Originally Posted by Webster Kasim ucuncu haftaya kadar Vefam suan xtkjs altinda 3 tavan bir tanede zorlayan var masallah Digerleri de toplasa gunu iyi kapatacagiz Üstadım 10-15 gün daha gazlasalar yeter
Originally Posted by Pestilence Üstadım 10-15 gün daha gazlasalar yeter Sogan cikmayaydi iyiydi
Originally Posted by Webster Sen bakma fuatimin abdestlendim vs dedigine Yanina odabasini da alirsa btc yi bile cokertir ikisi aynen öyle üstad 😂😂😂😂👍🏽👍🏽
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by jmk99 Yeni bant 1420-1560. Bilanco aciklamasi bitince is biter. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hoşgeldiniz büyük üstad. Keşke ortağım foçabeyi de sizi görebilseydi…
Originally Posted by Webster Sogan cikmayaydi iyiydi Üstad pazartesi yüksek kurdan piyasaya para girmesi için yapılmış olabilir
Hamza the Zütbıyık diye biri peydah olmuş...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Hamza the Zütbıyık diye biri peydah olmuş... Evet fon sayfasına yazmış bugün. Pirinç tarlalarındaki samuray..
Originally Posted by myfinans Evet fon sayfasına yazmış bugün. Pirinç tarlalarındaki samuray.. O kim ki adını sanını hiç duymadım. Akıllı biri değil kesin. Saçmalayıp duruyor Samuray... Puhahaha...
Forum Rules
Yer İmleri