Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 988/1004 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Viop XXXV

1. kolayı var 1 sıfır atalım 1 TL = 1 USD olur dakkada akıllı olun saksıyı çalıştırın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. '' Ben ekonomistim'' diyen reisin ''telkini'' ile bu adımın atıldığı belli. Bakın şimdi enflasyon nasıl düşecek..

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Neyse mb yıl sonuna kadar fazla incitmeyeceğim demiş. Bundan sonrakiler düşük olabilir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    döviz ile aldıkları krediler?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Buradan bakarsan hata edersin.Senin tabirinle havaslar(bence milleti hakir görmeye alışık - çakma laikler) in tüm güçleriyle yönettiği 2002 evveli altın yıllar mıydı?

krizler silsilesini yaşayan nesil hatırlar.TOROS-HENDEK üçgeni 17.000 faili mechuller ve havada uçuşan anayasalar..3 ayda bir hükümetler..

Akp hiçbir zaman islami parti olmadı....ama ilk yıllarında halkın önündeki engelleri kaldırdı.

şunu da kabul edelim T.C TARİHİNİN EN GÜZEL EKONOMİK DEĞERLERİNİ; istişare,hukuk varken 2009/20111 de biz burada gördük.
    ABD şirketlerini batıran global kriz bizi teğet geçti..

asıl sorun işleyecek başkanlık sistemi, kişisel gayelere alet edildi.istişare-hukuk ortadan kalktı.ehil olanlar yerine eş-damat geldi..her şeye tek kişinin karar vermesi sorunların kaynağı oldu.

ha..kemal dervişin planı falan demeyin.öyle nobellik plan mıydı?.Global sermaye desteginin alınması için ve IMF hükümlerinin takibi için tayin edildi.mesele planı uygulamaktır.

Günde çalışın 18 saat alın size yks de olası derece..plan basit..önemli olan uygulamak.
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ben vermedim. Bu ülkede yaşıyorum diye onların derdini niye çekiyorum? Aynı gemideyiz...Bu kadar basit. Onlarla beraber batıyoruz...

Twitter da filan inanılmaz bir "faiz indirilmez" enerjisi oluşmuştu. Neymiş? Ortam müsait değilmiş. Siyasal islamcı ve her türlü mantıktan uzak, dini dogmalar ve siyasal kaygılar ile ülke yönetmeye çalışan bir güruh altında bağımsızlığını tümüyle kaybetmiş oyuncak bankanın faiz indirmeyeceğini düşünmek ve bunu açıklamak bana çok garip geliyor arkadaş.

20 yıldır bu ülkede yaşıyoruz. Yapmazlar, yapamazlar dediğimiz herşeyi yaptılar. 5 yaşında ki çocuğun bile o bilgi ve zekası ile yapmayacağı şeyleri yaptılar. Hala neye dayanarak faiz indirmezler diyorsunuz?

Ben tümden tahmin yapmayı bıraktım, bir daha ki toplantıda %10 a çekseler şaşırmam. Öle kanser bir yönetim bu...
    iillaki tahrik edeceksin.peki o çakma laiklerin sırtındaki para çuvalları ve 2000 den önceki rezillikler; militarist sekulerlerin işi değil miydi?

işi inanca getirmeden ,kininde boğulmadan ifade edemiyorsun değil mi?

işi tek adama getir,istersen o adam için ayin düzenle.akp yi dibe sok.....ama işi kutsala getirme..senin cenahına 100 lafım olur..

mesela şöyle diyeyim: ABDURRAHMAN DİLİPAK DER Kİ: 30 KİŞİLİK BİR AKP meclisinde bile(ilçe) namaz kılan tek kişi...sen AKP nin ne islamından bahsediyorsun...

5. Bankaları %16 dan fonlayacak merkez oh mis. Neyse 200 u tutturdum ama garantiyi tutturamadım 10 kuruş karla kapattım. Iblis vermiyor.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    maç daha yeni başladı..yeşil kaparmı endex acaba???dolarda bugun gördüğümüz yerler uzun süre zirve kalır...
    önceden vay bilmem ne zihniyeti diyenler vardı 4 senede 4 hükümetmi değişir falan derdi.

ayda bir mb başkanı.

senede 15 tane falan bakan değiştiyoruz.

verin..

uçuralım..

ganimet bizim işimiz.

7. Karambole paçal piramit yapmayın... Paranızı dibine kadar basmayın ya herro ha merro yapmayın.

Hayatınız mahvolur bu işler iş değil..

Burada lacka sanalcilar yazıyor. Bu işler öyle değil hayatınız mahvolur..

Bilemezsin..

Başka iş yapın tiner alıp satın bildiğiniz işi yapın..

Uyarılardan sıkılan varsa şikayet etsin ben uyaracagim her daim

8. kılıçdaroğlu gitmese 100 olurdu.. gidince 200 oldu...

normal sonuç...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 988/1004 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •