dostum bin lot gs aldim bjk almıyorum artık [emoji3]
çokomelli borsacı
Printable View
ben sportif almıyorum daha. olanı tutuyorum. endeks kağıdı ya da sanayi alıyorum. aman buradaki ana parayı kurtarsam yeter. kar falan zor gibi. sürpriz yapmaz ise. GS hayırlı olsun sana :) normalde ben Gs taraftarıyım ama hiç almadım bjkas da işte beğendim güvendim aldım elde patladı.
İtin çakalın eline kalmış borsa istedikleri gibi at koşturuyorlar. Hoşt diyen yok. 3 gun evvel yapilandirma gazıyla aldigimi aldiğim paraya verdim bugun.Endeks uçtu biz gene aynı yerdeyiz. Ne sportif ne sanayi ne hizmet ne endeks kağıdı....hepsi ayni merkezden yonetiliyor.
hırsız fiko da maneviyat mi var ya kul. hakkı haram nedir biliyormu yatırımcı nr halde 2 senedir 6 lira dan 1.5 a gelmiş hisse spk olarak neden seyredersin hala şu durumda endex gidio bu adamlar oyun çevirme peşinde city alsin ertesi gün satsın alsın satsin 2 seneyi geçti Allahsislar
çokomelli borsacı
kartalyuvası halka arz edilecek falan diye haberler çıkmıştı birkaç ay önce. ne durumda acaba ? resmen her yönden sessizce duruyor kulüp. transfer yok gibi bir şey. eldeki verim alınamayan oyuncular gönderilemiyor. ucuz mucuz satın gitsin. nasılsa bir halt olacağı yok bari yeni gelen gençlere alttan gelenlere fırsat sunulur.
bunlar spor klübü mu milletin parasını yemek için tezgah kurmuşlar yıllardir ne başarı var ne başka bisi iddda dan borsadan para vurup milleti soguslemek bunlar duselmes temizlenmez birilerinin kasası hep dolar milletin kombine gelirleri satış gelirleri sponsorlar reklam gelirleri hep birilerine peşkeş çekilecek kasa hep boş nedense spor futbol fln hikaye bu ülkede
çokomelli borsacı
ayrıca bu hisseden 2 sene daha bisi beklemeyin bence 3 kuruş para görsun üzerine çöküp spek bu kadar ac muhtaçlar üç kuruşa serefliler ne besiktasin marka onuru ne gururu var koskoca klup bunları fiyatlamayip spegin elinde kepaze oldu 2 senedir sürünüo
çokomelli borsacı
İşlem hacmi 10 bin tl
Ulan sağ cepten alıp sol cebe atacak paraları bile yok.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
bist100 den çıkarılması lasim spk başkanı istifa etsin o koltukta oturmasın
çokomelli borsacı
103 bine gelen endex de serefine s.ktm kağıdı eksi 2 gösteriyor 1.47 su anda spk seninde allah belanı versin
çokomelli borsacı
3 yıldır aynı boku yiyor o.çocukları endex gider çıkmaz düşer gitmez bu kağıda dayanabilmek zordur adamın psikolojisini bozar istedikleride bu zaten ama bu devran sike sike bir gün dönecek bende sabırda çok küfürde anasını siktimin evlatlatları.
Adamların suratına tükürsen gider yüzlerini yıkayıp i.nelige devam ederler. Belki de yüzlerini yikamazlar kimbilir..
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
kuşku sitede yazdim ben umurlarında değiliz kim.para yatırsa o fiyattan çöküyor üzerine paranın çıkartmıyorlar en son 1.7 den aldim onada çöktüler
çokomelli borsacı
32 aydır düşen trenddde hisse bist100 toparlandi bu hiç tepki vermedi alenen soygun var madem battı kottan çıkart spk seyirci milletin soyulmasına hiç usanmadan bıkmadan 32 aydır o banka satio diğeri alıo diğeri alıo o satio city garan ak is deniz hepsi birlikte bıkmadan usanmadan çöktüler hisseye hiçbiride alıp götürmüyor 32 milyon lotu olan is 2 milyon daha alsa hisse 4 lira olucak ama almıyor 9 aydır yatay gidio hisse yüzlerine tükürsen yağmur yağar sanarlar 2019 yılında bjk marka değeri yaratım vs kendine makyaj yapma çabasına girerken aslında ici 2000 yılların batakci soyguncu adamlarla doluymuş
çokomelli borsacı
Sabırla bekliyoruz 1 tl ye gelmesini bu ******** serefler oldukca burdan gram yol ilerliyemez 6 dan nasıl 1.4 a geldiyse burdanda 1 e gider bu toplar bu hissede oldukca hiç bir yol almasını beklemeyin
Diğer sitede arkadaş çok güzel bir şey söylemiş şok başkanı istifa etsin borsada olan şirketlere soydurdugu için yoksa hala spk "da fötöcülermi var bütün hisse senetlerine baskı uygulayıp borsada olan herkes isyan etsin diye bir algimi yapıyorlar ytd şahsi görüşümdür
spk başkanı kardeşim o 2 senedir takip ediyorum hertürlü manipülasyon spekülasyon yapıldı haber sitelerinde haber yaptırılıp kasa doldu haberleri ile millete yatırım danismanlari ile hisse satıldı spk seyretti sadece endex 80 binden 103 bine geldi hisse de tik yok 30 aydır düşüş trendinde hisse cikarsinlar o zaman bist100 şirketi arasindan endexle hareket etmicekse sırf insanları dolandırmak için konulmuş hisse
çokomelli borsacı
biz parayı sokakta bulmadık iki sene daha geçse kimse bunlara tokatlamasin diye yakasını birakmicsm
çokomelli borsacı
Türk borsası üçkağıtçı serefsiz namusuz olmuş spk yöneticileri temettü ödemezler şirketleri bilerek zarar ettirirler bu nasıl iştir ytd
...........
