140 açtı
Lenovo TB2-X30L cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
140 açtı
Lenovo TB2-X30L cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşeyiyle KY yi soymaya yönelik bu patronların işi ,
bir de bist te yatırım yapmaya çağırıyorlar,KY mi
bıraktılar ortada...
Borsa soygun yeridir olan oldu artık gaza gelmeyin ekranı kapatın bekleyin derim ortaklar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kerizler silkeleniyor...
devre kesme bile yemedi. hükümete yakın olduğundan şimdiden spk nın torpili haline geldi. başka şirket olsa çoktan devreleri yakmıştı. açığa satış 15 gün hemen yasaklanırdı.
artık borsada kafalarına göre oynarlar. aynı soygunculuk dgzte de de var. 22 mart alış kurunu baz alacağız dediler. ben gerekli yerlere şikayetlerimiz yazıyorum arkadaşlar malda olanlar Siz de yazın ne kadar şikayet giderse belki seçim öncesi dikkate alırlar
İşimize yaradı arkadaşlar biraz daha kaynak bulup sepeti tamamen doldurduk 1,612 den seve seve çağrı yapacaklar kimse kanmasin şpk bile muaf diyemez bu kadar kanun kural geçmiş kararlar varken bırakın satan enayilerin parasını birileri yesin
Hazır emsalleri de varken umarız biran önce
sonuçlanır,yoksa birçok insan mağdur olur
birine para gerekli olsa örneğin buralardan
satmak zorunda kalsa yazık değil mi ya da
ne olur ne olmaz diye satanlar olursa.
Adamların üç kuruş ucuza kapatayım diye yaptıkları
dalaverelere bak...
Kipada muafiyet başvurusu 7.3.2027 de yapılmış,karar 5,6,.2017 yani uç ay sonra red olarak çıkmış tek kötü yönü bizi uç ay bekletmis olacak inş o zamana kadar da kur iyice yükselirse çağrı fiyatı artar
Madem 1.61den çağrı bekliyorsun dün 1.61 den neden satmadın?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar böyle yapıp milleti 1.61 razı etmeye mi çalışıyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banka yatırım danışmanımı aradım. kipa ve banvt de spk onay vermedi ama burada patrondan dolayı onay gelebilir dikkatli ol dedi. inşallah keriz silkeleme operasyonudur. yoksa muafiyet onayı gelirse kağıt düşebilirmiş . siz de kendi portföy danışmanına sorup bilgi paylaşabilir misiniz yorumlar nasıl
Onların yorumunun önemi yok SPK noktayı koyacak bakalım yatırımcıyı koruyacakmi
Dgzte biraz toparladı bizde tık yok
Spk nin çağrı muafiyeti ret kararı vermesini takip eden 30 ~ 45 günde elde edilecek minimum ($ kur : 4.45..) kâr oranlarını sizin için derledim. Herkesin anlayabilmesi için misal veriyorum " s.p.k. nin red kararı k.a.p. ' a düştü (sallıyorum tarih 15 haziran) hisse değeri hurgz 1.28 ise 30 günde %25 !!!1.40 ise %15 kar marjı aynı şekilde DGZTE de de geçerli.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dgzte eksi %5 hurgz eksi %12 demek ki burda bayağı bir ky var ki milleti bıktırmaya çalışıyorlar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıpada muafiyet istemişti geç açıkladıkları için hisse çok düşmüştü sonra ky lehine karar verildi ama çoğu beklemeyip zararına sattı bekleyenler ise umduğunu bulamadı YTD
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz yönetmelik var her şey belli ama yine de acaba spk demirörene kıyak geçer mi diye düşünüyoruz yapıyorlar muafiyet isteriz diye başvuruyor bile bile sipekülasyon yapıyorlar hesap soran yok iş işten geçtikten sonra spk devreye giriyorlar sonra da burası muz cumhuriyeti değil diyorlar kanun yasa yönetmelik olmayan yerde kabile devletinden farkı yoktur YTD
https://i.hizliresim.com/1EP7ZG.png
Patron 1,35 alici gozukuyor.
Ben 2 aydan beri bu fiyat olur demistim...!
O fiyatta olur derken satış fiyatı belli neye göre o fiyat.
Boş konuşanları sittir edin. Kanun , tebliğ ve hesap ortada 1.61 küsur min. Çağrı fiyatı. Dolar 4.45 in üstünde olduğu her gün çağrı fiyatı 1.65 ~ 1.70 hatta 1.75 e kadar yolu var.spk muafiyet isteğini jet hızıyla reddedecek diye umuyorum ytd
SPK veya BİMER e yazan var mı. Varsa kopyasını buraya atarsa iyi olur. Bizde üzerinde ufak oynamalar yaparak yollarız.
Dgzte de yazanlar var bizde yazalım.
Kipa muafiyet başvurusıu için düşmedi.Kipa nın migrosa hisse başı 0.32 ile satıldığı için düştü.
migros muafiyet başvurusunu 9 ay sonra yaptı....Kipa nın bilançosu çok berbat olmasına rağmen ve satış,devir işlemi 0.32 hisse değeri ile olmasına rağmen hisse 1.90 civarı işlem görürken spk migrosun muafiyet başvurusunu kabul etmedi ve 2.24 çağrı yükümlülüğü getirdi migros a
Sen balya balya dolarları büyük ortağa öde,
ondan sonra küçük yatırımcıyı çarpmaya çalış.
