Hocam yazdığınızı tekrar okur musunuz?
Printable View
bu normal değil mi? tabi ki dijitalde daha yüksek verecek. Dijital daha az masraflı banka için ve kullanımı arttıkça şube ve şubede çalışan sayısı azalacak gelecek o yöne doğru gitmekte. turuncu bankayı düşünün örnek olarak. Temel mantık şube işletim giderini sizinle paylaşıyor yersek :p
Bu zamana kadar yazılan çizilenden belki bir izlenim doğmuştur diye anlaşılmasını bekledim mühim değil. Geçenlerde iktidar partisinin il bilmem nesi 4 soruluk anket için aradı katılmak istemedim. Maalesef sıkılıyorum yorum bile yazılamayacak kadar işin rengi değişti. Ben gerçek adaletten özgürlükten yanayım işimiz zor. Yalnız bu seçim referandum vs. sürekli önümüze gelmesinin de kasıtlı olduğunu düşünüyorum hep aynı hedefler ama yeni bir milattan bahsediliyor.
Saygılarımla.
5.56 dan sattıklarımı 5.41ten yerine koymuştum 5.62 den çıktım seçim sonrası önce bir 5.50 bandını test edip milleti dökme ardından yukarı hareket edeceğini düşünüyorum.tutar mı bilmem sezgim bu yönde.
mevduat faizlerinde kıpırdama yok 0.5 bile artan yok bu fonlama faizi neden etkilemiyor bankaları ilginç enflasyonun altında faiz vererek dolarizasyonu nasıl engelleyecekler.
swap ısrarı piyasalara pahalıya mal oldu tahvil faizleri uçtu cds uçtu bistte tepki alımları var dolar 5.65 bandına geldi,hiç lüzum yoktu kavgaya.
Fıkradaki gibi işlem hacmi yaptık...Herkes sonuçta BOKU yese de...
Ya bankalar o kadar para kaptırdılar ..Mesela Oger Telekom vermiyorum dedi çekti gitti..TR de büyük diye bilinen gruplar biz bu borcu ödeyemeyiz falan dediler...Bu bankaların bu kadar büyük batığına rağmen hala yeterlilik rasyosu şöyleymiş falan bana inandırıcı gelmiyor...Sonuçlar ortada büyük kredi kullananlar ödeme yapmıyor ....