Arama sonucu : 7073 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şirketimizin aktifinde yer alan gayrimenkullerin yeniden değerlendirilmesine yönelik Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından yapılmış ve 01.12.2023 tarihinde tarafımıza teslim edilmiştir. Değerleme Konusu gayrimenkullere ilişkin değerleme raporları ekte yer almaktadır.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1221700
    Değerleme farkından 150 milyon Tl gelecek. Ona göre...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Unutmayalım...Güzel fırsat verdi abilerimiz. Kendilerine teşekkür ediyorum...YTD

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    dostum iki değerlemenin toplamı 261 milyon tl yapıyor...bilançoda binalar 97 milyon ,duran varlıklar ise 128 milyon görünüyor...binalara göre değerlendirirsek 164 milyon değerleme farkı ortaya çıkar...duran varlıkların tümüne göre ise değerlendirirsek 133 milyon değerleme farkı ortaya çıkıyor...acaba yanılıyor muyum ?? bu rakamı sen nasıl hesapladın acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

berkosan çeyreklerde 20-25 milyon kar yapma potansiyeline ulaşmış...yıllık kabaca 100 milyon tl kar yapma potansiyeli demektir...fk 10 bile dersek (benzer bir çok şirket 20 fk da ) 1 milyar piyasa değeri olmalı...bunu da 31 milyon ödenmiş sermayesine bölersek kabaca 32,25 tl borsa fiyatı olmalı...tabi norveçte şirket alırsa ve oradan da büyümeye başlarsa karları çok artar...

pd/dd rasyosuna göre 39 tl şu anda norveçteki şirketin olası katkısı olmadan net karına göre 32,25 tl lik ederi var...tabi benzer küçük şirketler borsada çok daha fazla değerlemeler görüyor...çünkü bu tür şirketlerin büyümeleri çok hızlı...ileride bedelsiz potansiyelleri de çok artıyor...

şirketin 100 milyon tl de döviz fazlası var...ihracat oranı yüksek bir şirket...küçük civ civ bir şirket...tam da borsacı dedenin beğendiği hisselerin cinsinden...uzun vadeli tutulması gereken bir hisse....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum iki değerlemenin toplamı 261 milyon tl yapıyor...bilançoda binalar 97 milyon ,duran varlıklar ise 128 milyon görünüyor...binalara göre değerlendirirsek 164 milyon değerleme farkı ortaya çıkar...duran varlıkların tümüne göre ise değerlendirirsek 133 milyon değerleme farkı ortaya çıkıyor...acaba yanılıyor muyum ?? bu rakamı sen nasıl hesapladın acaba ??
    Yalan yok, öyle kabaca aynı mantıkla hesaplamış ortalamasını almıştım. Senin açıklaman daha aydınlatıcı...Sadece buradan yaklaşık %500 bedelsiz potansiyeli oluşacak anlamındaydı o mesaj...Bizim millet sever bu bedelsiz işlerini...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yalan yok, öyle kabaca aynı mantıkla hesaplamış ortalamasını almıştım. Senin açıklaman daha aydınlatıcı...Sadece buradan yaklaşık %500 bedelsiz potansiyeli oluşacak anlamındaydı o mesaj...Bizim millet sever bu bedelsiz işlerini...
    küçük hisselerde öz sermaye karlılığı zaten çok yüksek olur...buda bedelsiz potansiyelini gittikçe artırır...egeen inin küçüklüğünü hiç bilmem ama bilenler borsaya ilk girdiğinde çok küçük bir şirket olduğunu yıllar geçtikçe de büyüdüğünü söylüyorlar...demek istediğim bu tür hisselerde karlılık arttıkça çok ilginç yerlere çıkma potansiyelleri oluyor...bedelsiz verdikçe bölünüyorlar..bölündükçe de tekrardan eski zirvelerine çıkıyorlar...buna borsacı dede yavrulayan şirket diyor...=)) mantık aynı mantık...gerçekten de bu tür hisseler uzunda çok kazandırabiliyor....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •