İşlem hacmi 10 bin tl
Ulan sağ cepten alıp sol cebe atacak paraları bile yok.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
İşlem hacmi 10 bin tl
Ulan sağ cepten alıp sol cebe atacak paraları bile yok.
bist100 den çıkarılması lasim spk başkanı istifa etsin o koltukta oturmasın
çokomelli borsacı
103 bine gelen endex de serefine s.ktm kağıdı eksi 2 gösteriyor 1.47 su anda spk seninde allah belanı versin
çokomelli borsacı
3 yıldır aynı boku yiyor o.çocukları endex gider çıkmaz düşer gitmez bu kağıda dayanabilmek zordur adamın psikolojisini bozar istedikleride bu zaten ama bu devran sike sike bir gün dönecek bende sabırda çok küfürde anasını siktimin evlatlatları.
Adamların suratına tükürsen gider yüzlerini yıkayıp i.nelige devam ederler. Belki de yüzlerini yikamazlar kimbilir..
kuşku sitede yazdim ben umurlarında değiliz kim.para yatırsa o fiyattan çöküyor üzerine paranın çıkartmıyorlar en son 1.7 den aldim onada çöktüler
çokomelli borsacı
32 aydır düşen trenddde hisse bist100 toparlandi bu hiç tepki vermedi alenen soygun var madem battı kottan çıkart spk seyirci milletin soyulmasına hiç usanmadan bıkmadan 32 aydır o banka satio diğeri alıo diğeri alıo o satio city garan ak is deniz hepsi birlikte bıkmadan usanmadan çöktüler hisseye hiçbiride alıp götürmüyor 32 milyon lotu olan is 2 milyon daha alsa hisse 4 lira olucak ama almıyor 9 aydır yatay gidio hisse yüzlerine tükürsen yağmur yağar sanarlar 2019 yılında bjk marka değeri yaratım vs kendine makyaj yapma çabasına girerken aslında ici 2000 yılların batakci soyguncu adamlarla doluymuş
çokomelli borsacı
Sabırla bekliyoruz 1 tl ye gelmesini bu ******** serefler oldukca burdan gram yol ilerliyemez 6 dan nasıl 1.4 a geldiyse burdanda 1 e gider bu toplar bu hissede oldukca hiç bir yol almasını beklemeyin
Yer İmleri