Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Kasim ucuncu haftaya kadar Vefam suan xtkjs altinda 3 tavan bir tanede zorlayan var masallah Digerleri de toplasa gunu iyi kapatacagiz Üstadım 10-15 gün daha gazlasalar yeter
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstadım 10-15 gün daha gazlasalar yeter Sogan cikmayaydi iyiydi
Alıntı: Originally Posted by Webster Sen bakma fuatimin abdestlendim vs dedigine Yanina odabasini da alirsa btc yi bile cokertir ikisi aynen öyle üstad 😂😂😂😂👍🏽👍🏽
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yeni bant 1420-1560. Bilanco aciklamasi bitince is biter. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hoşgeldiniz büyük üstad. Keşke ortağım foçabeyi de sizi görebilseydi…
Alıntı: Originally Posted by Webster Sogan cikmayaydi iyiydi Üstad pazartesi yüksek kurdan piyasaya para girmesi için yapılmış olabilir
Hamza the Zütbıyık diye biri peydah olmuş...
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Hamza the Zütbıyık diye biri peydah olmuş... Evet fon sayfasına yazmış bugün.:) Pirinç tarlalarındaki samuray..
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet fon sayfasına yazmış bugün.:) Pirinç tarlalarındaki samuray.. O kim ki adını sanını hiç duymadım. Akıllı biri değil kesin. Saçmalayıp duruyor Samuray... Puhahaha...