Sayfa 98/360 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 777 - 784 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. hala gözü aşağılarda ya spek sal bakalım alıcı varmı

kafama göre döndünya

2. Aşağı saldıkça ben alıyorum. Bir şey bekleniyor gibi. Hareketleri onu andırıyor. İyi bir haber gelsin de uçalım artık. Hayırlısı bakalım. O kadar bekledik, karşılığını alırız inşallah..

3.  Alıntı Originally Posted by mithrandir Yazıyı Oku
    Aşağı saldıkça ben alıyorum. Bir şey bekleniyor gibi. Hareketleri onu andırıyor. İyi bir haber gelsin de uçalım artık. Hayırlısı bakalım. O kadar bekledik, karşılığını alırız inşallah..
    Kağıt düştükçe kağıdı övmek olsa olsa speğin ekmeğine yap sürmek ve kağıdı ky nın eline vermek olsa gerrk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
     Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    Kağıt düştükçe kağıdı övmek olsa olsa speğin ekmeğine yap sürmek ve kağıdı ky nın eline vermek olsa gerrk
    Ne yapmalıyım kardeşim satma şansımız yok.Zaten yıllardır ağaç olduk...Sonuna kadar başka çare kalmadı...

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Övmüyorum, aksine en çok eleştirenlerden biriyim bu hisseyi. Zaten dipte, burdan alanın zarar etmeyeceğini düşünüyorum samimi olarak. Yaptığı ilginç hareketler, sayısız kere yukarı yaptığı halde hep aynı yere geri gelmesi bende böyle bir düşünce oluşturdu. Tabi sadece bir his ve tahmin bu, dolayısıyla yanılıyor da olabilirim. 9 aylık sonuçlar bekleniyor olabilir mesela. Çok büyük beklentiye girmemek lazım. Böyle bir algı yarattıysam özür diliyorum.

6. Ya hissede 7. Senedeyim maliyetim 14. 7 sene önce dolar 1,5 tl idi şimdi paramın o zamanki değerine gelmesi için 34 lu rakamları görmesi lazım şimdi arkadaş 4 lerde geziyor ya şimdiye kadar alıp satsam belki zararimi 40 kere cikarmistim ama bunu yapmadim , ben bunu yapmadim ama bu hisse de az ******** değil 7 senede hiç mi kılın kipirdamaz bu bir yatırım tavsiyesi değildir de benim gibi olanlar parmak kaldırsın lütfen

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mithrandir Yazıyı Oku
    Övmüyorum, aksine en çok eleştirenlerden biriyim bu hisseyi. Zaten dipte, burdan alanın zarar etmeyeceğini düşünüyorum samimi olarak. Yaptığı ilginç hareketler, sayısız kere yukarı yaptığı halde hep aynı yere geri gelmesi bende böyle bir düşünce oluşturdu. Tabi sadece bir his ve tahmin bu, dolayısıyla yanılıyor da olabilirim. 9 aylık sonuçlar bekleniyor olabilir mesela. Çok büyük beklentiye girmemek lazım. Böyle bir algı yarattıysam özür diliyorum.
    Ben yanlış anlamışım arkadaşım.inşallah zararınız çukar ama burçelik bana pek sevimli gelmiyor.alanlarında niçin ısrarla aldığını anlamıyorum sonuçta 6 aylıkta zarar açıklamış

8. Bugün, gedik bir el atayım, dedi, ama elinde patladı, zararına verdi, kağıtta, dipleri süpürdü, 2.kez 4 den geri geldi, geçmesi dileğiyle

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 98/360 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •