hala gözü aşağılarda ya spek sal bakalım alıcı varmı
kafama göre döndünya
Printable View
hala gözü aşağılarda ya spek sal bakalım alıcı varmı
kafama göre döndünya
Aşağı saldıkça ben alıyorum. Bir şey bekleniyor gibi. Hareketleri onu andırıyor. İyi bir haber gelsin de uçalım artık. Hayırlısı bakalım. O kadar bekledik, karşılığını alırız inşallah..
Ne yapmalıyım kardeşim satma şansımız yok.Zaten yıllardır ağaç olduk...Sonuna kadar başka çare kalmadı...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Övmüyorum, aksine en çok eleştirenlerden biriyim bu hisseyi. Zaten dipte, burdan alanın zarar etmeyeceğini düşünüyorum samimi olarak. Yaptığı ilginç hareketler, sayısız kere yukarı yaptığı halde hep aynı yere geri gelmesi bende böyle bir düşünce oluşturdu. Tabi sadece bir his ve tahmin bu, dolayısıyla yanılıyor da olabilirim. 9 aylık sonuçlar bekleniyor olabilir mesela. Çok büyük beklentiye girmemek lazım. Böyle bir algı yarattıysam özür diliyorum.
Ya hissede 7. Senedeyim maliyetim 14. 7 sene önce dolar 1,5 tl idi şimdi paramın o zamanki değerine gelmesi için 34 lu rakamları görmesi lazım şimdi arkadaş 4 lerde geziyor ya şimdiye kadar alıp satsam belki zararimi 40 kere cikarmistim ama bunu yapmadim , ben bunu yapmadim ama bu hisse de az ******** değil 7 senede hiç mi kılın kipirdamaz bu bir yatırım tavsiyesi değildir de benim gibi olanlar parmak kaldırsın lütfen
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün, gedik bir el atayım, dedi, ama elinde patladı, zararına verdi, kağıtta, dipleri süpürdü, 2.kez 4 den geri geldi, geçmesi dileğiyle
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.