Büyük ortağın ki hisse de küçüklerin kağıt parçası mı,
Böyle bir muafiyet hakkı verilmesi saçmalık zaten,
hadi verilse de artniyetle başvurulara bir yaptırım olması
gerekir.Muafiyet istiyosun da ne için
herkes seninle ortak olmak zorunda mı sonuçta
büyük ortak değişmiş.
Yoksa ne kadar süreceği belli değil ne olacağı belli değil
bu kadar insanın maddi manevi hakkını bi tarafına sokarlar artık
Dünkü dolar kuru ile çağrı fiyatı 1,76 lara yükselmişti o yüzden satmadim çünkü dolar bazlı fiyat 0,36153 dolar ben 2000 den beri borsadayim bu cakalliklari cok gordum bugünkü dolar kuru ile de fiyat 1,69 kacari yok çağrınin fiilen baslayacagi günden bir önceki günkü merkez bankası dolar kuru kaç tl ise o kur ile çarp fiyatı bul,bu biyat 1,612 den düşük çıkarsa 1,612 fiyat esas alınır yusek çıkarsa yüksek fiyat geçerli olacak o yüzden rahatim uç ay sonra dolar 5 diyelim çağrı fiyatı okur 1,80 sıkıntı yok
değerli ortaklar, Cimere yazın...
Cimer SPK ya gönderiyor ve geri dönüş istiyor, ben reysaş da başarılı oldum... Düven e Cimer in talebi üzerine SPK inceleme başlatınca, kağıdı nasıl aldı, görmeliydiniz
özet olarak,
Olayı özetleyip mağdur edildiğinizi, yasalara aykırı, iyi niyete aykırı uygulamayı anlatmak lazım, kısaca... Gereği için bilgilerinize arz ederim, diyince 2-3 gün içinde Demirörenin önünde olur, dosya...
Cimer hemen gönderiyor, SPK ya ve mailede bilgi atıyor...
İki ayrı kuruma sordum bende. Biri kesinlikle muafiyet olmaz olamaz dedi. Diğerinin daha tebliğden haberi yok adama tebliğ maddelerini ben hatırlattım. Bakmak lazım dedi. Yani anlıycanız kurumlardakilerin de ne dediği önemli değil. Özellikle banka aracı kurumlarının bir b...ktan haberleri yok.
Maalesef ülke olarak geldiğimiz nokta burası. Hiç bir yoruma bile mahal bırakmayacak kadar açık ve net bir madde var ortada ama hepimiz diyoruz ki ''ya muafiyet ya kabul edilirse''.
Çağrı muafiyet başvurusu sadece manipülasyon ve adilik bunu bilerek yaptılar hem zaman kazandılar hemde milleti keleege getirmeye çalışıyorlar bu yüzden aslında şpk bu başvuruyu kısa zamanda cevaplamak ve o zamana kadar tahta kapalı kalmalı yazık bu millete kapat tahtayı uç günde çöz olayı
17 temmuz a kadar spk dan cvp gelirmi. Süreç nasıl işler bilgisi olan paylaşın . Dun 1.62 ile mali boşalttilar diye düşünüyorum.
Hisseyi yavaşlattılar biz aptalız ya, dolar yükseliyor napıcaklar bakalım akıllılar, SPK da napıcak bakalım.
Ben çağrı muafiyeti başvurusunun spk tarafından büyük ihtimalle olumlu karşılanacağını düşünüyorum. Borsa yine yanıltmadı ve beklentinin tersi oluyo hep olduğu gibi. Kanun var diyenler kendileride inanmıyorlar buna bu ülkede kanun mazlumun Leh’ine işlemiyo üstünün Leh’ine işliyo malesef. Birde süreç uzamaz diyenler Spk’nın karar verme sürecini hesaba almıyorlarmı acaba, geçmişdeki muafiyet başvurularına bakıyorum, 3 ayı bulmuş genelde karar vermesi, ben kanunda da göremedim spk şu kadar süre içerisinde karar verir diye, bilenler yazarsa sevinirim...
YTD
Bu ne ya battik
23.05.2018 tarihli HURGZ KAP bildirimde; Demirören Medya A.Ş. Hurriyet Gazetecilik A.Ş.'nin devralınması nedeniyle zorunlu pay alım teklifinden muafiyet talep etmiştir.
Bu durum, II-26.1 ; Pay Alım Teklifi Tebliğinin 11. ve 18. Maddesine açıkça aykırılık teşkil etmektedir. Hurriyet Gazetesi faaliyetlerini sürdüren halka açık bir şirkettir. Mali durumunda bir sorun olduğuna dair bugüne kadar hiçbir bilgi kamuoyuna verilmemiştir. Devir esnasında yasal zorunluk olan borçların ödenmesi ile ilgili bir durum oluşmuştur. Ancak bünyesinde bulunan Glokal vb. pek çok şirketi Demirören grubuna devir öncesi Doğan Holding grubuna satarak kasasına 300 Milyon TL'nin üzerinde nakit girişi olmuştur. Şirketin kendi borcunu ödemeye kat kat yeten bir tutardır bu. Bu grubun küçük yatırımcıyı zarara uğratmasına izin vermeyin
Böyle varlıklı büyük bir grubun sizin mevzuatınız bilmemeleri mümkün değildir. Açıkça piyasa fiyatını yanıltıcı bilgi vererek düşürmeye yönelik bilgi suiistimali gerçekleştirilmiştir.
E-Devlet üzerinden şikayetlerimizi yapalım arkadaşlar.