ee o zaman bir iki kere daha giderse düze çıkıyosss:yahoo:
Printable View
ee o zaman bir iki kere daha giderse düze çıkıyosss:yahoo:
EREGL TUPRS PETKM ve daha bi çok sanayi şirketi..
Deli bilançolar gelecek..
Borsa düşmezzzz..
Düşemez..
Katar badem spor dengesini iyice anlamadan poz açmayın..
Daha evvel parça parça da olsa yazdık..
Yurtdışından dolar bozdurup içeri sokulması için kurun yükseltilmesi lazım idi..
Şu an bunu yapıyorlar..
şimdi güya faizi indirip doları fışkırtıp cari fazla mı vereceğiz? yahu birisi bunlara desin kardeşim biz ham madde ithalatçısı bir ülkeyiz...sen bu mantıkla gidersen içeride satılan tüm ürünler ateş pahası olur...vatandaşın alım yapacak mecali kalmaz...
nasıl bir mantık bu ya?
faiz indirerek dolar rezervini arttıracağını mı sanıyorlar bunlar?
eee her yer yemyeşil? ulan 14.00'da ülkeye atom bombası düştü fiyatlamaası yaptınız noldu? şakaaaa mı yaptınız nedir yani?
Koç 20,52 altına salmazsa alım yeri için iyi duruyor.
Valla bıktım sana laf anlatmaktan. akp siyasal islamcı bir parti değil mi?
Şimdi sen buna hayır diyeceksin.
Zaten sorun burda.
2+2=4 değil diyen biri ile tartışıyorum şu an.
akp siyasal islamcıdır. Akp nin eksenide, tabanıda, herşeyide islamcıdır. Muhafazakar kesime hitap eden bir partidir. Muhafazakar kesimin oyları ile iktidara gelmiştir, muhafazakar kesimin oyları ile iktidarda kalmaktadır!
Her tarafa cami yapan, ülkenin bu zor zamanlarında zar zor topladığı vergiler ile gidip her yere dev camiler yapan, normal okulları kapatıp imam hatipe çeviren, "YA LAİK OLURSUN YA MÜSLÜMAN" diyen bir başkanı olan partiye ne diyelim? Siyasal hristiyan partisi mi diyelim? Siyasal yahudi partisi mi diyelim?
Bu ülke 20 yılda 50 yıl geri götürülmüştür. Ve bunu başta islamcı ve sonrasında da mhp ile milliyetçi kesim yapmıştır. Bu iktidar elbet değişecek ama hiçkimse bu yapılanları ve kimin yaptıklarını unutmasın. Geçmişte yapılan hatalar bir bir hatırlanıyor değil mi? Fırlatılan yazar kasalar, anayasalar...vs ... Herkes kimin zamanında oldu, nasıl oldu... İşte bunları ve bunları kimin yaptığınıda unutmayın! Bundan sonra bu ülkenin 2300 yılına kadar en büyük amacı LAİK olmak ve dini %100 olarak bu ülkenin yönetiminden uzak tutmak olmalıdır.
Benim yorumum zaten endeksin USD bazında dip olması sebepiyle ve bu kur artışından dolayı başta XU30 şirketleri olmak üzere TL bazında güzel karlar yazacağı için daha fazla düşme beklentisi olmadı.
Ben şahsen 1528'den longladım, bahtımızda kar almak varsa alırız. Zararsa kol keserim.
TUPRS ı takip edin..
Oradaki adam pes etmeden borsa düşmez..