz alalım bakalım. Sermayesi düşük, halka açıklığı az. Tam yemelik...Tek handikap alt pazarda olması ama 3-5 işlemle ana pazara çıkarırız sıkıntı yok...:p
Piyasa oyuncuları bu tip kağıtları çok seviyor bugünlerde...
https://i.hizliresim.com/ilfnpmt.PNG
Geçen yıl 3 ncü çeyrek hasılatı 80 milyon Tl. Bu yıl 180 milyon Tl. Borçlar azalmış. Yeni makineler faaliyete geçmiş. Yabancı ortak eli kulağında...Daha ne olsun...:)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1198418Alıntı:
Mevcutdurum itibariyle, Skumteck S.A firmasının yönetiminin yeniden yapılanma süreci tamamlanmış olup, bahse konu iyi niyet anlaşması kapsamında ki yatırım kararı, Şirketin 2022 yıl sonu ve 2023 yılı altı aylık bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarının tarafımıza iletilmesini takiben 2024 Yılı ilk çeyreği içerisinde tamamlanacaktır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1216533
Bu havada bu performans...Not ettik...:)
Güzel silkelediler. Sıkıntı yok, devam. Çok ucuz. YTD
:) içtimaya geldim sayin Hissedarxd. Hersey kontrol altindadir umarim?
Grafiği bozmayalım abiler. Bu kadar emek...:(
Değerleme farkından 150 milyon Tl gelecek. Ona göre...:)Alıntı:
Şirketimizin aktifinde yer alan gayrimenkullerin yeniden değerlendirilmesine yönelik Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından yapılmış ve 01.12.2023 tarihinde tarafımıza teslim edilmiştir. Değerleme Konusu gayrimenkullere ilişkin değerleme raporları ekte yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1221700
https://i.hizliresim.com/a75ab5t.jpg
Hacim iyice düştü. Tahta sığ olduğu için tekniğin de fazla önemi kalmadı ancak bulunsun.
https://i.hizliresim.com/pks9b9p.PNG
İlk 3 alıcının ortalaması epey yukarıda kaldı. Bakalım tahtacı abilerimiz ne der bu işe...:)
Ana Pazar hayırlı olsun. Söz verdik mi tutarız...:)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1225936
Ana pazarda işlem görmesine 6 iş günü kaldı. Robotlar devreye girer o zaman...
Ama bunu böyle kasarsanız, birileri de gelir alırsa...Suç sizde kusura bakmayın sayın abiler...:)
söylemesi ayıp elimde çok değer verdiğim atatp ve kocaer hisselerim vardı yalnız geçen hafta bir ihtiyacım için bir kenara biraz nakit ayırmıştım...ayırdığım bu nakitten kardeşime biraz borç verince planlarım alt üst oldu...ben de kalan nakitim ile bu hisseyi almaya karar verdim...işin ilginç yanı iki hafta önce bazı yakın akrabalarıma da bu hisseden 23-24 aralıklarından almıştım....
bu hisseyi beğeniyorum...küçük bir civ civ gibi...sermayesi sadece 31 milyon...buna karşılık büyüme hedefi olan ve bunu da başarabilen bir şirket...
ben akrabalarıma alırken brksn gözaltı pazarında idi...aradan bir süre geçtikten sonra ana pazara geçtiği kap haberi düştü...alınıp büyütülecek bir hisse olarak görüyorum...tabi ilerde de güzel bir tavuk olduğunda kesilip afiyet ile yenilebilir...
Selam keko üstadım.:)
Valla biz şirketin kıymetini biliyoruz da tahtacı abilerimiz ile aynı görüşte değiliz sanki. Dediğiniz gibi pırıl pırıl bir şirket, sektörü önümüzdeki dönemde iyice canlanacak ki, faiz artırımlarının hemen her yerde sonu gelmek üzere. Hükümetler el mecbur bu sıkılaşmaya bir yerde dur diyecek. Şu dönemde bile hasılat ve kâr gayet iyi durumda iken para biraz bollaşmaya başladığında hele ki Avrupa bağlantısı ile çok daha iyi performans gösterecektir diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun.
evet svg Erdal, bu kadar karışık çizgi ne anlatıyor diyorsun..
yeşil beyaz eşir değerde ve trend devam ediyor.. ammaaa onunda şartı var bar bu ikilinin üzerinde olaması gerekir.. 2 renk ayrılırsa birleşmesi zor olur..
yuvarlak içine aldığım 3 indikatör ise şöyle diyor.. yükselişe devam edeceksen (16 no sarı 24.30 üzerine çıkmalısın..
