97 kişi var adam yerine koyup bir allahın kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladı kimse yazmayınca uyuyamaz bu şimdi :kahkah:
Printable View
97 kişi var adam yerine koyup bir allahın kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladı kimse yazmayınca uyuyamaz bu şimdi :kahkah:
Evet abka dayucuğum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paraları katlaya katlaya benden parasayma makinesi isteyeceğine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sorması garip
Yarın deptürürsek sindomadan bilirüm, düşersek emlak tan :drunk: suçu şindiden atalım gitsin bu ikisine
Burada kimse düşüncesini yazmak zorunda değil..Kiminin fikri net olmayabilir vs...BUNA SONUNA KADAR SAYGIMIZ VAR.
SORUN ŞU madem sen benim 5 ay aradan sonraki ilk orta vadeli düşüncemi eleştirdin...O ZAMAN SENİNKİ YANLIŞ..BANA GÖRE BÖYLE OLMALI DEMELİSİN..Biz de onu kayıt altına alır..elbette sen de haklısın deriz.
EMLAKA DEDİM..madem beni eleştirdin..200 günlük kırılmadı diye(ama 30 günde kırıldı), o zaman BUYUR EFENDİM ORTA VADELİ ÖNGÖRÜNÜ YAZ..ONDADA TIK YOK..
Bu 2 zat dışında kimseye ısrarcı olmadım..