Bu kağıdın kafasını kaldırması için ibb nin çöp kamyonuyla bu serefsizleri süpürmesi lazım yoksa 1.50 bile hayal şuraya bak banta bak yazık bu puştlara hoşt diyecek kimse yok etleri yediler kemikleride bırakmıyor ********ler.
Bjk hissedarlari olarak vadafon parka gidip ******** ormanla görüşmeye ytd
tefeciler olur ya 20 alır 40 odersin adamlara bunlar onlardan beter 5 den 4 den 3 den verdiler 1.5 tl den geri alıyorlar dün zirat bunu satıo gs alio is Yatırım bjk alio gs satıo tezgah kurulu endex 130 bin olsa biz seyrederiz
çokomelli borsacı
şunu iyi anlamak lazım adamların niyetleri para kazandırmak değil sizi bizleri batırmak krediye alıştırmak bu kapitalist tüccarlar para mı kazandırır kağıdı onlar elinde tutuo güçlü alıcı gelmio takımda maşa üstü ne düşeni yapio zaten
çokomelli borsacı
Bankalar birliği ile tam nasıl anlaştılar acaba?bunu bilmek lazım bankalar birliğine hisse teminatı gösterseler hisse verseler hisseleri yukarı tasiyabilirler ytd
taşıyacaklar ya s.ke ske yada seve seve paraya ihtiyacı olan satsın gitsin die bekliolar zaten kagida city deutche bulasmio 1.5 a bjk gs bulmuşsun almican mi onlar utansın şirket 1.5 lira orta da gezmesin ler :)
çokomelli borsacı
Bist 100'deki direnç kırılımlarına rağmen, BJK hissesinde hala sıkışmamalarla karşı karşıyayız. Burada aktif futbol döneminden uzak olmamız da oldukça etkili ancak hissenin dip gördüğü 1.32 bölgesine yakınlık hala risk bölgesinde olduğumuzun göstergesi niteliğinde. İlk hedef bölge kritik bölge MA 200 ve 1.61 bandı. Bu nokta yukarı aşılmadığı sürece rallilerden bahsetmek oldukça zor.
https://tr.tradingview.com/x/praMBIuy/
Bu hisseye girmek ralli beklentisinde olmak murat 124 ile formulaya katılıp birincilik elde edeceğine inanmak gibi birşey tahtada kan emici vampir sülük ne ararsan var birde kemik sıyırıcılar varki şimdi onların zamanı yani kolay kolay biryere bırakmazlar eşşeği
spk pislikleri temizlemeden borsadan adam olmaz borsayaysa bir kuruş koymam elimde gs bjk var adamlar ts fener yükseltiyor
çokomelli borsacı
fener tspor yürüyor nedenleri var ama gs ve bjk nin yukselmesi için nedrn yok öylemi şereflil i....t ler sonuna kadar bekletin... alirsinis
çokomelli borsacı
bu hisseye iyi deyip elimde tut diyen garanti yatırımda çalışan yatırım danışmanı cengizhan bey sanada burdan selamlarim var
çokomelli borsacı
iyi şirket dedi bana stop yapma noktasında yaptirmadi stop döner die bekledik garanti bankası city meril yabancı ile arası iyi güven vermio bana günlük spreatsheep die bisi atarlardı aselsan 19 ken 16 olucak derdi hisse 50 ye gitti
çokomelli borsacı
şerefliler yüzümüzu guldurmemeye yemin etmişler asırlık tezgah beşiktas marka marka değeri diye bi yerini yırtan fikret orman 30 aydır şirket hisse cakilior at. hırsızı seyrdio
çokomelli borsacı
yokmu bu soygunculara vurgun culara dur diyecek 6 tl den duseli 30 ay oluo hisse bist100 şirketi içinden çıkartılması lazım bu kağıdın hiç bi yükselişe tepki vermiyor tamamen yatırımcı dolandırmak amaçlı çalışıyor
çokomelli borsacı
3 5 banka kucağında indir kaldır bu ne ya bu kadar takımıda alet etmişler kendilerine arkadslar bu kağıt 2 3 sene daha çıkmaz bendr demesi
çokomelli borsacı