20.70 pembe test edilmiş.. ve kırmızı ile pembe arası kapanmış.. kırmızı üzeri güzel pembe altı üzer
pembe altı kapanışlarda ise 1. ve 2 bölge destekleri aktif olur..
pek iç açıcı olmadı ama çzigilerin dili böyle.. kendine iyi bak..selamlar...
https://i.hizliresim.com/ptxp4c3.png
FED faiz artirmayi yapmıyor önümüzdeki yılda faiz düşürecek buda demir celik,bakır ve altın sektörünü olumlu etkileyecek..yani tam da konjoktoru arkasına alacak..bir de katma değeri yüksek ürün satışları artıyor..tüm bunlar kocaeri olumlu etkileyecektir..bu yüzden de tam da en iyi günlerini yaşamak üzereyken ben onu satmam..ama acil bir ihtiyacım olursa ihtiyacımi karşılayacak kadar satabilirim ki buda normaldir..
İnsanın acil ihtiyacı olursa her yatırımcı mecburen elindeki hisselerinden bir miktarini satmak zorunda kalır..
Burası BRKSN başlığı, mesajı yanlış yere yazdınız Sn. keko
Erdal seninkiler çok hızlı çıktı 19.03 19.10 test edildi olarak kabul ediyorum..24.30 artık çöp oldu.. 21.10 kırmızı adam olacak çocuk
kahve 20.34 sınav yeri.. sarı kırıldımı 2. bölge aktif olur.. kendine iyi bak..
https://i.hizliresim.com/qwxxgpd.png
Kentsel dönüşüm yasası nedir?
"Kentsel Dönüşüm Kanunu" olarak bilinen Kanun, afet riski altındaki alanlar ile bu alanlar dışındaki riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde sağlıklı ve güvenli yaşama çevreleri oluşturmak için iyileştirme, tasfiye ve yenilemelere dair usul ve esasları düzenlemektedir.
Kentsel dönüşüm yasası içeriğinde neler var?
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, dün Meclis'e sunulan teklife ilişkin düzenlediği basın toplantısında, ülke genelinde bulunan 36 milyon bağımsız bölümden 6 milyonunun riskli olduğunu, 2 milyonunun ise acil dönüştürülmesi gerektiğini söyledi. Teklifin bir sonraki hafta Genel Kurul'a geleceğini söyleyen Güler, "Ülkemizi afetlere dirençli hale getirmek için tek çare kentsel dönüşümü hızlandırmak" diye konuştu.
...
Şu gelişme, ilk olarak çimentoları hareketlendirdi. Henüz BRKSN tahtacıları sayın abilerimiz konuyu anlamadılar... Gelene geçene hem de bu fiyatlardan vermek kolay, illaki alıcısı olur; bakalım bu verdiklerinizi geri nasıl alacaksınız yiğitlerim...:)
Alıntı:
Mevcut durum itibariyle, Skumteck S.A firmasının yönetiminin yeniden yapılanma süreci tamamlanmış olup, bahse konu iyi niyet anlaşması kapsamında ki yatırım kararı, Şirketin 2022 yıl sonu ve 2023 yılı altı aylık bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarının tarafımıza iletilmesini takiben 2024 Yılı ilk çeyreği içerisinde tamamlanacaktır. Sürece ilişkin gelişmeler hakkında bilgilendirme ve açıklamalar yapılacaktır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1216533
Adamlar akıllı...Skumteck S.A firması nerede Norveç'te. Bir çoğumuz bilmeyiz ancak Norveç petrol rezervi açısından Dünya 18 ncisi ve üretim maliyeti devlet teşvikleri vs nedeniyle son derece uygun...Alıntı:
Berkosan A.Ş., bünyesindeki 6 farklı markasıyla; inşaat, otomotiv, ambalaj, tesisat, ayakkabı ve çanta gibi sektörlerin önde gelen kuruluşlarına Düz Bağlı Polietilen, Polipropilen ve Çapraz Bağlı Polietien Köpük kategorilerinde ürünler geliştirmektedir.
Peki, BRKSN'ın ürettiği malzemelerin hammaddesi nedir: PETROL !...Türkiye gibi "demokratik" bir ülkede yıllarca bürokratik işlemler, yatırım süreci ve maliyeti gibi tırışkadan geçecek süreleri bir kalemde geçip hazır fabrikadan üretecek sonra TR'de satacak...
Geleceğin SASA'sı gibi görüyorum bu şirketi...YTD
Ortak olduk, Rabbim utandırmasın. Tüm ortaklara bol kazançlar.